True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

03-06-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 55

Voor emeritus predikant Sam Janse zijn het niet helden uit stripverhalen of beroemdheden uit geschiedenisboeken die hem op de late avond ontroeren. Nee, hij weet dat wijsheid in mensen dichtbij verborgen ligt. Zo vertelt hij over tante Neeltje.





Ziggo Sport voetbal
Rondo 3 juni

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: When Daniel Ricciardo Got His First Win 😍

Daniel Ricciardo claimed his first ever at the 2014 Canadian Grand Prix, ending the early-season Mercedes dominance. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



Frontlinie
Frontlinie: Afl. 3

Bram Vermeulen onderzoekt de innige banden tussen separatisten in Zuid-Afrika en rechts-radicale partijen in Europa, inclusief Nederland. Dertig jaar na het einde van de apartheid kunnen deze extremisten, gemarginaliseerd in eigen land, rekenen op groeiende steun en belangstelling vanuit Europa en Amerika. Veel Zuid-Afrikanen maken zich zorgen dat deze banden de toch al broze verhoudingen in Zuid-Afrika verder onder spanning zetten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 155 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Henri Bontenbal, Jimmy Dijk, Laurens Dassen en Nadia Zerouali over de Europese verkiezingen. * Thomas van Groningen met zijn nieuwe rubriek Thomas in Europa.



De Hofkar
De Hofkar: Rutger rijdt met SP-lijsttrekker Gerrie Elfrink door Arnhem. Hoe maakt de actiepartij haa

Bij de vorige Europese verkiezingen verloor de Socialistische Partij haar enige zetel in het Europees Parlement. Aan lijsttrekker Gerrie Elfrink de taak om de SP terug te brengen op het Europese podium. Bij de vorige campagne richtte de partij haar pijlen op Frans Timmermans. Die maakte van de PvdA de grootste Nederlandse partij van Europa. Wat gaat de SP nu anders doen?





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 11 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 juni, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Het Mooiste Meisje van de Klas
Het Mooiste Meisje van de Klas: Afl. 6

Op jonge leeftijd verliest Pauline zowel haar moeder als haar vader. Met haar biologische vader had ze weinig contact. Ze blijkt zijn erfelijke hartaandoening te hebben. In de jaren 90 is Pauline een bekend gezicht in de Amsterdamse clubscene. De liefde brengt haar naar verschillende landen, waaronder Italië. In 2006 krijgt ze een nieuwe relatie. Ze zijn dolverliefd, maar na een maand samen wordt Pauline heel erg ziek. Na veel onderzoeken blijkt ze HIV te hebben. Ze is nu eindelijk bezig haar trauma's te verwerken en geniet van het leven met haar nieuwe liefde.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Zet Kamer streep door miljardenorder nieuwe onderzeeboten? Een miljardenorder voor vier nieuwe onderzeeboten, afgesloten door het demissionaire kabinet, staat op losse schroeven. De Tweede Kamer debatteert over de order.* Overstromingen in Zuid-Duitsland. Heeft het vele regenwater Duitsland overvallen? * 'Nederland bereid je beter voor op hybride aanvallen'. Wij spreken met AIV-voorzitter Bert Koenders over hoe de overheid, maatschappij en burgers zich hier dan wel tegen moeten wapenen. * Europa wil striktere regels voor Temu. Er is veel kritiek op de verkoopmethoden en datahonger van het bedrijf.



Makkelijk Scoren
Makkelijk Scoren: Afl. 4

Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.



Mr. Frank Visser
Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Viktor gaat terug naar Capelle aan den IJssel waar Corry gebukt ging onder haar kettingrokende buurvrouw Yolanda. In Montfoort bezoekt Viktor pensionado Anneke die bezwaar maakte tegen de nieuwe serre van haar buurvrouw Gerda.



Meisjes van de Goede Herder
Meisjes van de Goede Herder: Afl. 1

Drie oud-pupillen vertellen hoe ze in de jaren zestig in een van de tehuizen van de zusters van de Goede Herder terechtkwamen. Ze moesten zes dagen per week hard werken achter de naaimachine of in de wasserij en de nonnen bleken meedogenloos streng. Nu, jaren later, onderzoeken de vrouwen wat er nog terug te vinden is van dit verleden. Kunnen ze nog andere getuigen vinden die meer weten?



Plakshot
Plakshot: Afl. 5

Roel Maalderink bespreekt de actualiteit met mensen op straat en kijkt dit seizoen met zijn satirische blik ook over de grens. Hij verslaat de Amerikaanse verkiezingen en onderzoekt hoe goed Europarlementariërs voorbereid zijn op een rechtse wind. Maar ook in Nederland is er genoeg te bespreken.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 111

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 1

Met schrijver Dimitri Verhulst, een leesclub bestaande uit William Spaaij en Manoushka Zeegelaar Breeveld, dichter Alexis de Roode en burgemeester Huri Sahin (Rijswijk).



Op de spoed
Op de spoed: Afl. 1

De dienst van Simone begint niet rustig. De spoedeisendehulparts in opleiding vangt straks Elke op, die per ambulance wordt binnengebracht. Op de A15 is een vrachtwagen tegen de auto van Elke aangereden. Samen met verpleegkundige Danny bereidt Simone de opvang van het slachtoffer voor. Ook SEH-arts Douwe kijkt mee over de schouders van Simone, omdat zij nog in opleiding is. Het is voor Simone extra spannend, omdat zij zelf iemand heeft verloren door een auto-ongeluk. Het letsel van Elke blijkt mee te vallen en door de goede samenwerking gaat de opvang soepel. Het blijkt voor Simone alsnog een geslaagde dag.



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton v Alonso 10 Years Apart 🤩

Nothing had changed from 2013 to 2023 as Lewis Hamilton and Fernando Alonso battled it out at the Canadian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: Building The Impossible: The Making Of The Monaco Grand Prix! | DHL & F1

Join Laura Winter and go behind-the-scenes with the F1 and DHL teams at the Monaco Grand Prix to find out all the details that go into building one of the most complex races in the F1 calendar. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 155

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Mike voelt voor Danique gelijk vertrouwd, maar niet op de meest romantische manier. Dat is geen reden voor Mike om het gelijk op te geven. Jurgen en Jeanette staan pas aan het begin van hun date.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Polariseren is een moeilijk woord, wat betekent het? Je ziet het in Huh?! Giovanca leg

Is iedereen wel eerlijk op het Klokhuiskantoor? Polariseren is een moeilijk woord, wat betekent het? Je ziet het in Huh?! Giovanca legt zingend uit hoe vaccineren werkt en Habtamu gaat op zoek naar de grootSTE fietsenstalling van Nederland.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Ons land kent zorgen die in een bepaalde regio enorm spelen en in een ander deel van Nederland helemaal niet aan de orde zijn. Zo worden sommige bewoners in het Noord-Brabantse Cuijk elke dag wakker met een extreme stank. Dit komt van de nabijgelegen varkens- en pluimveehouderijen. En in de Zeeuwse regio blijven overstromingen een constante dreiging.



Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Kan Klaas een wereldrecord verbreken?

Kan Klaas een wereldrecord verbreken? Mirjam van Oord uit Zierikzee heeft het wereldrecord individueel honden wassen. Kan Klaas haar record verbeteren? Ook is Klaas bij uitvinder Kevin Nicks in het Engelse York. In zijn vrije tijd knutselt hij aan hele bijzondere voertuigen, zoals een rijdende schuur. Met zijn voertuigen heeft hij maar liefst vijf wereldrecords en meer dan 90 snelheidsrecords op zijn naam staan. Lukt het Klaas om één van zijn records te verbreken?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 132

Hoe weerbaar zijn wij voor extreme regenval? * AfD en de rol van social media in de Europese verkiezingscampagne * Special Europese verkiezingen: veiligheid en desinformatie * Lijsttrekkers CDA en NSC staan tegenover elkaar: wat zijn de verschillen en overeenkomsten?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 110

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Donald Trump veroordeeld, Nederland heeft geen Plan, Wat Nu?!

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link: Klik hier deze aflevering van “Wat Nu” gaat Julia in gesprek met lijsttrekker Kok Chan van NL Plan EU. Ze bespreken het online succes van de partij. Waarom is iedereen toch in de ban van Kok Chan? Daarnaast gaan ze inhoudelijk het gesprek aan wat hij met zijn partij wil veranderen. Zien we hem straks terug in het Europees Parlement? Tot slot bespreken ze de rechtszaak tegen Donald Trump. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 106

Britta Hosman beet zich drie jaar lang vast in de geschiedenis van de Goede Herder en Joke de Smit is een van de slachtoffers van de dwangarbeid. * Kees Boonman blikt vooruit op de aanstaande Europese verkiezingen. * In de twintig jaar dat Michiel Vos in de Verenigde Staten woont, heeft hij zich aangepast van een naïeve immigrant tot een burger die zijn geadopteerde vaderland een spiegel kan voorhouden. Hij schreef er het boek Vos in de VS over. * Shirma Rouse eert samen met een 50-koppig orkest verschillende soullegendes in verschillende openluchttheaters. Ze geeft bij ons een voorproefje.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 108

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Ik Word 'Letterlijk' PLATGEDRUKT (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Ik Word 'Letterlijk' PLATGEDRUKT (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 15

De gemeente Amersfoort legt vanaf 1 oktober 2024 houtstook aan banden. Open haarden en vuurkorven mogen dan niet meer branden als Stookwijzer code oranje of rood aangeeft. De reden: houtstook is behoorlijk slecht voor onze gezondheid, al helemaal voor de 1,2 miljoen Nederlanders met luchtwegaandoeningen. Maar gaat een verbod niet wat ver? We gaan erover in gesprek met Johnas van Lammeren, wethouder in Amersfoort namens Partij voor de Dieren.



Feyenoord
Robin van Persie kijkt terug: ‘Ik ben Feyenoord dankbaar’

Robin van Persie maakt zich op voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaald voetbal. De voormalig topspits verruilt de jeugd van Feyenoord deze zomer voor sc Heerenveen. Op zijn eigen Robin van Persie Toernooi afgelopen zaterdag in Maassluis keek hij terug op de afgelopen drie jaar op Varkenoord. ‘Ik kijk heel positief terug en ben Feyenoord heel erg dankbaar. Nu ga ik voor de volgende stap in mijn carrière.’ ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: GELD WINNEN MET EEN VOETBALCHALLENGE! | Vriendenvlog #3 - Milan Knol

Bedankt @milanknol voor het overnemen van de vlog! ❤️ ▬ Deze video bevat een gekregen product van Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Onze malle man is jarig!! 🎂 #377 By Nienke Plas

Weet jij nog iets van je derde verjaardag? Zoja... wat dan..? Vanaf deze leeftijd kun je je namelijk pas écht dingen herinneren! 😋 De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: IK BEN IK | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | Minidisco

#shorts van het kinderliedje: Over je familie! Wie ben Ik? Wie horen er bij mij? Mama, papa, broertje, zusje, opa, oma, baby? Of heb je ook nog een tante, oom, neefje, nichtje? Kijkwijzer: AL TEKST van IK BEN IK Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn mama En die hoort erbij Ze is heel lief En zorgt voor mij Mama, mama, Mama, mama van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn papa En die hoort erbij Hij is heel groot En houdt van mij Papa, papa, Papa, papa van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn zus En die hoort erbij Het is een meisje En ze kijkt heel blij Zusje, zusje Zusje, zusje van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn broer En die hoort erbij Het is een jongen En hij speelt met mij Broertje, broertje, Broertje, broertje van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn opa En die hoort erbij Hij is heel oud En lief voor mij Opa, opa, Opa, opa van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is mijn oma En die hoort erbij Ze is heel leuk En past op mij Oma, oma, Oma, oma van mij Ik ben ik En jij bent jij Dat is de baby En die hoort er bij Ze is heel klein En lijkt op mij Baby, baby, Baby, kom erbij Ik ben ik En jij bent jij Kijk maar goed Want je hoort er bij Jullie zijn Familie van mij Papa, mama, zusje, Broertje, opa, oma, Baby, ik en jij Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



AFC Ajax
AFC Ajax: GOAL OF THE MONTH MAY | Taylor, Bergwijn, Ünüvar, Bounida ✨🏆

Six of our best goals in May. Which one is your favourite? Vote: www.ajax.nl/goalofthemonth #GOTM ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 21

Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in het Frans Hals Museum hoe kunstenaars van 1900 tot nu breken met de verwachtingen van stereotype genderrollen. Drag daagt de regels uit over wat mannelijk en vrouwelijk is. Wat zegt je kleding over wie je bent? De tentoonstelling The Art of drag toont hoe kunstenaars door de tijd heen kijken naar drag, gender en identiteit.



Pointer
Pointer: Afl. 8

Jessika van Leeuwen (BBB) zegt dat veganisten meer stikstof uitstoten dan vleeseters. Maar dat klopt niet.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn: fractievoorzitter Tweede Kamer GroenLinks-PvdA Frans Timmermans, lijsttrekker GroenLinks-PvdA Europa Bas Eickhout en psychiater Esther van Fenema. Met hen hebben we het over over de Europese verkiezingen, Europees klimaatbeleid en de week van de mentale gezondheid.







PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 154

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 22

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.