True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

16-06-2024
Laurent-de rebelse prins
Laurent-de rebelse prins: Afl. 1

Er wordt onderzocht waarom in 1991 de Salische wet werd afgeschaft, waardoor vrouwen toegang krijgen tot de troon. Door die politieke beslissing zakt Laurent van plaats drie naar plaats vijf in de pikorde van de opvolging. Veel waarnemers denken dat de wet is afgeschaft door Boudewijn omdat die als geen ander weet hoe onhandelbaar zijn neefje is. Laurents jeugdjaren zijn dan ook bijzonder woelig en weinig prinselijk. Zijn rebellie is hoofdzakelijk tegen zijn familie gericht.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 168 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Argos Medialogica
Argos Medialogica: Afl. 3

De ophef was groot afgelopen jaar toen bekend werd dat de NSDAP-lidmaatschapskaart van prins Bernhard in zijn eigen archief was teruggevonden. Maar hoe nieuw was de onthulling eigenlijk? Bernhard heeft altijd ontkend lid te zijn geweest van de NSDAP, en toch toonden historici zijn banden met Hitlers nazipartij eerder al overtuigend aan. Hoe komt het dat het inmiddels bekende verleden van prins Bernhard steeds tot nieuwe krantenkoppen leidt? Medialogica over hoe media, historici, instellingen, het Koningshuis en politici al jaren worstelen met prins Bernhards naziverleden.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Gevechtspauze bij Rafah. De Israëlische strijdkrachten lassen een 'tactische gevechtspauze' in voor een klein deel van de zuidelijke Gazastrook bij Rafah. Wat betekent het besluit voor de onderhandelingen over een staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas? * Ook Joden doen mee aan de protesten tegen de oorlog in Gaza en roepen leuzen die volgens sommigen antisemitisch zijn. Ze zijn in de minderheid in de Joodse Gemeenschap. * Amateursportclubs blijven maar moeilijk overeind. Hun ledental is tijdens de coronaperiode flink gekrompen. Een groot deel van de problemen zou zijn opgelost met verduurzaming, volgens het Nationaal Klimaat Platform.



FORMULA 1
FORMULA 1: THROUGH GOES... BARRICHELLO!

Rubens Barrichello nabs two positions in one fell swoop, as brothers Michael and Ralf Schumacher squabble in Spain! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



Wild Scandinavia
Wild Scandinavia: Afl. 1

De ruige en onvoorspelbare Scandinavische kust is van een onvergetelijke schoonheid, maar kent ook gevaarlijke uitersten. Door weer en wind geteisterde eilanden vol zeehondenpups worden afgewisseld met duizend meter steile rotswanden in de fjorden, waar basejumpers en zeearenden door de lucht zweven. In het uiterste noorden komen de warme Golfstroom en Noordelijke IJszee samen, waardoor het daar wemelt van het leven. Orka's en bultrugwalvissen jagen op de miljarden haringen en het is de thuisbasis van duizenden zeevogels. Waar land en zee elkaar ontmoeten, zijn alleen doorzetters en probleemoplossers in staat om te overleven.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 5

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 24

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 11

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Slovenië - Denemarken.



Vroege vogels
Vroege Vogels: In het Wormer-en Jisperveld broeden volop grutto's en andere weidevogels.

Bij het naderen van het Wormer- en Jisperveld zijn de geluiden van de weidevogels direct hoorbaar. Een prachtig geluid, dat helaas steeds minder te horen is in Nederland. Maar hier in het veenweidegebied vlak bij Amsterdam is het een paradijs voor vogels als de tureluur, de kievit en de grutto. Oude weidemolentjes zorgen voor een goed waterpeil en koeien gaan de boot op om vervoerd te worden naar hun graasgebied. Daarnaast is in dit oude cultuurlandschap met al zijn eilandjes volop rietland te vinden, waar moerasvogels als sprinkhaanzangers, rietgorzen en kleine karekieten zich laten horen en zien.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 168

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Into the Congo with Ben Fogle
Into the Congo with Ben Fogle: Afl. 1

Ben bezoekt de hoofdstad Brazzaville en proeft lokale delicatessen op de markt. Hierna gaat hij op een slopende tweedaagse reis de wildernis in om een bijzondere stam te bezoeken: de Mbendjele. Hij maakt een lange rit van zestien uur en de laatste fase van de reis bestaat uit een voettocht door het regenwoud. Ben wordt opgewacht door een groep Mbendjele, die hem verwelkomt met een koor van zang en dans. Hij brengt tijd door bij de Mbendjele-gemeenschap en stort zich op elk aspect van het dagelijkse leven in het regenwoud om te begrijpen welke levenslessen hij kan leren van deze eeuwenoude cultuur.



Gio
Gio: DE EERSTE DAG IN ITALIË! DE CAMPING IS GEWELDIG!⛺️🇮🇹

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 309

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: EK 2024 VOORSPELLING!

Bedankt voor het kijken naar EK 2024 VOORSPELLING! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Maldonado Said "I'm Him" 🗿

Watch Pastor Maldonado's astounding only F1 win was during the 2012 Spanish Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 6

Wonen in de jaren 60 en 70. In Noordwijkerhout hebben Chantal en Chris hun hele huis vol met oranje en bruinkleurige vintagemeubels. Een feest der herkenning. * De Bernisse is een groene ader, vlak bij het Rotterdamse haven- en industriegebied. In het water, dat honderden jaren geleden een belangrijke handelsroute was, is geen gemotoriseerd vervoer meer toegestaan. Boswachter Marieke bezoekt dit jonge natuurgebied.



De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 8

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer. Tijdens het kamp in een oud landhuis beleven de leerlingen allerlei avonturen. Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical. Een spannend, emotioneel, maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 23

De hobbelige weg naar kabinet Schoof. Te gast zijn Stephan van Baarle van DENK, Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en Joost Eerdmans van JA21. Wat willen zij de nieuwe ministers vragen? * De groene bankier en de klimaatrisico's in de financiële sector. Hij staat bekend als de 'groene bankier' en zet zich al jarenlang onvermoeibaar in tegen klimaatrisico's binnen de financiële sector. Een gesprek met directielid van de Europese Centrale Bank Frank Elderson. * Correspondent van NRC Eva Cukier over haar nieuwe boek 'Ruzland. Land in oorlog met de wereld en met zichzelf'. * De nieuwsfoto is gekozen door Ahmet Polat.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De vervolging van Gideon van Meijeren

In alweer de zestiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt hoofdredacteur van De Andere Krant, Karel Beckman, die de vaste presentator Pieter Stuurman eenmalig vervangt, als gasten de juristen Jeroen Pols (mede-oprichter Voorwaarheid) en Frank Stadermann (oud-advocaat). Zij praten over het besluit van de Haagse rechtbank om een taakstraf op te leggen aan FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren vanwege “opruiing tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag” tijdens de boerenprotesten. Ook al verklaarde de politicus keer op keer dat hij “geweldloos verzet” voorstaat. Volgens Pols en Stadermann is er sprake van een politiek proces en toont de uitspraak het failliet van de onafhankelijke rechtspraak. Noot: in de uitzending wordt gesteld dat op 20 juni het hoger beroep plaatsvindt in de rechtszaak van Willem Engel die vanwege hetzelfde ‘vergrijp’ is veroordeeld. Dit is onjuist. Het gaat om een andere rechtszaak. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 71

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 24

In de Kirgizische hoofdstad Bisjkek komen veel kwetsbare kinderen in aanraking met geweld. Met behulp van training en voorlichting wordt geweld in de gemeenschap voorkomen en komt er weer hoop.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 28

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



Herinneringen voor het leven
Herinneringen voor het leven: Afl. 2

Live-uitzending in samenwerking met Alzheimer Nederland over de impact van dementie. Eén op de vijf mensen krijgt met deze slopende hersenziekte te maken. Patiënten en hun dierbaren delen hun verhaal en worden mee terug in de tijd genomen door het herbeleven van een bijzondere herinnering.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 22

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilig Hart van Jezuskerk. Celebrant: Carlos Martínez.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 22

Als getrouwd dominee maakte Martin Los de overstap naar het katholieke geloof. Na vele jaren van voorbereiding werd hij tot priester gewijd. Op Vaderdag spreekt Los over het priesterschap en het vaderschap. Na het verlies van een van zijn kinderen en zijn verdriet daarover, is hij het pastoraat als zinvoller gaan ervaren. De sacramenten geven hem houvast, omdat in een klein gebaar/symbool/handeling zo veel meer zit dan woorden tot uiting kunnen brengen.





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Steekt Zijn Tong Uit In Roblox!

Job Steekt Zijn Tong Uit In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 6

Welk beroep zit er deze keer in de mysteriebox? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



vThorben
vThorben: Ik Betrap Jessy Op STELEN!!! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Ik Betrap Jessy Op STELEN!! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DEZE DAG LOOPT ANDERS DAN GEDACHT... | Bellinga Vlog #3179

Stem Hier Op BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga👉Klik hier [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLINGA BIOSCOOP FILM PRETPARK OP STELTEN IS 10 JULY 2024 TE ZIEN: Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 24

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 167

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.