True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

23-06-2024
Laurent-de rebelse prins
Laurent-de rebelse prins: Afl. 2

Net na de troonsbestijging van zijn vader wordt Laurent het populairste lid van de koninklijke familie. Hij is de enige van zijn familie die de pers actief opzoekt. Hij heeft star quality en is een tijd de lieveling van de royaltypers. Lang duurt dat niet. Wanneer er kritisch of ironisch over hem wordt bericht, wordt hij arrogant en verliest aan populariteit.



FORMULA 1
FORMULA 1: A Quick Lie Down For Lewis After His 198th Career Podium 😅

Lewis Hamilton arrived first to the post-race press conference and took some time to relax after clinching his 198th career podium! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 175 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Zembla
Zembla: Afl. 6

Onderzoek naar interlandelijke adoptie leidde tot onthullingen van vervalste dossiers, grootschalige fraude en zelfs het bestaan van babyfarms. In 2021 gaven onderzoekers in een rapport aan te betwijfelen of een adoptiestelsel zonder misstanden wel kan bestaan. Ze adviseerden daarom om adopties tijdelijk te stoppen. Inmiddels heeft minister Weerwind besloten in de toekomst interlandelijke adoptie permanent te beëindigen. Kan adoptie tussentijds nog veilig gebeuren? En hoe is de situatie in Bulgarije, waar Roma-kinderen door diepgewortelde discriminatie vaker uit huis worden geplaatst en ter adoptie worden gesteld?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Spanningen tussen Israël en Libanon lopen op. Sinds het uitbreken van de Gaza-oorlog bestoken Hezbollah en het Israëlische leger elkaar, maar de afgelopen weken namen de beschietingen in intensiteit toe. We spreken burgers aan beide kanten van de Israëlisch-Libanese grens. Wat merken zij van de oplopende spanningen? * DNA onbekend? Het nieuwe kabinet wil de regels verruimen voor DNA-onderzoek bij coldcasezaken en gebruik maken van commerciële DNA-databanken, die mensen helpen bij stamboomonderzoek. In Amerika gebeurt dat al vaker, soms met succes. Maar in Nederland klinkt kritiek. Zo zou het in strijd zijn met privacyregels.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 26

Rechtstreeks verslag vanuit Stuttgart van de eerste helft van de EK-wedstrijd Schotland - Hongarije.



Wild Scandinavia
Wild Scandinavia: Afl. 2

De noordse mythologie kent verhalen over een enorme, heilige boom: Yggdrasil. Deze boom verbond de werelden van de goden, de reuzen en de mensen. Ook nu nog bestaat het binnenland van Scandinavië uit bossen die zelfs tot het Noordpoolgebied reiken en die doorsneden worden door honderden waterwegen. Lynxen, wolven, beren en rendieren moeten de wisselende seizoenen daar zien te overleven: van de koude greep van de winter tot de warme overdaad van de zomer. Al het leven is met elkaar verbonden via oeroude, verrassende samenwerkingsverbanden. Hierdoor ontstaat een evenwicht dat al duizenden jaren in stand blijft.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 17

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 25

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Pinkpop
Pinkpop: Afl. 3

Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 23

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers’ Reaction After The Race | 2024 Spanish Grand Prix

Catch up on all the key reaction from today’s race in Barcelona after Max Verstappen and Lando Norris battled it out for top spot whilst Lewis Hamilton secured his first Grand Prix podium of the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



Vroege vogels
Vroege Vogels: Het Marsdiep, het water tussen Texel en Den Helder, is de plek waar zeehonden uitrust

In het Marsdiep komen de Noordzee en de Waddenzee samen. Hier varen niet alleen jaarlijks honderdduizenden toeristen van Den Helder naar Texel, maar zoeken ook talloze trekvogels, zoals de rosse grutto, voedsel voor hun lange tocht naar het noorden. In dit gebied vinden zeehonden hun rust, ondanks het toerisme. Ook is het een plek waar al decennialang onderzoek wordt gedaan naar vissen, schelpdieren en andere wadbewoners. De grote gevolgen van klimaatverandering worden hier zichtbaar.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 175

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Into the Congo with Ben Fogle
Into the Congo with Ben Fogle: Afl. 2

Ben trekt dieper de uitgestrekte wildernis van Congo in om wilde gorilla's te zien. Hij ontdekt een regio die snelle veranderingen doormaakt: door de houtkap worden natuur en dieren bedreigd. Ben wil weten welke oude gebruiken overleven en in een traditionele gemeenschap is hij getuige van een angstaanjagend overgangsceremonie voor jonge mannen. Hierna bezoekt hij een gorilla-onderzoeksstation aan de rand van een van de oudste nationale parken van Afrika. Hij komt oog in oog te staan met majestueuze wilde gorilla's en is getuige van een zeldzame ontmoeting tussen twee enorme zilverruggen van 200 kilo.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando & George Going Wheel-To-Wheel 💥

Lando Norris and George Russell’s battle at the Spanish Grand Prix was absolute box office. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 25

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: WIJ HEBBEN WAT TE VIEREN MET DE FAMILIE! 🥳🇮🇹

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Spanish Grand Prix

Relive all the best moments from Barcelona, in a race that was loaded with tension and fierce battles for a spot on the podium! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP





De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 1

Filmmaker Kelly-Qian van Binsbergen, maker van de documentaireserie De afhaalchinees, en radiopresentator Mischa Blok, schrijver van het boek Mama Lee, over adoptie en de zoektocht naar je eigen identiteit. Documentairemaker en fotograaf Kadir van Lohuizen en culinair ondernemer Nadia Zerouali over de documentaireserie Food for Thought en over de oorsprong van ons voedsel.



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Feature Race Highlights | 2024 Spanish Grand Prix

The championship leader starts from pole... Find out what happens when five lights go out for the Formula 2 Feature Race in Spain! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 7

Twintig jaar geleden stonden er nog koeien in de huidige woonkamer van Saskia en Paul. Nu poetsen ze hun tanden voor de paardenvoerbakken in hun moderne badkamer. Ze genieten van het buitenleven rondom hun 17e-eeuwse stolpboerderij in Twisk. * Zeewiersnijder Jan Kruijsse waadt door de Oosterschelde, op zoek naar allerlei verschillende zomerse zeewieren.



FORMULA 1
FORMULA 1: F3 Feature Race Highlights | 2024 Spanish Grand Prix

The FIA Formula 3 championship celebrates a milestone over five years in the making. Relive all the best action from Race 100! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 9

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 25

Na het instorten van de kleuterschool werken ouders in Nairobi hard aan de bouw van een jeugdcentrum. Hier krijgt hun kroost straks goed onderwijs en zelfvertrouwen dankzij karatelessen.



Het Filosofisch Kwintet
Het Filosofisch Kwintet: Afl. 2

Om conflicten onderling te voorkomen, hebben we de staat een geweldsmonopolie gegeven. In ruil daarvoor worden wij beschermd. Wanneer is geweld geoorloofd, hoe ver mag de staat daarin gaan? Onder welke voorwaarde mag de burger geweld gebruiken en wat betekent gehoorzaamheid in een democratische rechtsstaat?



Typisch
Typisch: De 93-jarige Huig probeert met een heus Katwijks harinkje zijn buurvrouw te verleiden tot e

De 93-jarige Huig probeert met een heus Katwijks harinkje zijn buurvrouw te verleiden tot een gezellig praatje. De dames van de Rooije Buurt binden de strijd aan met de meeuwenstront, die hun witte wasgoed bedreigt. Vader André hoopt vurig dat hij zijn chauffeursbestaan kan opgeven nu zijn zoon, volkszanger Jeroen van Katwijk, mogelijk gaat doorbreken.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De zelfdestructie van het Westen

In de zeventiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman als gasten Eric van de Beek, auteur van het boek MH17-De onderste steen en journalist bij De Andere Krant én Ab Gietelink, journalist bij De Andere Krant en auteur van het boek Tunnelvisies, over de oorlog in Oekraïne. Het gesprek gaat over de geo-politieke ontwikkelingen, de oorlog in Oekraïne, de vredesconferentie van afgelopen maand waarvoor Rusland niet uitgenodigd was en wat we kunnen verwachten van het nieuwe kabinet Schoof. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 6

Vanaf het podium van de EO-Jongerendag vertelt Jurjen van Houwelingen hoe hij na een hersentumor nagenoeg blind werd, maar zijn geloof niet kwijtraakte. De BEAM Worshipband is er ook bij en samen met 15.000 jongeren zingen ze in Ahoy het dak eraf.





Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 23

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Gertrudiskerk in Bergen op zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 23

Vrijdag 21 juni werd bekend dat Ron van den Hout de nieuwe bisschop van Roermond wordt. Van den Hout is nu nog bisschop van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Hij vertelt over zijn plannen met het Limburgse bisdom.



Zappbios
Zappbios: Afl. 12

Als de Surinaamse Rosi, een 14-jarig meisje met meer voetbaltalent dan zelfvertrouwen, naar Nederland moet verhuizen gaat niets meer vanzelf. Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi lijkt uitkomst te bieden.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Hoogste Glijbaan Ter Wereld Testen In Roblox!

Hoogste Glijbaan Ter Wereld Testen In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 7

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



vThorben
vThorben: Verstoppertje Maar Ik Vond Een Geheime Ingang! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Verstoppertje Maar Ik Vond Een Geheime Ingang! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUAN RED DE VLOG DOOR ZiJN SHOPLOG 🤗 | Bellinga Vlog #3184

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : Klik hier DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : Klik hier BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier BOEK: Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 174

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 25

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.