True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

24-06-2024


Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 176 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Andere tijden
Andere Tijden: Afl. 5

Illusionist Hans Klok erfde een aantal verhuisdozen met magisch materiaal van de joodse goochelaar Theo Bamberg, beter bekend als Okito. Voor Klok is Okito een held. Wie was deze ooit wereldberoemde magiër, die in de vorige eeuw over de hele wereld mensen betoverde met zijn kunsten? Het Joods Museum bereidt een tentoonstelling voor over hem en zijn joodse collega-goochelaars. Theo Bamberg wist vlak voor de Tweede Wereldoorlog met hulp van zijn zoon David, eveneens goochelaar en bekend als Fu Manchu, ons land te ontvluchten. Zijn andere zoon Donald sloot zich aan bij het verzet in Nederland, werd verraden en overleefde tien concentratiekampen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Afscheid van minister Ollongren. Het einde van kabinet-Rutte IV is in zicht, dus blikken we met Kajsa Ollongren terug op haar tijd als minister van Defensie. * Hoorzitting met beoogd minister Faber. Onder anderen beoogd klimaatminister Sophie Hermans en Marjolein Faber van Asiel en Migratie worden bevraagd door leden van de Tweede Kamer. Ook de BBB'ers die het ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur gaan leiden komen langs: Femke Wiersma (minister) en Jean Rummenie (staatssecretaris). * Godfather van abstracte kunst, Wassily Kandinsky, begon in Volendam.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis & Carlos Battle It Out ⚔️

Lewis Hamilton gets his elbows out for a mega move on Carlos Sainz in Spain. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 28

Rechtstreeks verslag vanuit Dusseldorf van de eerste helft van de EK-wedstrijd Albanië - Spanje.



Meisjes van de Goede Herder
Meisjes van de Goede Herder: Afl. 4

De rechter doet na drie jaar uitspraak in de door de vrouwen aangespannen rechtszaak tegen de Goede Herder. Lies gaat met een grafdeskundige naar Almelo. Daar doen ze op het voormalige kloosterterrein een opmerkelijke vondst die veel argwaan wekt bij de gemeente. Wetenschappers doen onderzoek naar sterftecijfers en komen tot een zorgwekkende constatering.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 19

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



Makkelijk Scoren
Makkelijk Scoren: Afl. 7

Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 126

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Gio
Gio: WIJ KRIJGEN EEN KINDJE!🤰

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Een natuurhuis in Groot Ammers, Nadia maakt Maroc-broodjes met artisjoksoep, Hilde

Midden in het groen in het Zuid-Hollandse Groot-Ammers wonen Chantal en Merijn samen met hun drie kinderen in een voormalige melkveehouderij. Het Pippi Langkous-achtige huis zit vol kleur en oude elementen. Met hun grote moestuin probeert het gezin zo zelfvoorzienend mogelijk te leven. * Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een heerlijk gerecht dat niet kan mislukken: gevulde Maroc-broodjes met artisjoksoep. * Van kunstenaar in de Randstad tot schaapherder in Zuidoost-Friesland. Samen met haar Drentse heideschapen en hond Bamboe beheert Hilde Groen verschillende natuurgebieden, zoals de prachtige bloeiende heide van het Katlijker Schar.



EnzoKnol
EnzoKnol: Dit gaat er gebeuren met mijn YouTube kanaal!

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton Returns To The Podium And The Best Team Radio | 2024 Spanish Grand Prix | Paramo

Tune in to Team Radio for all the moments that got drivers talking in Barcelona, including some close calls and tense battles. From Ferrari teammates Charles Leclerc and Carlos Sainz’s close contact on lap three to Lewis Hamilton’s reaction to his first podium of the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 176

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Renee maakt het beest los in Christiaan. Christiaan is er dan ook snel uit, hij slaapt vanavond niet thuis. Maureen wordt in het appartement verwelkomt met een knuffel. Dus zij moet Ronald nog gaan ontmoeten.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 1

Je kan met vlugkokende pasta maar liefst 2 minuten tijd winnen aldus de verpakkingen. Maar hoe kan dit eigenlijk? Wat maakt vlugkokende pasta nou precies zou vlug? Mandy en Rens gingen voor je op pad!



KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 1

Je kan met vlugkokende pasta maar liefst 2 minuten tijd winnen aldus de verpakkingen. Maar hoe kan dit eigenlijk? Wat maakt vlugkokende pasta nou precies zou vlug? Mandy en Rens gingen voor je op pad!



Het klokhuis
Het Klokhuis: De beroemde schrijfster van de kinderboeken over Heks Herma komt op bezoek.

De beroemde schrijfster van de kinderboeken over Heks Herma komt op bezoek. Leonoor, Timo en Wouter zijn groot fan. Maar houdt deze schrijfster wel van kinderen? Waarom zeggen ze dat zwarte katten ongeluk brengen? En hoe wordt een optimist gebouwd? In 'Nee of Ja' alles over bacteriën.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 125

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 150

Financieel toezicht op voetbalclubs is ingewikkeld, laat Vitesse zien * Zijn boeren beter af met BBB-minister van Landbouw of juist niet? * Gezondheidszorg van NHS is belangrijkste thema bij Britse verkiezingen * Hoe kwam Volkert van der G. aan een wapen? Podcast brengt nieuwe theorie



Het verborgen eiland
Het verborgen eiland: Afl. 1

Vader Kwant en moeder Ydema met hun zes kinderen gaan voor het eerst samen op zomervakantie. Ze gaan zeilen op de Waddenzee. Al in de haven blijkt dat de kinderen nog erg aan elkaar moeten wennen. Verderop in de haven stapt Michiel Witjes aan boord van de kotter van schipper Arend.



Gio
Gio: WIJ KUNNEN JULLIE DIT EINDELIJK VERTELLEN!👶🏼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



TV Monument
TV Monument: Dionne Stax ontmoet onderzoeksjournalist Sinan Can op zijn favoriete plek in Nijmegen.

Ogenschijnlijk onverschrokken begeeft Sinan Can zich in verschillende conflictgebieden in het Midden-Oosten. Maar het allerliefste is hij in Nijmegen, waar hij zo verknocht aan is. Dionne Stax ontmoet de onderzoeksjournalist in de Sint-Nicolaaskapel, zijn favoriete plek in Nijmegen. Waarom hier? Daarna volgt in de kelder van het Gebroeders van Lymborch Huis een gesprek over het leven en de indrukwekkende carrière van Sinan. Uit wat voor nest komt Sinan en wat heeft hij van zijn ouders geleerd? Sinan is op jonge leeftijd erg introvert. Sonja Barend zorgt er mede voor dat zijn voorliefde voor mediajournalistiek wordt aangewakkerd.



FORMULA 1
FORMULA 1: NOBODY Expected George! 😱

It was a Turn 1 shakeup in Barcelona, with George Russell flying off the line to take the lead from P4. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 167

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Heracles Almelo


EnzoKnol
EnzoKnol: ONZE EERSTE DAG MET RIVEN ❤️ #3917

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Reageren op comments over opvoeding.. #383 By Nienke Plas

Toch blijft de vraag... wanneer is iets té fel..? Ben benieuwd wat jullie denken.😉 De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Wil & Tien
Was vroeger alles beter? | S5E6 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Zo, dat was even geleden! Dit was niet de bedoeling, maar het was opeens even heel erg druk. Tijd voor een update dus. Daarnaast buigen we ons vandaag over de vraag of vroeger alles beter was. ♥ De keuken van Wil is UIT! Bestel 'm hier met €5 korting: Klik hier ✔ Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn: Burgemeester Pieter Verhoeve, Politiek verslaggever WNL Tessa v

Te gast zijn burgemeester Pieter Verhoeve, politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen en radio-dj Wouter van der Goes. Met hen hebben we het over het VNG-congres, over het vervolg van de hoorzittingen in de Tweede Kamer en over het overlijden van Michael Jackson, precies 15 jaar geleden.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 175

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 25

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.