True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

27-06-2024
Orphan Black
Orphan Black: Lucy ontdekt een nieuwe print van Eleanor, Jules ziet een nieuwe kans om te ontsnappen

Kira's zorgvuldig opgebouwde leven staat op instorten wanneer Lucy een nieuwe print van Eleanor ontdekt en Lucas hoort wat er werkelijk met zijn moeder is gebeurd. Jules ziet een nieuwe kans om aan Darros te ontsnappen, maar hij en Xander blijven haar steeds een stap voor. Na de schokkende confrontatie met Josh, probeert Kira erachter te komen wat Darros van plan is met al zijn prints.



Deze Week in de Reclame
Deze Week in de Reclame: Afl. 7

Hoe verkoop je kattenvoer? Steeds meer jongeren vrijen onveilig, wordt het weer tijd voor een nieuwe Veilig Vrijen campagne? En is het waar: nemen we eerder iets aan van mannen in witte jassen in commercials? Te gast: Joost Marsman en Patrick Stoof.



2Doc
2Doc: Mildred Roethof volgt icoon Cynthia McLeod op duizelingwekkende reis door koloniale verleden.

Begenadigd schrijfster Cynthia McLeod (1936) heeft zichzelf nog één laatste levensmissie gesteld: de geschiedenis van de slavernij en Elisabeth Samson (1715-1771) onder de aandacht brengen. Laatstgenoemde is de legendarische eerste vrijgeborene en zwarte vrouwelijke multimiljonair van Suriname.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Komende nacht vindt in Atlanta het eerste debat plaats tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Republikeinse uitdager Donald Trump. We blikken vooruit met Amerikaanse kiezers en spreken met correspondent Marieke de Vries. * Bij onlinebank Bunq kunnen vrijwel alle medewerkers eenvoudig de bankgegevens van klanten bekijken. Dat heeft geleid tot misbruik, blijkt uit onderzoek van NRC. * Wie krijgt de topfuncties in Brussel? De Europese regeringsleiders overleggen o.a. over de verdeling van de EU-topbanen voor de komende vijf jaar. De fractie van Europese Conservatieven en Hervormers voelt zich buitengesloten van de banencarrousel.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 24

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 25

Directeur van Musea Zutphen Paulo Martina reist af naar Kasteel Ruurlo. Het kasteel ligt in een idyllische omgeving en de bouwgeschiedenis gaat terug naar de 14e eeuw. Binnen zijn topstukken van Carel Willink te zien, de koele meester van het neorealisme. Daarnaast is er een expositie met opzienbarende objecten uit het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch, dat 40 jaar bestaat. Van een gemaksdoos waarop je tijdens het diner in de eetkamer je behoefte kon doen, tot een Rembrandt-ets en een schilderij van Rien Poortvliet.



OnneDi
OnneDi: Sterkte…

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Valkenburg in de Geul
Valkenburg in de Geul: Afl. 1

Al drie generaties bestiert de familie Laheij hotel Walram aan de oever van de Geul. Na de overstroming in 2021 is het hotel technisch failliet, maar van opgeven willen ze niets weten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ferrari Were SO Fast in 2022 🥵

Charles Leclerc was unbeatable in Austria in 2022, passing Max Verstappen not once, not twice, but three times to take victory! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #AustrianGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 129

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Gio
Gio: SAMEN ZWEMMEN! JE VERKLAPT HET PERONGELUK...😨

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 179

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Marinka mag gaan samenwonen met twee mannen tegelijk. Voor Rob iss het goede gevoel meer dan wederzijds. Maar bij Erik gebeurt er ook van alles bij de eerste kennismaking. Nick en Sophie moeten het de komende 24 uur gewoon met zijn tweetjes doen.



KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 2

Van oorsprong knakken knakworsten en als je goed zoekt zijn ze nog te vinden. Maar het merendeel knakt allang niet meer. Hoe komt dat eigenlijk? KvWeetjes zoekt het uit.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers Chat Ahead of Spielberg Blockbuster | 2024 Austrian Grand Prix

It's Thursday, it's a race weekend, and that can mean only one thing - it's time to hear from the drivers! Here's what our 20 racers had to say from the press conference and pre-race media pen. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #AustrianGP



Het klokhuis
Het Klokhuis: In de gymzaal, de scheepsvaart of de dierenwinkel: je vindt touw overal! Het is nameli

In de gymzaal, de scheepsvaart of de dierenwinkel: je vindt touw overal. Het is namelijk enorm sterk en handig. Nizar bezoekt een fabriek waar heel veel verschillende touwen worden gemaakt. Maar hoe test je of een touw sterk genoeg is? Cowboy Bob Rope bindt alles vast met touw.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 75

Cabaretier en presentator Patrick Nederkoorn verhuisde een jaar geleden naar Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Arnhem. Hij besluit op ontdekkingstocht te gaan in zijn nieuwe woonomgeving. Wonen in de natuur is prachtig, maar wolven in je achtertuin zijn best spannend. Ook spreekt Patrick met architectuurfotograaf Jeroen Musch, die heel anders naar gebouwen kijkt. En in het cultuurmagazine Route C deze keer: luisterliedjes van Bres, over gemis en eenzaamheid, met poëzie en een vleugje jazz.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 128

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 153

Campers branden uit door zelf klussende eigenaren * Oekraïeners bouwen drones hier in Nederland* Rode Kruis op bezoek in Israël * BP pauzeert investeringen in 'wind op zee'



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Militair industrieel complex?

Historicus Diedert de Wagt deed jarenlang gericht onderzoek naar "de macht achter de macht" en schreef hier een boek over met een berg aan bewijslast. Samen met hem bespreek ik de aanloop naar de huidige situatie van geopolitieke conflicten. Dit en meer in deze aflevering van Staat's Schuld! Linkjes voor onder YouTube: Bij gebrek aan beter: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 129 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Mega Sloom Vs Super Snel In Roblox!

Mega Sloom Vs Super Snel In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 4

Maarten doet zijn uiterste best om de dinky te pakken te krijgen, terwijl Femke in slaap is gevallen. De kinderen staan nog op het wad te wachten tot Maarten terugkomt met de dinky en krijgen ruzie over wat ze moeten doen als het water opkomt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Austrian Grand Prix

Hello, Spielberg! Join the gang at the Red Bull Ring, as Will Buxton, Davide Valsecchi, Alex Jacques, Jolyon Palmer and Lawrence Barretto preview what is set to be a captivating race weekend in Austria. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #AustrianGP



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Monique Keijzer is afhankelijk van een rolstoel, dus ook van rolstoelvervoer.

Monique Keijzer is afhankelijk van een rolstoel, dus ook van rolstoelvervoer. Vanaf 1 juli 2020 gaat de vernieuwde versie van de Code Veilig Vervoer Rolstoelgebruikers in. Alleen geteste rolstoelen met een keurmerksticker worden geaccepteerd. Met veel moeite krijgt mevrouw Keijzer van haar rolstoelfabrikant een sticker. En toch moet ze in discussie met een chauffeur van Taxi Linssen. Monique wil nu voor eens en altijd weten of haar rolstoel veilig is of niet. Aan de andere kant willen Taxi Linssen en het Sociaal Fonds Mobiliteit vooral duidelijkheid over de regelgeving en de veranderingen voor rolstoelgebruikers.



SLAM!
RSCL - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

RSCL came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of RSCL? Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 170

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



scHeerenveen
scHeerenveen: 🪄 Danilo Al-Saed 🤝 𝟐𝟎𝟐𝟖 - 'Ik ben een typische één tegen één speler' -

Danilo Al-Saed (25) is speler van sc Heerenveen. De vleugelaanvaller, die tot dusver drie interlands speelde voor Irak, komt over van Sandefjord. Hij tekent in Fryslân een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. In het Abe Lenstra stadion gaat hij spelen met rugnummer 24.



vThorben
vThorben: Ik Vind Een Kist Vol ZELDZAME Loot! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Ik Vind Een Kist Vol ZELDZAME Loot! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Boos
BOOS zoekt naar LP-verkoper Rob

Een ogenschijnlijk eenvoudige zoektocht naar het geld van een gedupeerde brengt ons naar een spiegelpaleis met meer gedupeerden, een politieonderzoek, afpersing en bedreiging.



Boos
LP-verkoper Rob: duizenden euro's kwijt, een dubbelganger, afpersing en bedreigingen | BOOS S11E08

We komen deze week - zoals beloofd - nog even terug op de aflevering van vorige week. Er was kritiek op zowel de inhoud als de toon en daar willen wij graag nog iets over kwijt. Want: de toon van het gesprek was niet goed. Uiteraard hebben wij dat ook aan Black Box Adventures laten weten. Onze volledige tekst en uitleg is te zien in deze video. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plaatjes verkopen, plaatjes betalen en plaatjes luisteren; het recept voor de levendige onlinehandel in LP's is het meest eenvoudige recept dat je kan vinden op internet, naast het recept voor een boterham met gebakken ei op de website van een grote supermarktketen. Maar zo eenvoudig is die handel in LP's niet. De afgelopen jaren wordt er met regelmaat geld afhandig gemaakt van verkopers van LP's door - zo lijkt het - dezelfde persoon: ene Rob, die rondhangt in verschillende groepen waar verkopers zich verzamelen. Wij kregen in de afgelopen weken de zaken van 12 gedupeerden onder ogen, die bij elkaar zo'n 11.000 euro,- kwijt zijn. Want: het geld voor de LP's wordt wel betaald, maar de LP's worden niet verstuurd. Dus dachten wij: hé, dat is gek. Voor wat hoort wat. En aangiftes in zowel Nederland als België leveren vooralsnog niets op. Dus besloten wij op pad te gaan. Maar die ogenschijnlijk eenvoudige zoektocht naar het geld van de gedupeerden brengt ons naar een spiegelpaleis met meer gedupeerden, een politieonderzoek, mogelijke afpersing en bedreiging. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Besties on the beach & kindjes en hun vriendjes #384 By Nienke Plas

We gaan niet klagen, voordat we daarmee begonnen zijn is het alweer aan het regenen namelijk 🫠 De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Houd m'n website in de gaten voor tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS MIJN KANS OM PROF TE WORDEN!

Deze video bevat een samenwerking met air up. Gebruik mijn kortingscode 'enzo10' voor 10% korting via: Klik hier code is 7 dagen geldig en is niet te combineren is met andere lopende deals. ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: When Team Mates Crash on the Final Lap 🤯

Mercedes pair Nico Rosberg and Lewis Hamilton endured a tense, season-long fight for the title, making contact on several occasions. One such time occurred in Austria, as they fought for the lead on the very last lap of the race... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #AustrianGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Luciano Burti: Why Brazilian’s Racing Risks Went Unrewarded | F1 Beyond The Grid Podcast

Just 14 races into his debut Formula 1 season in 2001, Luciano Burti suffered a huge crash at the Belgian Grand Prix. He walked away but it proved to be his last action as an F1 driver. Speaking to Tom Clarkson in his home city of Sao Paolo, Burti reflects vividly on the crash; what he was thinking about as it was happening, the physical injuries he suffered, why he wasn’t able to return to racing, and how the accident led to improved safety in the sport. The Brazilian also discusses why he changed teams just four races into that season, the reasons he was unable to showcase his full potential, what it was like being a Ferrari test driver during Michael Schumacher’s era of dominance, and much more. 05:06 Why Burti started karting so late 10:44 How Alesi inspired his F1 dream 15:26 Why he lost Jaguar seat before his first race 20:41 How he switched teams so suddenly in 2001 25:55 Why Lauda apologised to him 35:19 Huge crashes at Hockenheim and Belgium 46:33 Why he couldn’t return to F1 racing 56:17 How he helped Ferrari win Grands Prix 01:03:16 Brazil’s next F1 star? For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F1BeyondTheGrid



PSV
PSV: INTERVIEW | Een nieuw contract voor Tim van den Heuvel! ✍️

Middenvelder Tim van den Heuvel heeft zijn contract verlengd tot 2026! ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn: Dem. minister Robbert Dijkgraaf, Diplomatie deskundige Robert v

Te gast zijn demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en hoofdredacteur EW Magazine Hella Hueck. Met hen hebben we het over een terugblik op het ministerschap van de heer Dijkgraaf, de eerste Europese top sinds de verkiezingen en de almaar stijgende woningprijzen. Jill presenteert het nieuwsblok en Sibel is live in Assen.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 28

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 178

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 128

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 10

Bij de familie Kraan in Luxemburg is de rust weergekeerd. De camping is gesloten. Het gezin heeft nu de tijd om met elkaar tot rust te komen en vakantie te vieren. Maar ook om te reflecteren op het afgelopen seizoen. Voor een gezonde leefstijl was in ieder geval geen tijd. Nu wel, dus verruilen Ivan en Arie de snelle snack uit de keuken voor de sportschool. Aida Jelies is binnenkort jarig. Na al drie maanden haar vriend Sven te hebben moeten missen, hebben Johan en Janneke een grote verrassing voor haar. Sven en zijn ouders reizen in het geheim af naar Zuid-Spanje. Hoe zal Aida reageren als haar vriendje ineens voor haar staat?