True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

01-07-2024
NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 131

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: What Does Max + Lando's Clash Mean? 2024 Austrian GP Review | F1 Nation Podcast

Tom Clarkson, Natalie Pinkham, Davide Valsecchi and Julianne Cerasoli take a deep breath and debrief after the incredible 2024 Austrian Grand Prix. F1's top two drivers fought for the lead, and the battle boiled over. How will it affect the on-track racing and off-track relationship between Max Verstappen and Lando Norris? George Russell drove through the drama to take an unexpected victory, but how did he put himself in position to take advantage? Also up for debate: why did Lewis Hamilton have a tough weekend? Are Ferrari now firmly behind Mercedes? How did Haas pull off a double points finish? Why are Aston Martin struggling? 06:35 - Great racing or over the limit? 17:41 - What next for Max v Lando? 25:41 - How Russell beat Hamilton to a surprise win 41:20 - Perez struggles, Hulkenberg shines 47:41 - Ricciardo proves a point 50:48 - Aston Martin's difficult weekend 55:10 - Davide and Julianne pick their star drivers For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Formula1 #AustrianGP



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 3

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Keti Koti. Op verschillende plekken in Nederland wordt stilgestaan bij de afschaffing van de slavernij. Linda Nooitmeer, voorzitter van het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee) is te gast. * WRR-rapport over geopolitieke verschuivingen. De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) presenteert het rapport Nederland in een fragmenterende wereldorde. In dat rapport analyseert de WRR de belangrijkste geopolitieke verschuivingen. WRR-voorzitter Corien Prins licht de conclusies toe. * Opgroeien zonder smartphone. De website smartphonevrijopgroeien.nl is gelanceerd. We spreken met initiatiefnemers.



PSV
PSV: INSIDE | Welkom terug, mannen! 👋

Na een vakantie zijn de PSV'ers weer terug op De Herdgang, om met een frisse start te beginnen aan het seizoen 2024-2025. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Keti Koti 2024
Keti Koti 2024: Afl. 1

We vieren de kracht en de inspirerende nalatenschap van historische verzetshelden ten tijde van de trans-Atlantische slavernij. Samen met Giovanca Ostiana en Veronica van Hoogdalem, actrice Gerda Havertong, bondscoach van het Surinaams elftal Stanley Menzo en Natasja Gibbs brengen we een eerbetoon aan deze helden. We horen verhalen van moed en hoop en we zien hoe de strijd van onze voorouders nog nagalmt in het heden. Door ons gedeelde verleden te herdenken en er samen bij stil te staan, ontstaat er ruimte voor gesprek. Dit besef helpt ons de ketens van ons verleden te doorbreken en samen een betere en eerlijke toekomst te bouwen.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Norris v Verstappen Duel And The Best Team Radio | 2024 Austrian Grand Prix | Paramou

Relive the battle of the ages between Norris and Verstappen, George Russell’s second career win, a scrap between the Alpines and more from the Austrian Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Formula1 #AustrianGP



Sportlab Sedoc
Sportlab Sedoc: Afl. 1

Gregory is in alle vroegte aanwezig bij de training van roeier Karolien Florijn op de Bosbaan in Amsterdam. Haar Olympische droom is: goud halen in Parijs. Op de Bosbaan is ook vader Ronald Florijn aanwezig, tweevoudige Olympisch roeikampioen. Verder reist Gregory naar Zuid-Afrika waar het nationale atletiekteam, met Terrence Agard, een trainingsstage heeft. Terrence heeft nogal wat tegenslagen te verwerken gehad in zijn leven. Baanwielrenner Jeffrey Hoogland is 30 en bereidt zich voor op zijn derde Olympische Spelen. Zijn lijf begint een beetje tegen te stribbelen. Hij heeft veel pijntjes en laat zich behandelen door zijn fysiotherapeut.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 30

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 131

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 21

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Frankrijk - België.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 183

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 199

BinnensteBuiten staat in het teken van Keti Koti, want vandaag wordt de afschaffing van de slavernij herdacht en de vrijheid gevierd. Sharon de Miranda reist af naar Suriname en staat stil bij haar familiegeschiedenis; onder haar voorouders bevinden zich zowel tot slaafgemaakten als een plantage-eigenaar. Op plantage Bakkie zien we hoe tot slaafgemaakten hebben geleefd en in Paramaribo geeft een historicus een uniek inkijkje in een karakteristiek huis dat jarenlang is bewoond door plantage-eigenaren. Tot slot sluit Sharon haar indrukwekkende reis af in de jungle; samen met een bijzondere gemeenschap viert ze Keti Koti, de verbroken ketenen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter is jaloers als Leonoor steeds afspraakjes heeft met Jeffrey.

Wouter is jaloers als Leonoor steeds afspraakjes heeft met Jeffrey. Het Spaanse bloed van Ben is niet overgeslagen op zijn kookkunsten. En Timo zit nu pas in de poep- en piesfase. Hoe gumt een gummetje? En wat weet jij over knoflook?



FORMULA 1
FORMULA 1: The Norris v Verstappen Duel And The Best Team Radio | 2024 Austrian Grand Prix | Paramou

Relive the battle of the ages between Norris and Verstappen, George Russell’s second career win, a scrap between the Alpines and more from the Austrian Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Formula1 #AustrianGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 156

Gedupeerde zorgmedewerkers Co-Med hopen dat ze alsnog hun geld krijgen * Erkenning van longcovid voor WIA-uitkering gaat vaak mis * Wie is de nieuwe minister van financiën Eelco Heinen? * Boa's in Amsterdam krijgen een wapenstok



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 130

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #26 2024

Belastingschulden corona nog €9,6 miljard!? In week 26 van het Weekoverzicht ontrafelen Jeroen en Willem een scala aan urgente kwesties: de zogenaamde watercrisis, Rutte's mogelijke dubbelrol naast zijn NAVO-functie, en de zeer controversiële overname c.q. diefstal van Fort Oranje. Verder bespreken ze nieuwe ontwikkelingen in de zaak van David Icke, de ontkenning van een pandemie door Slowakije en een overvloed aan publicaties die de risico's van de injecties benadrukken. Dit alles tegen een achtergrond van toenemende censuur, waaronder recente boekverboden door Joe Biden en de onderdrukking van wetenschappers. Steun je het Weekoverzicht al? Met jouw steun kunnen Willem en Jeroen doorgaan! www.dfacto.nu/steun --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het Nederlands Elftal traint in het Olympisch stadion van München waar morgen gewonnen moet worden van Roemenië voor een plek in de kwartfinale van het EK voetbal. En aandacht voor de Nationale Herdenking Slavernijverleden.



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 6

De kinderen worden wakker nadat ze in de openlucht hebben moeten slapen. Ze hebben honger. En dorst. Femke en Maarten willen naar de kinderen toe en zoeken op de boot naar de jachthaven van het eiland, maar komen tot de conclusie dat er geen haven is. Ze gaan van boord, het eiland op.



Gio
Gio: DE REACTIES VAN FAMILIE/VRIENDEN OP DE ZWANGERSCHAP!👶🏼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





vThorben
vThorben: Overleef De HOTDOG = WIN! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Overleef De HOTDOG = WIN! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



scHeerenveen
scHeerenveen: 'WOLKOM, onbegrensd Fryslân past daarom perfect bij sc Heerenveen'' | INTERVIEWS

sc Heerenveen heeft een nieuwe hoofdsponsor: WOLKOM, onbegrensd Fryslân. ‘’Deze club heeft het meest authentieke shirt van Nederland. Het tenue straalt onbegrensd Fryslân uit, want sc Heerenveen is een club in een Fries shirt met historie tot ver over de eigen landgrenzen. WOLKOM, onbegrensd Fryslân past daarom perfect bij sc Heerenveen’’, zegt Sytse Bouwer.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ❤️ 𝑷𝒂𝒗𝒍𝒊, 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒂 𝒑𝒍𝒂𝒚𝒆𝒓!

Vangelis Pavlidis maakt de overstap naar Benfica, maar stond voor vertrek nog even stil bij zijn periode in Alkmaar. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: VANAF NU VOOR ALTIJD MET ZIJN 3EN! ❤️ #3918

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Auww!! Van je collega ‘s moet je het hebben…!! #385 By Nienke Plas

Boss B*tches zolang we ons aan ons Game Plan houden! De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Haal hier je tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 4

Liveverslag van de 3e etappe. Een rit over 225 km van Piacenza naar Turijn.



scHeerenveen
scHeerenveen: WOLKOM nieuwe Hoofdsponsor sc Heerenveen | 'Bij ons is alles mogelijk'

sc Heerenveen heeft een nieuwe hoofdsponsor: WOLKOM, onbegrensd Fryslân. WOLKOM is een collectief van Friese ondernemers die een onbegrensd Fryslân voor zich zien, waar alles mogelijk is. WOLKOM en sc Heerenveen gaan een langdurige samenwerking met elkaar aan, met als gemeenschappelijk doel: Fryslân nog beter op de kaart zetten op zowel economisch als maatschappelijk vlak.



NOS Herdenking Slavernijverleden
NOS Herdenking Slavernijverleden: Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking Slavernijverleden

Rechtstreeks verslag van de herdenking in het Oosterpark in Amsterdam. Ook wordt er geschakeld met de festiviteiten op het Museumplein.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma, politiek journalist van EW Magazine Victor Pak en voormalig VVD-campagneleider Frits Huffnagel. Na bijna veertien jaar komt er een einde aan het tijdperk Mark Rutte: de hele ochtend blikken we terug op zijn premierschap.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 42

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 182

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 26

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.