True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

08-09-2024
De kist
De Kist: Afl. 10

Bij het zien van de kist moet Natasja Froger meteen aan haar vader denken. Toen hij overleed, was zij net te laat bij hem. De dood van haar beste maatje Fred beïnvloedde Natasja's kijk op het leven en de waarde van gezondheid. Voor Natasja is het dan ook belangrijk om anderen te helpen en een verschil te maken in hun leven.







NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 26

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



De SociΓ«teit
De Sociëteit: Afl. 15

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 252 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Laura H.
Laura H.: Afl. 2

Laura wordt vastgezet in de EBI, extra beveiligde inrichting, in Vught en mag alleen nog met haar advocaat praten. Haar vader Eric worstelt met het vertrouwen in zijn dochter nu het erop lijkt dat Laura heeft gelogen. Dan wordt Laura geconfronteerd met een oud appje van haar man, waarin haar plannen voor een aanslag ineens heel concreet lijken. Ibrahim en Laura waren destijds verliefder dan ooit, totdat Ibrahim ontdekte dat Laura een geschiedenis vol mannen voor hem verborgen hield. Uit angst hem te verliezen, besloot Laura haar familie nog verder af te stoten en zich over te geven aan de wil van de radicaliserende Ibrahim.



NOS Paralympische Spelen
NOS Paralympische Spelen: Afl. 2

Liveverslag van de sluitingsceremonie van de Paralympische Spelen in Parijs, Frankrijk.



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: Afl. 7

Wat is er aan de hand met ons onderwijs? De behoefte aan bijles en huiswerkbegeleiding is groter dan ooit. Schept dit een nieuwe kloof en grotere kansenongelijkheid in de samenleving? Ouders, onderwijsexperts en activisten zoeken een betere toekomst voor ons onderwijs. Louisa Boulkhrif houdt in Rotterdam met tientallen vrijwilligers een grote bijlesschool in de lucht voor kinderen van wie de ouders weinig geld hebben. Onderwijsactivist Sezgin Cihangir is directeur van het Nederlands Mathematisch Instituut, dat een eigen methode voor onder meer rekenen en taal aanbiedt. Hij pleit voor het overbodig maken van bijna alle vormen van bijles.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Nederland bood Venezolaanse opposisitieleider onderdak. De Venezolaanse oppositieleider Edmundo González heeft ruim een maand in het geheim onderdak gekregen in de Nederlandse ambassade in Caracas. * Big Brother luidde 25 jaar geleden het tijdperk in van reality-tv. Nieuwsuur neemt reality-tv onder de loep in een serie van drie afleveringen waarin we praten met makers en oud-deelnemers. Deze keer keren we eerst terug naar 1999. * Wat stelt Hamas militair nog voor? Inmiddels is het elf maanden geleden dat terreurorganisatie Hamas toesloeg in Israël. Wat is er, na bijna een jaar oorlog, nog over van Hamas?



ARIA
ARIA: Afl. 2

We maken kennis met de andere vijf kandidaten: Halidou Nombre, Ashley Stapelfeldt, Elise Kolltveit Brekke, Arthur Akaev en Ingrid Vermeulen.





Undercover in Nederland
Undercover in Nederland

De ontmaskering van een oplichter die slachtoffers aaneenrijgt en al jaren actief is. Van verhuurders tot particulieren, niemand lijkt veilig voor de praktijken van deze man. Alberto Stegeman en zijn team starten een uitgebreid onderzoek en weten hem uiteindelijk op te sporen, maar de confrontatie krijgt een wel heel bijzondere wending.



Denkend aan Holland
Denkend aan Holland: Janny en André kiezen het ruime sop op Nederlands' trots: de Waddenzee. De reis

Janny en André kiezen het ruime sop op Nederlands' trots: de Waddenzee. De reis begint in Den Helder, op de boot naar Texel.



De Grooten Tour van de Gebroeders De Witt
De Grooten Tour van de Gebroeders De Witt: Afl. 1

Voor de broers begint hun reis in de havens van Dordrecht. In het Dordts Patriciërshuis leert Huub Stapel meer over de achtergronden van de broers en hun reis. Wie zijn deze twee Hollandse jongeheren? Waar komen deze pientere knapen vandaan? En bovendien: hoe verliep deze trip? Huub Stapel reist de broers achterna en de eerste tussenstop is Parijs: in de 17e eeuw een stad in transitie. Bij het bezoek van de gebroeders De Witt is de Franse koning nog klein, maar later zal hij hun leven en toekomst tarten. In Parijs hangen de broers de toerist uit.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Mensenbieb
De Mensenbieb: Afl. 1

De tienjarige Jip ontdekt dat zijn lievelings-youtubers homoseksueel zijn en dat zorgt voor veel vragen. Hij zou ze graag aan iemand stellen die homoseksueel is, maar die kent hij niet. In De Mensenbieb krijgt hij de kans om schrijver Splinter Chabot alles te vragen over zijn homoseksualiteit. Nyla is ontzettend nieuwsgierig naar het leven van blinde mensen en heeft ontelbaar veel vragen. Want hoe leef je als je niks kunt zien? Bibliothecaris Roeland Wendel heeft met de blind geboren Selin het perfecte boek voor Nyla.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 13

Zanger en tekstschrijver Gerard van Maasakkers nodigt zijn favoriete makers uit die het komende seizoen op de planken staan, waaronder Frank Cools. Hij maakte de voorstelling Aznavour, waarin hij de mooiste liedjes van de grote chansonnier vertolkt. De jonge theatermaakster Maria Zandvliet speelt de solovoorstelling De Sont of Mjoezik, waarin ze de hele film The Sound of Music naspeelt. En Roos Rebergen, bekend van de band Roosbeef, komt langs met het SunSunSun Orchestra. Ook zijn Carel Kraayenhof, Teus Novel en Björn van der Doelen te gast.



SLAM!
Hoeveel GELD geef jij uit op de KERMIS? πŸ€‘ - De MensenMening π™€π™“π™π™π˜Ό | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 252

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 2

Contrabassist en docent Dominic Seldis geeft een masterclass aan drie jonge talenten. Hij gaat aan de slag met contrabassistes Lucía García Alberola, Eva Serrano Alarcon en Judith Capelle. Pianist Natasja Douma begeleidt hen.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 28

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Topdoks
Topdoks: Afl. 2

Elbert wilde vroeger gipsmeester worden. Nu krijgt hij voor een middagje de kans. Rachel is zijn patiënt, maar lijkt daar gaandeweg spijt van te krijgen. Ike en Phileine gaan elke schooldag naar een behandelcentrum. Daar leren ze beter bewegen, maar ook opruimen. Hoe train je vingervlugheid? Met een goocheltruc!





VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 9

Mariken Heitman is te gast en praat over haar roman De mierenkaravaan. Daarin verhaalt ze over het leven in een groentetuin, waarin alles met elkaar verbonden is: mens, dier en plant. Joris van Casteren vertelt over De mensheid zal nog van me horen. Vijf jaar lang stort Van Casteren zich op een merkwaardig archief, bestaande uit dagboeken van honderden onbekende Nederlanders. Sommigen van hen blijken (in het geheim) onvoorstelbare dingen mee te maken.



Gio
Gio: REÜNIE MET MIJN BESTE VRIEND! NA 10 JAAR WEER LANGS BIJ HEM!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Liefjes
Liefjes: Afl. 3

Het duizelt Malak. Ze vindt de Franse Victor leuk, maar vindt hij haar net zo leuk? Jae droomt weg in de digitale wereld, tot er plotseling een echte jongen op haar wifiplek aanschuift. Celia heeft een knoop in haar maag. Er zijn genoeg jongens genoeg die haar leuk vinden, maar stiekem houdt ze nog van haar onbereikbare vriendje.





NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 11

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: 99% IMPOSSIBLE GTA 5 RACE! w/ Jelly

99% IMPOSSIBLE GTA 5 RACE! w/ Jelly Show some love and support to Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qZ5yaudMkqA Want">Klik hier</a> to see more videos together? Drop a like and leave a comment!

















FORMULA 1
FORMULA 1: 10 Times Weather Changed The Outcome Of The Race!

F1 drivers can be faced with many different conditions throughout a season and even during a single race, leading to some stressful moments on the pit wall but dramatic entertainment for the fans. Here are ten memorable races where the weather had a huge impact! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: OH NEE

Ik ga de strijd aan om zo snel mogelijk objecten te vinden in de grote slijmkom samen met May-Lin. De winnaar mag 2 hele toffe LEGO Friends sets mee naar huis nemen! Wie gaat er winnen? Bekijk de hele video hier: <a target="_blank" href="https://youtu.be/M8R6afpWF-E In">Klik hier</a> de video zijn er 2 LEGO Friends sets te zien: - De Avonturenkamp Boomhut set - De Avonturenkamp Watersporten set Haal het avontuur in huis door gezellig zelf, of samen met je vrienden, geweldige verhalen te bedenken met de LEGO Friends Avonturenkamp sets. Ga jij ziplinen, op beren expeditie, kano varen, buiten schilderen, lekker een dutje doen? Of bedenk je je eigen originele avontuur? Beleef het allemaal met LEGO Friends! (betaalde samenwerking) ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat een betaalde samenwerking met de LEGO Groep. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Summer Break
Summer Break: Afl. 1

De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep en beleven ze geweldige avonturen met de jonge hotelgasten.



Home Sweet Rome
Home Sweet Rome: Afl. 5

Kyla gaat naar Rome om daar met Lucy 'Coconut Dog Day' te vieren, een zelfbedachte feestdag die ze al sinds hun vroegste kindertijd in ere houden. Janet gooit echter roet in het eten en het bezoek gaat niet door. En wat was nou ook al weer het recept van mama's overheerlijke mac and cheese?



Silverpoint
Silverpoint: Afl. 3

Alle groepen komen erachter wat de consequentie is wanneer een groep als laatste het artefact aanraakt. Libelle en Lawine besluiten een verbond te sluiten, in de hoop door te gaan naar de volgende ronde.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 36

Dorpsbewoners in Gambia slaan de handen ineen om samen te zorgen voor veilig drinkwater in vijf dorpen. Ze zijn ontzettend gemotiveerd, maar hebben nog wel een startkapitaal nodig.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 25

D66-leider Rob Jetten over de nieuwe politieke wind in Den Haag en zijn nieuwe rol als oppositiepoliticus. * Schiphol hoeft veel minder te krimpen dan aanvankelijk de bedoeling was. Welke gevolgen heeft dat voor de omwonenden van Schiphol? Hierover Khadija Arib, voorzitter van de Maatschappelijke Raad Schiphol. * De huurprijzen zijn dit jaar fors gestegen. Het CBS spreekt van de grootste huurstijging in dertig jaar. Financieel journalist Hans de Geus schuift aan. * Er zijn steeds meer conflicten tussen mens en dier. Bioloog en wetenschapsredacteur van het blad Knack Dirk Draulans over hoe mens en dier kunnen samenleven.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Het MH17 bedrog

In de 22e aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman uitgever van De Andere Krant Sander Compagner en Eric van de Beek, journalist en auteur van het recent verschenen boek 'Het MH17 Bedrog. Van de Beek bezocht alle meer dan 60 zittingsdagen van de rechtszaak over MH17 en schreef er een non-fictie detective over. Het gesprek gaat over het boek, de onwaarschijnlijke kroongetuige in deze zaak, de visie van een Finse oud commandant van een Buk-bataljon en de reacties van nabestaanden en mainstream journalisten. Het boek 'Het MH17 Bedrog' is te bestellen via: <a target="_blank" href="https://www.ericvandebeek.nl/MH17.html Abonneer">Klik hier</a> op De Andere krant en steun de onafhankelijke journalistiek: dakl.nl/cwsabonneer --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 22

De liederen die gezongen worden, gaan over het licht van Gods Koninkrijk. Dat wij in dat licht mogen leven klinkt mooi, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Het heeft in ieder geval te maken met anders naar dingen gaan kijken, waardoor je mag leven vanuit de goedheid van God. Ds. De Reuver vertelt hierover meer in zijn meditatie aan de hand van Matthëus 20.



Dit is Tijs
Dit is Tijs: Afl. 2

Takshow waarin inhoudelijke en verdiepende interviews in combinatie met stevige debatten centraal staan.



10e
10e: Jeff Goldblum ga mij een 10/10! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 044

In deze 44e backstagevlog ontmoeten we Jeff Goldblum en loopt Diederik een blauw oog op! β˜… Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: <a target="_blank" href="https://open.spotify.com/playlist/7xdLRwjbr0CnOamDYQ3sE8?si=7364e5ead47547bf β™«">Klik hier</a> muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER β˜… Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/10e β˜…">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://threads.net/10e">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: MEER DAN 100 CADEAU’S UITPAKKEN!!

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/1-X-wMY6uts β–¬ Knolpower">Klik hier</a> kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl β–¬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Opinieprogramma met nieuws, politiek, brandende kwesties en prominente gasten.

Eurocommissaris Wopke Hoekstra over wat Europa de komende jaren nodig heeft op het gebied van economie, klimaat en geopolitiek. * Staatssecretaris van Defensie Gijs Tuinman over de nieuwe Defensienota. * Schrijver Jessica Durlacher bezocht Israël tien maanden na 7 oktober en doet verslag. * Journalist Carol Rock en oud Amerika-correspondent Jan-Kees Emmer blikken vooruit op het debat tussen presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 34

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Joriskerk te Eindhoven. Celebrant: pastoor René Wilmink.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 34

Op Nationale Ziekendag een gesprek met de directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. De Zonnebloem viert haar 75-jarig jubileum en streeft nog steeds naar een samenleving waarin mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en onbeperkt kunnen deelnemen aan de samenleving. Vandaar dat veel vrijwilligers deze dag liever de Zonnebloemdag noemen.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 23

Inmiddels is René de Reuver theoloog, predikant en scriba van de Protestantse Kerk Nederland, maar jaren geleden, in 1987, startte hij als predikant in het Groninger dorp Sebaldeburen. Deze plek staat niet alleen symbool als wieg voor zijn predikantschap, maar ook voor zijn vaderschap. Met René gaan we terug naar Sebaldeburen en blikken we samen met hem en andere bijzondere gasten terug op die persoonlijke en bepalende periode.



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 21

Nathan Rutjes en Julia (10 jaar) gaan freerunnen met wereldkampioen Noa Diorgina Man. Marije Zuurveld wil graag leren kickboksen en krijgt les van Suus (10 jaar).



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Speelt Roblox Taffy Tails!

Job Speelt Roblox Taffy Tails! πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic">Klik hier</a>



Rubble & Crew
Rubble & Crew: Afl. 20

Rubble & Crew bouwen de allereerste brandweerkazerne van Bouwerdam.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 251

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.