True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

13-09-2024
Better
Better: Cols pogingen z'n zaken uit te breiden, lopen uit de hand en Lou doet een gewaagde zet. Owen

Lou besluit haar baan niet op te geven, maar sluit zich aan bij een taskforce. Col wil koste wat kost z'n zaken uitbreiden, maar dit loopt uit de hand. Lou en Vernon komen erachter dat hun plan om een bendeoorlog te voorkomen averechts heeft gewerkt. Om Col te helpen doet Lou een gewaagde zet. Ondertussen trekken Owen en Donal steeds meer naar elkaar toe.





Stand van Nederland
Stand van Nederland: De gemiddelde millennial least er lustig op los. Denk aan je fiets, auto of hui

De gemiddelde millennial least er lustig op los. Denk aan een fiets, auto, telefoon of zelfs een huisdier. Maar wat is leasen nou precies en is het uiteindelijk ook verstandiger voor onze portemonnee?





















Café Kockelmann
Café Kockelmann: Afl. 2

Te gast zijn BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas, minister van Justitie en Veiligheid David van Weel en GroenLinks-PvdA-kamerlid Esma Lala.



Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?: Afl. 2

Anita noemt zichzelf een bewuste vrek. Het is voor haar een sport om zo min mogelijk geld uit te geven en zo veel mogelijk te besparen. Ze gaat een paar keer per week naar een kringloopwinkel en scoort daar drie blazers en nog wat spullen. Blijft ze onder de 25 euro?



On Stage
On Stage: Afl. 1

Vanuit TivoliVredenburg laten Nadia Moussaids hoofdgasten horen wie hen inspireren, motiveren, boeien en ontroeren.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 20 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Ten minste houdbaar tot
Ten minste houdbaar tot: Afl. 5

Als Anna en Paul per ongeluk met elkaar in bed belanden, voelt het meer vertrouwd dan goed voor hen is. Vooral voor Anna. Ze besluit dat ze een relatiesysteem moeten proberen, waarin elkaar vrijlaten centraal staat. Paul neemt het vrij zijn echter wat meer letterlijk dan Anna.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vier vice-premiers te gast. Nieuwsuur ontvangt de vier vice-premiers van het kabinet-Schoof: Fleur Agema (PVV), Sophie Hermans (VVD), Eddy van Hijum (NSC) en Mona Keijzer (BBB). Aanleiding is het regeerprogramma dat het kabinet vanmiddag gepresenteerd heeft, een concrete uitwerking van het eerder gesloten hoofdlijnenakkoord. Over dat regeerprogramma, en wat het in de praktijk betekent, praat presentator Jeroen Wollaars. Het is de eerste keer dat de vier vice-premiers zich gezamenlijk laten interviewen.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 2

Schaatsster Suzanne Schulting behoort al tien jaar tot de mondiale top met olympische- en wereldtitels. Maar Nederlands succesvolste shorttrackster ooit kende fysiek en mentaal zware jaren vol tegenslag. Aan de vooravond van een nieuw seizoen neemt ze op een bijzonder moment plaats bij Özcan in de kappersstoel. Net hersteld van een enkeloperatie heeft ze de eerste meters op het ijs weer gemaakt. Ze bruist van de energie: een nieuwe ploeg, een nieuwe uitdaging bij het langebaanschaatsen en de Winterspelen van Milaan in 2026 als stip op de horizon.



FORMULA 1
FORMULA 1: Are Red Bull In Crisis? | F1TV Tech Talk | Crypto.com

In this episode of F1TV's Tech Talk, Sam Collins takes a deep dive into Red Bull’s current form, whether their performance has stalled and what they can do to fix their problems. 00:00 Intro and Coming Up 00:35 Is anything actually wrong at Red Bull? 04:03 Paul Monaghan explains balance issues 04:32 So what's causing the problems? 04:58 What about the wind tunnel? 06:09 The Adrian Newey factor 06:53 Porpoising strikes back 07:57 How can it all be fixed? 08:12 Paul Monaghan on the new floor 08:37 Sam digs into the new floor 09:38 Red Bull's other updates For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Groeten vanaf de camping
Groeten vanaf de camping: Op de familiecamping is het flink aanpoten terwijl het op de andere campin

Op de mannencamping gaat het seizoen eindelijk van start. Campingeigenaar Wim stoomt zich klaar voor zijn zangoptreden terwijl de eerste gasten arriveren. Ook op de vrijwilligerscamping is het groot feest vandaag. Op de familiecamping is het een drukte van jewelste dus iedereen moet bijspringen. De snackbar draait overuren. De drukte zorgt in de avond voor geluidsoverlast.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 20

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



Van Roosmalen op Reportage
Van Roosmalen op Reportage: Afl. 2

Marcel van Roosmalen gaat op reportage en schetst een beeld van mensen en plekken in Nederland. Marcel bezoekt het Hunebedcentrum en de Dutch Open Darts.



Anne Frank House
Anne Frank House: Otto Frank talks about Anne Frank's diary | Part 1 #shorts

This is one of the few television interviews Otto Frank gave. Sitting in one of the rooms of the Secret Annex, he is talking about how he received the diary. The interview was broadcast on 24 December 1967. The Anne Frank House holds an original film copy of this rarely shown film. You can watch the full interview on this channel. Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrank">Klik hier</a> #ottofrank Official website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 184

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 20

Aangezien het mannelijk lichaam de standaard is voor medisch onderzoek, worden symptomen van vrouwen vaak niet gehoord en afgedaan als psychische klachten. De stichting Voices For Women deed een oproep naar ervaringsverhalen, waarop tienduizend vrouwen reageerden met schrijnende verhalen. Meldpunt laat een aantal van deze verhalen zien. En een treinreis naar Praag strandt in Duitsland: waar zijn je rechten als je boekt via een reisorganisatie?



De rijles
De rijles: Afl. 5

De overmoedige Ralph stapt in de auto bij Fatma. De presentator van 'Spuiten en Slikken' denkt klaar te zijn voor zijn examen, maar merkt al snel dat hij nog heel wat te leren heeft. Puttenaar Arie heeft een zeer openhartige Max in de lesauto. De jonge rietdekker was al op 15-jarige verslaafd aan harddrugs maar is trots hoe hij zichzelf eruit knokte. Rijinstructeur Rabia heeft een rijschool speciaal voor vrouwen. De levenslustige Aicha stapt bij haar in, die kletst beter dan ze kijkt, dus Rabia heeft haar handen vol aan haar.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De koks gaan voor de mystery box-uitdaging naar de Bendigo kunstgalerij in Victoria, waar ze een magnifiek gerecht moeten maken in Frans thema. De vier die het slechtst presteren gaan door naar de stresstest.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 42

In Amsterdam woont Jaleesa in haar eerste, zoals ze het zelf noemt, 'grote mensen huis'. Haar appartement zit vol klassieke details, warme kleuren en luxe materialen. De grote trots is de opvallende blauwe muur in de woonkamer. * Chef-kok Sharon bereidt een verrassend gerecht: cassave gevuld met vis. Met daarbij een frisse komkommersalade. * In de Zuid-Hollandse polder speurt onderzoeker Fabrice het veenweide-landschap af op zoek naar de gestreepte, gevlekte en rode Amerikaanse rivierkreeft. * Kunsthistoricus Geert bezoekt een kunstwerk voor het station in Apeldoorn: een lichtgevende zandverstuiving, geïnspireerd op het Veluwse landschap.



Carrie op Vrijdag
Carrie op Vrijdag: Afl. 2

Louis van Gaal zet zich al bijna 25 jaar met hart en ziel in voor Spieren voor Spieren om jongens als Janick van de Kamp te helpen die een zeldzame spierziekte heeft. * Oud-international Romano Denneboom verdiende een fortuin als profvoetballer, maar raakte het ook allemaal weer kwijt. Om rond te kunnen komen bezorgde hij boodschappen en koelkasten en nu waarschuwt hij jonge voetballers niet dezelfde fouten te maken. * Yaël Vinckx, Jaimie van Hek en Richard van Someren vertellen over het fanconcert De Earring & Ik. Als eerbetoon aan zijn overleden vriend Franck gaat Richard er samen met 82 motorvrienden naartoe.



Feyenoord
Feyenoord: Catching up with IGOR PAIXÃO 🇧🇷

Tijd om bij te praten met Igor Paixão! Hoe vergaat het de goedlachse Braziliaan die inmiddels is begonnen aan zijn derde seizoen in Rotterdam? We bespreken zijn meest memorabele momenten, de band met zijn (oud-)teamgenoten en zijn ambities voor het komende jaar. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



PSV
PSV: Peter Bosz: 'Wij moeten laten zien dat wij een beter elftal hebben' 💪

Peter Bosz over de selectie en de wedstrijd PSV - N.E.C. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 257

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 35

In het cultuurmagazine Route C deze keer: Een opera van de muziektheatervereniging Poly Hymnia uit Zeist.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 10 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 7 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 september, 18:54 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Het klokhuis
Het Klokhuis: Eventing is een soort een triatlon van de paardensport.

Eventing is een soort triatlon van de paardensport. Een wedstrijd bestaat uit drie onderdelen: een dressuurproef, een springparcours en een cross country met hindernissen. Janouk ontmoet topruiter en Nederlands kampioen Merel Blom. Zij vertelt hoe belangrijk het is om een team met je paard te zijn: je moet allebei veel zelfvertrouwen hebben en elkaar ook helpen. Varkentje Rund laat de gevaren van extreme paardenspringsport zien.



FORMULA 1
FORMULA 1: Fernando Alonso Vs Plastic Bag 💨

Another one for Nando's list of epic battles - this time he takes on a plastic bag caught in his halo. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 220

Uitzending geheel in het teken van de presentatie van het regeerprogramma van het kabinet-Schoof. We kijken naar de belangrijkste punten uit het programma met duiding van politiek commentator Joost Vullings, wat er op het gebied van asiel gebeurt en wat de kiezer vindt.





De Faker
De Faker: Afl. 15

Leendert de Ridder gaat langs bij de familie De Groot die met hun vouwwagen op de camping in Castricums staan. Is deze uitdaging hem te groot, of weet hij een puntje te scoren voor zijn team?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 184

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.







FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Azerbaijan Grand Prix Post-Race Show

Watch the live Post-Race Show for the 2024 Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #AzerbaijanGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 185

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 10

Violet heeft door dat andere leerlingen haar vreemd vinden, omdat ze geen telefoon of social media heeft. Violet baalt daarvan: ze wil niet anders zijn.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 185 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Azerbaijan Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

We're ready to go racing again on the streets of Baku. First, let's check in LIVE with the grid. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #AzerbaijanGP



PSV
PSV: SPELERSHOME 🏡 | Luuk de Jong: 'Ik ga stoppen met koppen' 😱⁉️

Een nieuw seizoen van de serie spelershome. In deze aflevering schuift topscorer Luuk de Jong aan bij Maddy. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Azerbaijan Grand Prix

Watch all the best bits from FP2 in Baku as Charles Leclerc recovered from his FP1 crash, and further issues with the rebuild of his car, to end Friday at the top of the timing tower. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: MENSEN DOORSPOELEN IN ROBLOX! || Fan Friday

Ja... letterlijk wat de titel dus zegt. Maar dan veeeeeel grappiger dan je je het kunt voorstellen! 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 115

Afke Boven kreeg de eer om de eerste paar uitzendingen van het Journaal in Makkelijke Taal te presenteren. We blikken met haar terug. * Kees Boonman analyseert de presentatie van het regeerprogramma van Kabinet Schoof 1. * Patrick Nugter ruilde zijn pannen en potten in voor een brandweerspuit, maar beide carrières leverden hem genoeg vuur op om een kookboek te schrijven: Brandstof. * Child of Destiny treedt op.



SLAM!
Hel:sløwed - SEPTEMBER 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Hel:sløwed came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> of Hel:sløwed? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/helslowed/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 5

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: MEGA UNIEKE STARDROP! #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar MEGA UNIEKE STARDROP! #brawlstars MEGA UNIEKE STARDROP! #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Gevaarlijke Grasmaaier Race.. (GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar Gevaarlijke Grasmaaier Race.. (GTA 5) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: ‘Dat verdient zeker een compliment’ | Voorbeschouwing AZ - sc Heerenveen

AZ Media blikt met hoofdtrainer Maarten Martens vooruit op de wedstrijd tegen sc Heerenveen op zaterdag 14 september. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



OnneDi
OnneDi: Austin Harrouff: VLEESETENDE MOORDENAAR?! | MISDAAD & MYSTERIE

*ad Deze video bevat een affiliate reclame voor Podimo | ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik SOPHIE LANCASTER FOUNDATION: <a target="_blank" href="https://www.sophielancasterfoundation.com/ VOLG">Klik hier</a> MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi ▻">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... ▻">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Feyenoord
PREVIEW 📊 | FC Groningen - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025 #4

Na twee weekenden zonder wedstrijd is het eindelijk weer tijd voor Feyenoord. Het team van Brian Priske gaat zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen en in deze nieuwe Preview-video bereiden we je optimaal voor. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 24

Lekker eigenwijs is het thema van de Kinderboekenweek 2024 én de naam van het bijbehorende liedje, geschreven door de enige echte Carry Slee. Dus ga gewoon je eigen gang, zing en dans mee met Kinderen voor Kinderen en wees lekker eigenwij-ij-ijs!



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 52

Op Terschelling vertelt Emke Fries over het verlies van haar grote liefde Willem, een echte zeeman. Plotseling overlijdt hij en Emke ervaart de mooie traditie 'burenplicht' een traditie waarin buurtbewoners voor elkaar zorgen, juist in deze moeilijke situaties. Regie Kromodjojo en zijn nicht Fatima Iesberts staan bij het graf van de pleegmoeder van Regie. De warmte die hij van haar kreeg, zoeken ze nu als broers en zussen, neven en nichten, bij elkaar. Daan Henzen had een heel goede band met zijn oma. Zij gaf hem de positieve woorden die hij regelmatig nodig had. Trots blikt hij terug op hun liefdevolle band en het intieme afscheid.



VPRO Vrije Geluiden Sessies
VPRO Vrije Geluiden Sessies: Afl. 1

In Kasteel Groeneveld speelt gitarist Irina Kulikova muziek van Albéniz en Van Overmeire. Ze begint met Asturias van Albéniz, een pianowerk geïnspireerd op flamencogitaartechniek dat inmiddels vaker door gitaristen dan pianisten gespeeld wordt. En ze speelt twee werken van de Belgische componist Mark Van Overmeire, die Kulikova omschrijft als een verhalenverteller met een mix van klassieke muziek, wereldmuziek, ambient en folk.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Van de Looi: "Discipline en mannelijkheid tonen" | Voorbeschouwing #HERALM

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Feyenoord
Feyenoord: CAPTAIN QUINTEN TIMBER © | Interview met de nieuwe aanvoerder

Quinten Timber draagt zaterdag de aanvoerdersband in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen. De international is deze week door Brian Priske benoemd als nieuwe aanvoerder van het team. Bekijk hier het interview met de kersverse captain. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Kwebbelkop
Kwebbelkop: We Moved In Together! (Amsterdam Penthouse w/ @Jelly )

We Moved In Together! (Amsterdam Penthouse w/ @Jelly ) Jelly's video, go watch it: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>





FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Azerbaijan Grand Prix

Our return to Baku saw an action-packed first practice session with some blistering speeds, but also some big offs. The session was interrupted by three red flags, with two drivers finding the wall. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 22

Een van de pups heeft een pantoffel in de tuin gegooid, die door Esther de kameleon is ingepikt. Sam vraagt de Coop Troop om hulp.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 32

In Heerenveen krijgt expert Titia Reuser een halsketting te zien. Zij herkent die meteen als een werk van haar oud-jaargenoot Ralph Bakker, met wie ze op de vakschool voor edelsmeden zat. Toen viel zijn talent al op en menig student was jaloers op hem, omdat een sieraad van hem al tijdens de opleiding in het Zilvermuseum belandde. Titia gaat naar dit museum om dit sieraad van dichtbij te bekijken. Vervolgens bezoekt ze Ralph in zijn atelier in Rotterdam om meer sieraden van hem te zien. Waar is hij nu mee bezig?





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer me

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn presentator EenVandaag Opiniepanel Joyce Boverhuis, politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, podcastmaker Patrick Martens, bestseller auteur Michel van Egmond en presentator Het Misdaadbureau Maaike Timmerman. Met hen hebben we het over het vertrouwen in het kabinet, over de presentatie van het regeerprogramma, over het succes van B&B vol Liefde, over de jongerenboekenweek en over supportersgeweld.



Feyenoord
Feyenoord: ‘BLIJ en TROTS op mezelf’ | Givairo READ over nieuw contract 🖋️

Givairo Read heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. In dit interview geeft hij aan wat dit voor hem betekent en welke ambities hij heeft bij de club. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





Molmans
Molmans: Afl. 13

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 28

Manu werkt graag in de moestuin. Daar verbouwt hij groenten. Hij oogst radijsjes en plant broccoli in. Ook hebben alle planten water nodig.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 30

Oom Voddenboer heeft dozen in de geheime schuilplek van Sam en Julia gezet. Zij zijn bang dat de hele ruimte vol komt te staan en besluiten om oom Voddenboer te helpen om wat van zijn spullen kwijt te raken.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 256

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 184

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.