True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

26-09-2024


Bar Laat
Bar Laat: Afl. 20

Een primeur voor Dick Schoof. Op dit moment is de premier bij de Verenigde Naties in New York, waar hij met een speech zijn visitekaartje afgeeft. We praten met Irene de Kruif, Charles Groenhuijsen en Robert Serry. * De 72-jarige Gisèle Pélicot zou tien jaar door haar man zijn gedrogeerd en verkracht. Hij liet haar ook verkrachten door tientallen andere mannen. Hoe kan een man tot zoiets gruwelijks in staat zijn? Dat vragen we aan Stefan de Vries en psycholoog Wineke Smid. * Annefleur Schipper interviewde ABBA-lid Björn Ulvaeus. Hij is in Nederland voor de première van Mamma Mia! The Party. * Marco Schuitmaker zingt Zij gelooft in mij.



2Doc
2Doc: Afl. 63

Regisseur Huibert van Wijk zet zijn geadopteerde broer Tim en zijn vader Lex tegenover elkaar. Beiden kijken anders terug op de adoptie van Tim. Een schaduwkant waar ouder en zoon, zo'n ruim veertig jaar later, nog altijd moeite mee hebben.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 16

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Beter wordt het niet
Beter wordt het niet: Afl. 2

Rob en David blijken totaal verschillende ideeën over het leven te hebben: David zoekt avontuur, terwijl Rob alle stress juist koste wat het kost wil vermijden. David besluit Berlijn te verkennen, waar hij op de keiharde Duitse taalbarrière stuit. Gelukkig heeft zijn gesjeesde Vlaamse jeugdvriendin Aisha eindelijk tijd - al moet ze na vijf geweldige minuten weer vertrekken. David voelt zich een loser. Na een optreden van Robs band ontmoet hij de mysterieuze Duitse Hanna, die hem nog meer met zijn onzekerheid confronteert. Tijdens een wilde clubnacht lijkt er toch iets te ontstaan tussen hen. Heeft David zijn nieuwe grote liefde gevonden?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 29 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Onorthodoxe maatregel in afwikkeling toeslagenaffaire. 5000 euro voor gedupeerden, op voorwaarde dat zij hun bezwaar intrekken. Met een schikking naar 'Gronings' voorbeeld wil het ministerie van Financiën de afhandeling van de toeslagenaffaire vlottrekken. Gedupeerden en advocaten zijn kritisch. * Schoof in New York. Onze nieuwe premier Dick Schoof debuteerde op de Algemene Vergadering van de VN in New York. We vragen Schoof zelf hoe hij is ontvangen op de VN-top. * Wolf iets minder beschermd, wat betekent dat? De Europese Commissie wil de status van de wolf verlagen van 'strikt beschermd' naar 'beschermd'. Wat betekent dat precies?





Verloren Jongeren
Verloren Jongeren: Afl. 1

Xaron is op zijn 18e verjaardag naar het Leger des Heils gebracht. Na een jeugd vol jeugdzorginstellingen moet hij nu zelf de regie nemen. Iets wat door zijn verslaving en verleden een onmogelijke opdracht lijkt. Lars lijkt het wat beter voor elkaar te hebben met zijn baan in de schouwburg. Maar niets is wat het lijkt, want ook in het leven van Lars wankelt er van alles. Zonder dat iemand het weet, woont hij in de crisisopvang. Andy heeft een heel moeilijke start gehad in het leven. Omdat hij vaak onder invloed is, weet hij soms niet meer wat hij heeft gedaan. Er hangt hem een rechtszaak boven het hoofd waarvan de uitkomst bepalend is.





Focus
Focus: Afl. 14

Ongeveer 90% van de traditionele wijngebieden in kust- en laaglandgebieden zou tegen het einde van de eeuw kunnen verdwijnen door klimaatverandering. Dit vertelt wijnwetenschapper Kees van Leeuwen. Lara Billie Rense onderzoekt hoe traditionele wijnbouw zich kan beschermen tegen klimaatverandering. Wijnboer Claire Lurton experimenteert met agrobosbouw om wijnstokken te beschermen tegen droogte en hitte. Deze manier van wijnbouw lijkt een beetje op de manier waarop de Romeinen wijn produceerden. Ligt hier een oplossing: terug naar de Romeinen? De Belgische archeoloog Dimitri Van Limbergen denkt van wel.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV | Aflevering #6 | Seizoen 2024-2025

Deze week een terugblik op #NECHER en een vooruitblik op #HERHEE, een kookbattle en aandacht voor Henk Vos die al sinds 1946 seizoenkaarthouder is van Heracles Almelo. Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



De Ring
De Ring: Afl. 4

Roos maakt zich ongerust over Anna's verhaal over haar vechtpartij met Simon. En dat ze hem met een priem gestoken heeft. Max probeert onder zijn schorsing uit te komen. Als het nieuws binnenkomt dat Simon vermoord is, start de politie een groot onderzoek. Roos adviseert Anna alles op te biechten.



Het Roer Om
Het Roer Om

Marko en Ellen verhuizen met hun baby van het drukke Amsterdam naar een verlaten plek in de bergen van Zuid-Spanje. Hier hebben ze twee finca&#39;s gekocht, een om te verhuren en een om in te wonen. Daarnaast willen ze een yurt neerzetten om retreats in te organiseren, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.



Pointer
Pointer: Afl. 28

Zwaarbewapende militairen van het Russische leger varen door onze wateren. Aan boord van onderzoeksschepen, die zich stiekem bezighouden met spionage en mogelijk sabotage in de Noordzee en Oostzee, houden ze de NAVO-landen goed in de gaten. Pointer start een internationaal onderzoek en ontdekt dat de Russen dichterbij zijn dan we denken.



Break Free
Break Free: Afl. 4

Femke (26) uit Bilthoven heeft alles mee: ze is mooi, slim, sportief en breed geïnteresseerd. Ze studeert cum laude af en krijgt een prachtige baan aangeboden. Ze besluit het zekere bestaan achter zich te laten en gaat reizend werken. Op zoek naar het avontuur reist ze de hele wereld over. Als ze in Azië is, gebeurt er iets onverwachts. Thuis denkt iedereen dan nog dat er niets aan de hand is.



FORMULA 1
FORMULA 1: Daniel Ricciardo’s First Ever Grand Prix Win! | 2014 Canadian Grand Prix Highlights

Relive all the best moments from this incredible race as Daniel Ricciardo was able to pip Nico Rosberg to top spot with two laps to go to claim the 2014 Canadian Grand Prix and his maiden F1 victory. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 193

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 36

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



De rijles
De rijles: Afl. 14

Het rijbewijs: voor de één de ultieme droom, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Maar wie wil autorijden moet eraan geloven. Een groep vaste rijinstructeurs met hun leerlingen wordt elke dag gevolgd. In de vele uren die ze in de auto met elkaar doorbrengen, delen ze lief en leed met elkaar.



Eva
Eva: Afl. 16

Een onstuimige week in politiek Den Haag: een staatssecretaris moet door het stof om een beladen uitspraak, NSC keldert in de peilingen en een minister moet inbinden over het stroomstootwapen. We praten met politiek verslaggevers Marleen de Rooy en Joost Vullings en met Henri Bontenbal, fractievoorzitter CDA. * Wat als je zo diep in je eigen leugens verstrikt raakt dat je uiteindelijk zes jaar lang een hele fantasiewereld creëert voor al je vrienden en familie? Job van Ballegoijen ging door het leven als schijnstudent en vertelt zijn verhaal. * Davina Michelle heeft een nieuw album: Higher. Ze schuift aan en natuurlijk treedt ze ook op.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 113

Sytze en Fleur wonen in een oude timmerfabriek in Nijmegen. Na een megaverbouwing genieten ze nu van een hip interieur, vol oude details. * Chef-kok Rosah maakt op een buitenlocatie hartige gerechtjes met seizoensfruit. * Als tiener begon Jelle een moestuin bij zijn ouders in Groningen, om te laten zien dat weelderige sla, wortels en radijsjes voor iedereen haalbaar is. Inmiddels inspireert hij vele mensen met zijn moestuinmethode. * Als fanatiek fietsvolk danken we jaarlijks zo'n 1 miljoen fietsen af. Duurzame lifestyle-expert Marieke bezoekt de fietsfabriek van Tiemen, waarin oude frames worden gebruikt voor nieuwe, circulaire fietsen.



Nienke Plas
Nienke Plas: Eet gezond & bewust!! #Shorts

Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 270

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 19 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 7 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 september, 18:55 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



FORMULA 1
FORMULA 1: Danny Ric Is One Of A Kind 😊

Daniel Ricciardo has had so many incredible moments during his F1 career and he is truly one of a kind! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4731

Om ervoor te zorgen dat iedereen op de aardbol genoeg te eten heeft zullen we heel slim met ons voedsel om moeten gaan. Tirsa gaat naar een hightech plantenlaboratorium in Utrecht. Daar wordt uitvoerig onderzocht hoe een plant precies werkt. Pien en Lobbert krijgen te maken met hele eigenwijze planten.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 231

Jaar na brand en moord in Erasmus MC Rotterdam: 'We gaan door met een litteken op ons hart' * Is Engels echt nodig op de universiteit? In Leuven zijn bijna alle lessen in het Nederlands en daar werd het onderwijs beter van * Kinderbrillen voor steeds meer ouders onbetaalbaar * VN zit in lastig vaarwater



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 114

Wat weten we nog van de Tachtigjarige Oorlog? Als je goed kijkt, zijn er in Zeeland nog tal van sporen. Hoe komt bijvoorbeeld het gehucht Turkeye in Zeeuws-Vlaanderen aan zijn naam? Amsterdam Museum: we bekijken de tentoonstelling Panorama Amsterdam. Op Pad: Roel Diepstraten wandelt rond het grootste ven, Galgeven, in de omgeving van Oisterwijk. Omgeven door stuifduinen loopt hij in de natuur, terwijl het Galgeven een industrieel verleden heeft.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

MasterChef-legende Darren Purchese keert terug met een duivels dessert met kersenbloesem, die de koks moeten namaken. Voor een getalenteerde kok zal dit het einde van de competitie betekenen.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 4

Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Klikken = Sterker Worden In Roblox!

Klikken = Sterker Worden In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 193

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Thuisonderwijs in Nederland: Mag het en wat moet je weten?

Steeds meer ouders zien geen passende school meer voor hun kinderen. Wat zijn de opties? Met Yacob Mijhad van de Nederlandse vereniging voor thuisonderwijs bespreek ik dit! Ook de trend van een strenger wordende overheid komt aan bod in deze aflevering van Staat's Schuld. Link Thuisonderwijs: <a target="_blank" href="https://www.thuisonderwijs.nl --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



RoddelPraat
Dennis Schouten en Jan Roos: De waarheid achter RoddelPraat

De waarheid achter RoddelPraat. Hoe Jan Roos en Dennis Schouten hier zijn gekomen. Dat het nooit mag eindigen Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Daniel Ricciardo Departs RB As Liam Lawson Steps In

RB have announced that they will be parting ways with Daniel Ricciardo ahead of the United States Grand Prix with Liam Lawson set to take the Australian’s seat. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 193

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ONTSNAP AAN RUNNING HEAD - Volledige Game (Roblox)

Durf jij dit populaire spel te spelen? Je wordt achtervolgd door een hoofd, of misschien wel meerdere, en je moet het doolhof uit zien te komen! Ik speel alle 12 de levels helemaal tot het einde. Oh nee, als dat maar goed komt... 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De Tweede kamer debatteert over de toekomst van het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen. Houdt de PVV zich aan haar verkiezingsbelofte? En in Otterloo zijn drie wolfjes doodgereden. Opzet of ongeluk?



Brugklas
Brugklas: Afl. 19

Yuna schrikt als haar moeder bevriend raakt met schooldirecteur Folmers en ze in de mediatheek op school gaat werken. Krijgt haar moeder teveel aandacht van de directeur?



Gio
Gio: ALLE GROTE CADEAUS UITPAKKEN VAN MIJN VERJAARDAG!🎁🥳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Feyenoord
Feyenoord: 🇬🇭 Osman 🔗 🇨🇷 Mitchell 🤣

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 124

Correspondent Sjoerd den Daas verruilt na tien jaar in China gewoond te hebben het land voor de VS. * Margôt Ros liep jaren terug hersenletsel op maar humor en liefde trokken haar er doorheen. Nu reist ze het land door met haar solovoorstelling Brabantse nachten zijn lang. * Robèrt van Beckhoven staat in de keuken en gaat een Chinese lekkernij maken. * Dennis van Aarssen treedt op.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 14

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.





MAX Ouderenjournaal
MAX Ouderenjournaal: Afl. 1

Arend, beter bekend als youtuber Cha Chi Versaci, vertelt hoe eenzaam hij zich voelde als kind. Na geleefd te hebben op straat en met een gewelddadige vader, was er niemand die hem hielp. Daarom zet hij zich nu in voor kinderen. Ook het verhaal van Dirk, die elke dag onder de mensen is. Hij is de oudste groenteboer van Nederland en werkt nog zes dagen per week.



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT ZIJN DE MOOISTE MOMENTEN!❤️ #4059 #4060 #4061

Deze video bevat een samenwerking met Landal Winterberg. Meer informatie over Landal Winterberg: <a target="_blank" href="https://www.landal.nl/parken/winterberg. ▬ Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/zUW4VlaodTM Deze">Klik hier</a> video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4059 17:50 - Vlog #4060 46:03 - Vlog #4061 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



vThorben
vThorben: KENJI KOPEN IN BRAWL STARS!

Bedankt voor het kijken naar KENJI KOPEN IN BRAWL STARS! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Boos
La Souris: marktleider verkocht illegale fatbikes, CEO verdachte in onderzoek OM | BOOS S11E09

Lees hier de volledige wederhoor van La Souris en Armando Muis: <a target="_blank" href="https://bit.ly/lasouris_wederhoor Lees">Klik hier</a> hier het geanonimiseerde klaagschrift van La Souris aan de ILT: <a target="_blank" href="https://bit.ly/lasouris_klaagschrift La">Klik hier</a> Souris en de eigenaar van het bedrijf Armando Muis worden verdacht van de verkoop van illegale fatbikes. Het bedrijf, de grootste fatbikeverkoper van Nederland, heeft de afgelopen jaren naar schatting tienduizenden illegale fatbikes met een te zware motor verkocht aan consumenten, terwijl die daar niet altijd van op de hoogte waren. Dat blijkt uit onderzoek van BOOS. Wij wisten de hand te leggen op verkoopcijfers, inkooporders, andere interne en externe documenten en spraken ingewijden over La Souris. Op die manier konden wij reconstrueren hoe illegale fatbikes in Nederland de weg op konden komen. Er loopt inmiddels een strafrechtelijk onderzoek naar La Souris en Muis vanuit het Openbaar Ministerie (OM) en de strafrechtelijke opsporingsdienst van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT IOD). Eerder brachten wij het nieuws dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) beslag legde op 1100 fatbikes bij La Souris. Het motorvermogen van een fatbike mag in Nederland maximaal op 250 watt liggen, maar uit ons onderzoek blijkt dat La Souris de afgelopen jaren verkocht fatbikes van 500 of zelfs 750 watt als ‘begrensde 250 watt fietsen’. En dat mag niet, blijkt uit navraag bij onder meer de ILT IOD. Rijden op de openbare weg met een illegale fatbike betekent dat je niet verzekerd bent en kan voor jouw als consument een strafbeschikking en beslaglegging tot gevolg hebben. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: <a target="_blank" href="https://npo3.nl/boos Volg">Klik hier</a> ons ook op Instagram en TikTok: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/boosbnnvara http://www.instagram.com/debroervanroos https://www.tiktok.com/@boosbnnvara">Klik hier</a>



Nienke Plas
Nienke Plas: Afkickverschijnselen suikers = NO JOKE!! #410 By Nienke Plas

Ik hoop dat ik deze healthy praat met kerst ook nog zo dapper uit m'n smoel krijg! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Op de planken
Op de planken: Afl. 3

Theatermaker Femi van Elshuis snijdt in haar eerste voorstelling Ik wil wit zijn thema's aan als identiteit, gemeenschap en inclusie.





Hollandse Meesters in de 21e Eeuw
Hollandse Meesters in de 21e Eeuw: Afl. 4

Filmportretten van vijftien minuten van Nederlandse kunstenaars in hun werkomgeving.





Ziggo Sport voetbal
quote Farioli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
quote Henderson

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Van de Looi: "Een geduchte tegenstander" | Voorbeschouwing #HERHEE

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 31

Alle Coop Troopers moeten naar de dierenarts, vandaar dat Jo er alleen voor staat als Sam belt met de noodkreet dat zijn puppies in gevaar zijn. Helaas loert het gevaar voor Jo overal...



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 47

Einde elektrische auto nabij? Betalen met contant geld gemaximeerd. Enorm regenboogpad Den Haag wekt wrevel. Woke-vrij onderwijs in opkomst. Met Tjeerd Andringa, Flavio Pasquino, Henk Krol en Ferdinand Meeuws.







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 119

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn generaal buiten dienst Mart de Kruif, hoofdredacteur De Telegraaf Kamran Ullah, journalist en tv-presentator Frits Barend, staatssecretaris Vicky Maeijer, koningshuisdeskundige Justine Marcella, radio-dj Wouter van der Goes en zanger Robert van Hemert.



Zentijd
Zentijd: Afl. 23

Begin je nog maar net met yoga? Dan is deze les ochtendyoga ideaal voor jou. Zentijd-docent Rohima neemt je mee langs een aantal lekkere stretches en twists en doet een ademoefening waar je nieuwe energie van krijgt: de breath of joy. De les is ook heel fijn als je al meer ervaren bent en een korte les ochtendyoga wil volgen.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 63

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 39

Sam heeft geen zin om te spelen, dus belooft Julia meneer Veelvraat om op zijn kinderen te passen. Sam waarschuwt haar dat die drie kleintjes nogal vermoeiend kunnen zijn.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Alles over ondernemen: starten en blijven groeien!! | #21 Van Struikelen tot Succes

ALLES OVER ONDERNEMEN hoor je in deze podcast. Welkom bij Van Struikelen tot Succes! Wij zijn Sanny en Jorg – experts in vallen én opstaan. en in deze podcast delen we alles wat ons helpt te groeien – altijd met de focus op mindset en bewustzijn. Van de kunst van het ondernemen tot het opvoeden zonder gek te worden. "Je relaties versterken, of rust vinden in de chaos – we delen onze tips en ervaringen en houden niks achter. We gaan het dit keer hebben over durven starten met je eigen bedrijf, over zichtbaarder worden en omgaan met onzekerheid waar elke ondernemer mee te maken heeft. We kregen heel wat vragen binnen over ondernemen, en delen onze ervaringen, inzichten en praktische hacks. Voor alle drukke ondernemers is dit misschien een tip: 🍲 Probeer de kant-en-klaar-verse maaltijden van Factor met de code FACTORSUCCES en krijg 40% korting op → <a target="_blank" href="https://www.factormeals.nl/pages/partnerships?utm_source=influencer&utm_medium=IG_story&utm_campaign=8_2024_FACTORSUCCES&utm_content=FACTORSUCCES&c=FACTORSUCCES En">Klik hier</a> veilig werken in een café doe je met NORD VPN: 🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → <a target="_blank" href="https://nordvpn.com/vsts Bekijk">Klik hier</a> hier oude podcast van Sanny & Jorg #6 Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qKsJom5K4n8&t #5">Klik hier</a> Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2A9rtypjFsM&t #3">Klik hier</a> Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=8gTriMJ92o4&t Deel">Klik hier</a> je tips, of wat je vond van deze podcast, in de comments! --------- **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl Thema's: mindset, tutorial, how to, succesmomenten, triggers, tips, spiritualiteit, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk,



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 269

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 193

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.