True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

02-10-2024








Bar Laat
Bar Laat: Afl. 23

De overeenkomsten tussen de Israëlisch-Libanese Oorlog van 2006 en de huidige situatie zijn onmiskenbaar volgens Tom Kleijn. * Dit kabinet heeft het strengste asielbeleid ooit beloofd. Maar zijn de plannen van minister Faber nog steeds haalbaar? We bespreken dit met verslaggever Elodie Verweij en BBB-Tweede Kamerlid Claudia van Zanten. * Het Meisje van de Parel is mateloos populair. Hoe reageren onze hersenen op zo'n replica? Dat horen we van neurowetenschapper Erik Scherder en Martine Gosselink, directeur van het Mauritshuis. * Het RTL Nieuws bestaat 35 jaar. Loretta Schrijver en Jeroen Pauw presenteerden de allereerste uitzending.



Vaarwel Vaderland
Vaarwel Vaderland: Afl. 5

De derde generatie gaat op verschillende manieren om met hun migratieverleden. Sommigen omarmen hun roots, terwijl anderen er juist niet aan herinnerd willen worden.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 19

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 33 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 oktober, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Israël zweert wraak. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vergelding aangekondigd voor de Iraanse raketaanvallen op zijn land, gisteravond. 'Iran heeft een grote fout gemaakt en zal ervoor boeten', zei hij na overleg met het veiligheidskabinet. Iran vuurde volgens Israël zo'n 180 raketten af. Israël zegt dat het de meeste raketten heeft onderschept, al waren er ook inslagen en is er op meerdere plekken schade.



Handen aan de couveuse
Handen aan de couveuse: Afl. 2

Cas is inmiddels drie dagen oud. Helaas heeft de neonatoloog een infarct aan beide kanten van zijn hersenen geconstateerd. Omdat dit kan betekenen dat de situatie onverenigbaar is met Cas' leven, wordt er een extra MRI-scan gemaakt. Een helikopter van de kustwacht wordt ingezet om zo snel mogelijk Jens uit Goes op te halen. Na een voldragen zwangerschap blijkt er na de geboorte iets mis te zijn met zijn longen, waardoor hij acuut de hulp nodig heeft van een academisch ziekenhuis. Verder wordt het extra druk op de afdeling door de geboorte van een vierling. Anne-Mar ziet op de poli Naël van ruim twee jaar terug met zijn moeder Naomi.





Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 35

De Dodo bestaat niet meer, maar de Hawaiiaanse vogelsoort kauai o'o is ook uitgestorven. Alleen zijn roep bestaat nog, daar zijn geluidsopnamen van. Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer bekijkt in het Allard Pierson de relatie tussen de West-Europese mens en de natuur. Werken uit de natuurhistorische collecties van het museum worden gecombineerd met werk van hedendaagse kunstenaars.



Trap Er Niet Influencer?!
Trap Er Niet Influencer?!: Afl. 4

Zoektocht naar zingeving? Influencers bieden sjamanen, cacaoceremonies en bizarre biotenson-machines als oplossingen. Maar is dit spirituele verlichting of gewoon een commerciële hype? Feit of fictie?



Van onschatbare waarde
Van onschatbare waarde: Afl. 5

Verkoper Charles staat voor de deur. Hij heeft een houten bisschop te paard meegebracht, een heilige die in ons land zo populair is, dat er zelfs een feestdag naar is vernoemd: Sint Maarten.



Vrouwen die Varen
Vrouwen die Varen: Afl. 6

Loodser Maaike stuurt aspirant Tom aan om grootse schepen te loodsen. Jenny wacht een nieuwe groep op en gaat langs haar moeders verjaardag. Iris Dikker vaart van terminal naar terminal en spijkert bij op de simulator. Zowel aan boord als op het voetbalveld is Dirkje de baas. Op haar skûtsje stuurt Jacqueline een groep aan om het harde werk te doen.



NOS 50 jaar Lokale Omroep
NOS 50 jaar Lokale Omroep: Afl. 1

Uitzending in het teken van 50 jaar lokale omroep. Te gast zijn onder anderen Sven Kockelmann, Anniko van Santen en Sjors Fröhlich. Zij vertellen over de start van hun carrière bij de lokale omroep.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 197

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 39

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.







First dates
First Dates: Afl. 35

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 117

Van jagende zeearenden tot zwarte ibissen en van broedende visarenden tot mysterieuze moerasbewoners. Ze komen allemaal aan bod in de BinnensteBuiten special: Nederland, Waterland, Vogelland met Arjan Dwarshuis. In een vierdelige reeks neemt de bekende vogelexpert je mee op vogelsafari in eigen land. Arjan laat op bevlogen wijze zien dat onze waterrijke natuurgebieden van levensbelang zijn voor miljoenen vogels. Een indrukwekkende natuurserie met meer dan honderd unieke vogelsoorten, in elk seizoen spectaculair en filmisch in beeld gebracht. Dit keer is vogelexpert Arjan Dwarshuis gefascineerd door de vogeltrek in de herfst.



Eva
Eva: Afl. 19

De ontwikkelingen in het Midden-Oosten volgen elkaar snel op. Na een week van zware bombardementen en liquidaties van Hezbollah-leiders was er gisteren de raketaanval van Iran op Israël. Tegelijkertijd gaat het grondoffensief in Libanon door. Te gast: oud-ambassadeur Ron Keller, Amerikaverslaggever Tom van 't Einde en Sumeya Hamie. * Een historisch keerpunt in de geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog: de bevrijding van Leiden. Op 3 oktober is dat 450 jaar geleden. Leidenaar Armin van Buuren geeft een speciaal optreden en met historicus Astrid Sy en illusionist Victor Mids gaan we terug naar de tijd die ze in Leiden doorbrachten.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 276

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Frederyk en Mariska zien deze date meteen helemaal zitten! Mariska heeft al een kleine man in huis, maar die concurrentie kan Frederyk prima hebben. Roy en Bleu hadden in de eerste 24 uur zeker een fysieke klik en besloten om mekaar voorlopig nog niet los te laten. Maar lust is geen liefde en het is nog maar de vraag of die er op de tweede dag ook nog komt.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4843

Pieter Koolwijk is de schrijver van Bens boot, Gozert, Luna en Missie afbreken, en van het kinderboekenweekgeschenk van 2024: Schatpakkers. Hij vertelt Pascal hoe zijn leven als schrijver eruitziet en hoe hij al die spannende verhalen verzint. Je kunt nooit te veel fantasie hebben, vindt Pieter. In de sketch heeft Mick een handige lifehack om je moeder te foppen.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 236

Honderden agenten met PTSS krijgen geen passende WIA-uitkering door gebrek aan kennis over ziekte bij UWV * De gevolgen van de Iraanse aanval op Israël * Buitenlandse zeelieden starten zaak tegen Nederlandse scheepvaart



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 116

In Dwars door Gelderland verlaat historicus René Arendsen de oevers van de Berkel en gaat naar de gemeente Bronckhorst. Hier bezoekt hij onder andere kasteel De Wildenborch. Ernst's OnderWaterWereld: Ernst verdiept zich in het zwerfplastic in het water.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Het verliezende team van de pubuitdaging moet de legendarische chef-kok Curtis Stone zien bij te houden, terwijl hij zijn kruidige varkensvlees bereidt met gerookte rode biet en Hasselbackaardappelen. Degene met het gerecht dat het minst op het origineel lijkt, gaat naar huis.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 8

Deze week met Roxanne Kwant, Dennis Weening, Anne-Mar Zwart en Joel Muaka (Ta Joela).





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 197

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Alex Soze grijpt Jan Roos en Dennis Schouten: 'Ik ben de baas'

Met gevaar voor eigen leven hebben Jan Roos en Dennis Schouten deze week Alex Soze uitgenodigd. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Het">Klik hier</a> shirt dat Dennis aan heeft: <a target="_blank" href="https://cultheld.nl Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Is the Axe ⚔️ the Ultimate Weapon in Survival? 🐺

WAIT DONT KILL THE SHEEP #SurvivalGaming #AxeVsSword #GamingStrategy #MinecraftAdventures #CombatDynamics #ResourceGathering #PixelatedJourney #GamerCommunity #GameDebate #HardcoreMode



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Avondcollege Noodrecht, Universiteit Utrecht - mr. Jeroen Pols

Op 25 september 2024 verzorgde mr. Jeroen Pols een anderhalf uur durend college aan rechtenstudenten van de Universiteit Utrecht. Aan de hand van de maatregelen in de coronatijd waartegen hij als jurist procedeerde, legt Pols uit hoe noodrecht in Nederland is ingericht en hoe grondrechten in die periode door de overheid en rechtspraak zijn geschonden. Pols op Twitter: "Afgelopen woensdag had ik de eer in Utrecht een avondcollege voor rechtenstudenten te geven. In een juridische verhandeling uitgelegd dat de coronalockdowns een ernstige schending van de Grondwettelijke regeling voor noodrecht vormen. Het traditionele concept dat een rechtsstaat bestaat bij de gratie van controle en niet vertrouwen, is niet aan hen besteed. “Geloven doe je in de kerk”, ik benadrukte dat zij ook van mij niets hoeven aan te nemen. Als jurist heb je de plicht elke handeling van de overheid te onderwerpen aan eigen onderzoek naar feiten en juridische merites. Een belangrijke ervaring om een keer in discussie te gaan met een publiek dat lijnrecht tegenover mijn wereldbeeld staat. Iedereen zit in een eigen bubbel waarin geen ruimte is voor afwijkende meningen. Studenten hebben een heilig vertrouwen in overheid, media en rechtspraak. Ons onderwijs produceert geen kritische denkers maar volgzame wezens die op een zorgwekkende manier zijn gehersenspoeld. Van de bijna tachtig studenten waren er welgeteld drie “wakker”. Dit zijn onze toekomstige rechters, ambtenaren en officieren van justitie. Ik hoop dat er desondanks zaadjes geplant zijn." Met dank aan Potkaars voor de opname en edit van dit bijzondere college <a target="_blank" href="https://potkaars.nl/blog/2024/9/29/avondcollege-noodrecht-universiteit-utrecht-mr-jeroen-pols links">Klik hier</a> getoond in de presentatie videowaarheid <a target="_blank" href="https://videowaarheid.nl/">Klik hier</a> voorwaarheid <a target="_blank" href="https://voorwaarheid.nl/">Klik hier</a> dagvaarding alle maatregelen <a target="_blank" href="https://voorwaarheid.nl/wp-content/uploads/2021/08/KG-Alle-lockdownmaatregelen-03-05-2021-Dagvaarding.pdf">Klik hier</a> riec <a target="_blank" href="https://www.riec.nl/">Klik hier</a> ifr onderzoek <a target="_blank" href="https://iris.who.int/handle/10665/340124">Klik hier</a> pcr onderzoek <a target="_blank" href="https://zenodo.org/records/7492630">Klik hier</a> pcr onderzoek <a target="_blank" href="https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/71">Klik hier</a> bijwerkingen onderzoek <a target="_blank" href="https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370(24)00217-7/fulltext">Klik hier</a> bijsluiter vaccin <a target="_blank" href="https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf">Klik hier</a> RKI Files <a target="_blank" href="https://rki-transparenzbericht.de/">Klik hier</a> potkaars rechtszaken <a target="_blank" href="https://potkaars.nl/rechtszaken">Klik hier</a> de avondklok rechtszaak <a target="_blank" href="https://potkaars.nl/avondklok">Klik hier</a> dossier fort oranje <a target="_blank" href="https://potkaars.nl/fortoranje">Klik hier</a> dossier fort oranje <a target="_blank" href="https://videowaarheid.nl/project_category/fort-oranje/">Klik hier</a> --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 198

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: HET VERHUIZEN IS BEGONNEN + GROOT NIEUWS!🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: WORD EEN GAT - ROBLOX

Verwoest ALLES in dit gekke roblox spel waar je een gat wordt! Eet andere spelers op en zelfs wolkenkrabbers zijn niet veilig voor jou. Gaat het lukken om de miljoen punten te halen? En... wat doet die grote rode knop daar in het midden? 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 198 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 23

Als Jade ontdekt dat de vader van Liam een moordenaar is, zorgt ze dat de hele school dit te weten komt. Ze krijgt spijt als Liam laat weten hoe moeilijk de situatie voor hem is.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 128

Joop van den Ende en Jet de Nijs mogen bij ons bekend komen maken wie de rol van Rob de Nijs op zich zal nemen in de musical Malle Babbe. * Ton Koopman wordt 80 jaar. Hij komt dat bij ons vieren. * Anne Steenhoff schrok als juf van het lage leesniveau in haar klas. Ze besloot hier iets aan te gaan doen en schreef over haar ervaringen het boek Een lui letterland.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: PRANKING My BEST FRIEND In Minecraft! (Doodle Town)

PRANKING My BEST FRIEND In Minecraft! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: 🚗 On the road with Mister Ajax | "Cruijff was my best friend"❤️

Mister Ajax Sjaak Swart opent zijn eigen Cruyff Court in Amsterdam Oost, de buurt waar hij vroeger woonde. Tussendoor maken we een tussenstop in het bijzonder Betondorp waar hij herinneringen ophaalt aan zijn beste maatje, Johan Cruijff. #SjaakSwart ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



StukTV
StukTV: #431: Wij Stelen elkaars Vlag (geen regels) [OPDRACHT]

We kregen 48 uur om een manier te bedenken waarop wij onze vlag zouden bewaken. Wie weet zijn eigen vlag het langst voor de andere twee te verdedigen? Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij om de woensdag uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #431 #capturetheflag Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> ●○ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv ●○">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> ●○ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ ⌾">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ ⌾">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 18

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



MAX Ouderenjournaal
MAX Ouderenjournaal: Afl. 5

Als je je geboorteland moet ontvluchten en nieuw in Nederland bent, kun je je erg verloren en alleen voelen. Een groep vrijwilligers helpt deze nieuwkomers door elkaar te ontmoeten bij een bakkie troost in de Koffiebus. Door samen te lezen beleef je samen iets nieuws. De culturele apotheek organiseert voorleesmiddagen voor mensen die zelf niet goed kunnen lezen, slecht zien of eenzaam zijn.



SLAM!
DIT gaat hij nooit vergeten 🤣🦊 #shorts - De MensenMening | SLAM!

Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



vThorben
vThorben: NOOB vs PRO vs HACKER GTA RACE!

Bedankt voor het kijken naar NOOB vs PRO vs HACKER GTA RACE! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>







Kwebbelkop
Kwebbelkop: Chaos in the Night: Surviving Bedtime Terror! 😱🛏️

OUR BEDS NO #SurvivalAdventure #BedtimeTerror #GamingFails #MinecraftMadness #EpicMoments #MonstersNearby #GamingCommunity #LetsPlay #NighttimeNonsense #HilariousGameplay



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Verjaardag van George | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Verjaardag van George Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: <a target="_blank" href="http://goo.gl/SbYy6A">Klik hier</a> Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



2 Meter Sessies
2 Meter Sessies: Afl. 4

Achter de naam The Bones of J.R. Jones gaat de Amerikaanse artiest Jonathon Robert Linabery schuil, die zijn carrière begon in hardcore- en punkbands voordat hij geïnspireerd raakte door gospel, folk en blues. In deze opname speelt hij enkele nummers van zijn recente album Slow Lightning en gaat hij in gesprek met presentator Jan Douwe Kroeske. Songs: Stay Wild, I Ain't Through With You, Sing Sing, The Drop en The Devil. Opname van 9 november 2023 in Haarlem.



PSV
PSV: PUMA GOAL OF THE MONTH | INCREDIBLE FREE-KICK BY MALIK TILLMAN 🎯

Dit waren de 10 mooiste doelpunten van de maand september. Welke goal is jouw favoriet? ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



De Matties
De Matties: Afl. 4

Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Survive the Night: A Minecraft Adventure Awaits 🌙🛏️

There is no way we are gonna survive the night... #MinecraftChallenge #SurvivalAdventure #NoMods #VanillaMinecraft #GameOn #EpicNights #BuildAndConquer #MinecraftLife #GamerJourney #StayAlive



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 35

Albert heeft zichzelf buiten gesloten en de Coop Troop wil hem graag helpen, maar de boer neemt de Troop mee naar zijn marktstal in het park. Een eenvoudige klus wordt zo een ingewikkelde kwestie.







Kwebbelkop
Kwebbelkop: Mastering Sheep Shearing: A Hardcore Guide!

Join us as we dive into the exciting world of sheep shearing! Discover tips for an unforgettable experience and alternative mining methods when things get tough. Perfect for adventurers and livestock enthusiasts alike! #SheepShearing #HardcoreSkills #LivestockCare #FarmingLife #OutdoorAdventure #SheepFarming #SustainableLiving #AgricultureTips #DIYMining #AdventureSeeker



FORMULA 1
FORMULA 1: James Vowles: On The Right Track With Albon + Sainz | F1 Beyond The Grid Podcast

‘For 2025, I think we have the best driver line-up on the grid’. Williams Team Principal James Vowles is confident. Race-winner Carlos Sainz joins proven performer Alex Albon next year – a combination of speed and experience Vowles believes will drive Williams forward. He tells Tom Clarkson his long-term vision for the historic team. 2024 has been a year of big decisions for Williams. Vowles explains asking Logan Sargeant to stand aside so Alex Albon could race in Australia, replacing Sargeant mid-way through the season, bringing in Franco Colapinto and signing Sainz for 2025. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | WAT EEN KNAL VAN MARCUS YOUNIS! 💥

De samenvatting van Jong PSV - Helmond Sport. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 123

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 23

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.



Feyenoord
PREVIEW 🌟 | Girona FC - Feyenoord | Champions League phase 2024-2025

Een nieuwe Preview, waarin we voorbeschouwen op de tweede Champions League-wedstrijd van Feyenoord woensdagavond uit tegen Girona FC. #UCL ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Zentijd
Zentijd: Afl. 31

Heb je weleens een opgeblazen gevoel of is je spijsvertering een beetje in de war? Dan biedt deze korte yogales misschien wat verlichting. Docent Jolijn laat je voelen hoe je het gebied rond je buik en maag met een reeks houdingen kunt ontspannen. Ook lekker als je behoefte hebt aan een korte, ontspannende yogales.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 91

Soy wil bewijzen dat hij een echte durfal is. Maar is hij dat wel echt? Als iemand iets spannends heeft gedaan, is het astronaut André Kuipers wel. Hij vertelt over zijn avontuur in de ruimte. Kok Pierre bakt pannenkoeken van bananenschillen. Zou dat lekker zijn?



Molmans
Molmans: Afl. 26

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 40

In Huttendorp volgen we vier kleuters die zelf, met een beetje hulp, van pallets een houten hut bouwen. Vandaag worden de hutten in het Huttendorp versierd. Daan heeft slingers meegenomen, Jaydi is een bloem aan het maken voor op de hut, Thomas heeft een huisnummer gemaakt en Nova mag plaatsnemen op de vrolijke troon van koning Amber van land geel.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 43

Oma Gouda daagt Sam uit om een verhaal te vertellen voor alle muizen in het muizenhuis, maar hij durft niet. Julia heeft een idee hoe hij over zijn podiumvrees heen kan komen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 275

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 197

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Ik denk dat we meer hadden verdiend' 😬

Interviews na afloop van PSV - Sporting CP. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>









Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 31

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.