True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

08-10-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 26

D66 is terug op TikTok, terwijl de partij vorig jaar de app op ambtelijke telefoons verbood. Partijleider Rob Jetten over het besluit om opnieuw de stap naar TikTok te zetten. * Politiek verslaggevers Xander van der Wulp, Irene de Kruif en Elodie Verweij over 100 dagen kabinet Schoof en over het allereerste debat van de Eerste Kamerleden met premier Schoof. Welke coalitiepartij kreeg het moeilijk en hoe ging het debuut van Schoof? * Muzikant en theatermaker Mike Boddé over hoe bipolariteit je een onuitstaanbaar mens kan maken.



Close Up
Close Up: Afl. 64

Carlijn Kingma (1992) is een bijzonder artistiek talent. Op grote, zeer gedetailleerde tekeningen geeft ze inzicht in systemen die problematisch zijn voor de hedendaagse maatschappij. Zo maakte ze de tekening Het waterwerk van ons geld, die laat zien hoe onze maatschappij een soort toren vormt, waarin het geld zich van boven naar beneden een weg zoekt. Op de bovenste etages, waar de rijken wonen, is het overvloedig aanwezig in grote bassins. Op de onderste verdiepingen, waar de armen in piepkleine flatjes wonen, komt er nauwelijks een druppeltje uit de kraan.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 22

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Gesteggel over de asielnooodwet voert de boventoon tijdens de eerste 100 dagen van het ka

Gesteggel over de asielnooodwet voert de boventoon tijdens de eerste honderd dagen van het kabinet-Schoof.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 37 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 oktober, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

1 jaar oorlog in Gaza. Een jaar na de terroristische aanslag van Hamas ligt Gaza in puin. Ruim 40.000 Palestijnen kwamen om het leven. Wat is er gebeurd in het afgelopen jaar? * Palestijnse journalist verloor vier kinderen in Gaza. De Palestijnse journalist Eslam Idhair verloor vorig jaar oktober zijn vier kinderen bij een Israëlische raketaanval op zijn huis in de stad Rafah in Gaza. * 100 dagen Schoof. Op 9 oktober 2024 zit het het kabinet-Schoof er precies honderd dagen. Met deskundigen en politiek duider Arjan Noorlander kijken we naar de hoogte- en dieptepunten van de eerste maanden van dit extraparlementaire kabinet.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter: Afl. 3

Sandra woont al jaren rustig in een appartement in Veenendaal, totdat ze nieuwe bovenburen krijgt. Vanaf het moment dat het jonge gezin de woning intrekt, hoort ze álles: van het traplopen tot het stofzuigen. Volgens Sandra gaat dat de hele dag door. Bovenbuurvrouw Sabrina kan zich voorstellen dat Sandra hen weleens hoort, maar ze doet er alles aan om geen overlast te veroorzaken. Zo heeft ze kleden gekocht en loopt ze niet met schoenen aan in huis. Maar volgens Sandra is er maar één oplossing: een nieuwe vloer met betere isolatie. Sabrina vindt dat het klagen moet stoppen. Mr. Reid reist af naar Veenendaal om de kwestie op te lossen.



Zina
Zina: Afl. 2

Terug in Nederland hebben alle vriendinnen op hun eigen manier moeite om zich weer thuis te voelen. Uiteindelijk komen de meiden bij elkaar in het huis van Nirsine, waar haar echtgenoot Farid weinig tegenin te brengen heeft. Lamya moet tot haar grote spijt ook terugkeren naar Nederland vanwege een urgente situatie met haar moeder. Uiteindelijk komen haar vriendinnen daar achter. En ook dat Lamya een geliefde lijkt te hebben gevonden, die de meiden niet zien zitten.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 21

Sinds de oorlog in Israël is het antisemitisme in Nederland toegenomen. Hoe gaan Joden hiermee om?



We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 6

Voor Lyda en Rob is de excursie naar Santiago de Compostella een reis terug in de tijd. Vijftien jaar geleden fietsten ze in vijf weken tijd vanuit Nederland naar de Spaanse bedevaartsplaats. De laatste etappe gaat naar San Vicente. Van daaruit maakt de groep een excursie naar de Picos de Europa, een bergketen in Noord-Spanje met een hoogste top van ruim 2600 meter.



Urk!
Urk!

De voorbereidingen voor het hernieuwen van de trouwgeloften van Tony en Derre zijn in volle gang. De eerste keer moesten ze trouwen in geleende kleding, dit keer pakken ze groots uit. Tony gaat samen met dochter Helena op pad voor een mooi trouwpak en zus Truida en dochter Diana nemen Derre onder hun hoede, in de zoektocht naar de perfecte jurk. Gerda en Klaas zijn nog maar net verhuisd, maar ze merken nu al dat ze ruimte tekortkomen. Daarom moet een van de kamers worden opgesplitst. Voor Klaas is dat normaal gesproken een simpele klus, maar met Gerda in de buurt wordt het altijd gelijk een stuk complexer. Teun, nooit te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken, gaat samen met de zussen Lenie en Zwaantje op weg naar Harlingen. Daar aan de wal ligt de viskotter van Zwaantje haar man en die is toe aan een grondige sopbeurt. De oude kotter brengt bij Teun nostalgische herinneringen naar boven.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 32

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Vier Handen Op EΓ©n Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 6

Demona (20) heeft een turbulente jeugd achter de rug. Ze raakt zwanger van haar twintig jaar oudere vriend, waar ze een ingewikkelde verstandhouding mee heeft. Daarom is Demona, tegen haar zin, in een moederkindhuis terechtgekomen. Op deze plek krijgt ze alle hulp die ze nodig heeft. Ze maakt zich zorgen over hoe de hechting met haar kindje zal verlopen en over de toekomst van haar relatie met de vader. De vrolijke en krachtige Saar Koningsberger staat Demona bij in deze spannende periode.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 201

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 42

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E05 | GIVE ME MY MONEY, YAY

“Wil je mij alsjeblieft €0,93 betalen voor ‘chips’ via nou.nee.bedankt." Betaal je vier rondjes in de kroeg, krijg je een tikkie voor die paar chippies die je at toen je bij haar thuis was. Niet fair, maar waar ligt de Tikkie-grens? En zijn die voor iedereen hetzelfde? Anne en Lisa gaan na hoe gierig ze zijn, en analyseren een vriendschappelijke-seks-situatie. Om bij te blijven kijken ze of 'brat green' worth the hype is, én vertelt onze slangenvriendin Sterrin wat ze STOM! vindt. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: RYAN GRAVENBERCH opening his own CRUYFF COURT 🏟️🀍 | 'I was either Neymar or Zidane'

Ryan Gravenberch heeft sinds afgelopen zondag zijn eigen Cruyff Court in Amsterdam Zuidoost. Hij krijgt het voetbalveldje omdat hij in 2021 uitgeroepen was tot Talent van het Jaar. Wij spraken de Liverpool-middenvelder over zijn ontwikkeling, zijn Ajax-tijd en de strijd met vriend en oud-teamgenoot Jurrien Timber. #ryangravenberch β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



First dates
First Dates: Afl. 39

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 121

Gerard en Evert wonen ruim tien jaar samen in hun brocante woning in Huizen. Tot en met de zolder hebben ze elke hoek benut om hun voornamelijk witte brocante uit te stallen. De hoedenverzameling van Gerard, die hij draagt als imitator van de jaren 80-zanger Boy George, past er heel goed bij. * Chef-kok Sharon maakt een heerlijk Aziatisch gerecht: krokante kipstukjes in een zoet honing-botersausje met knapperige radijsje en eiermihoen. * Op Texel bruist het van de strandbroeders. De vier soorten sterns zijn volop te zien, in verschillende broedfases. Vogelaar Camilla gaat op zoek.



Eva
Eva: Afl. 22

De winnaars van de belangrijkste cabaretprijzen van Nederland, de Poelifinario's en de Neerlands Hoop, zijn bekend. We vieren de winst met alle triomferende cabaretiers: Peter van Rooijen, Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Lisa Ostermann en Valentina Tóth. * Als enige Nederlandse verslaggever mocht Tim de Wit oud-premier Boris Johnson interviewen over zijn nieuwe boek. De afgelopen weken lekten daarvan de meest smeuïge details al uit, zoals zijn plan om coronavaccins uit Nederland weg te kapen tijdens een geheime inval. * Burgemeester Femke Halsema reageert op de 7 oktober-demonstraties in Amsterdam.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 282

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Lieke gooit bij Dani helaas niet erg hoge ogen. Dus is het tijd voor nieuwe rondes en nieuwe kansen, te beginnen met Machel en Géraldine.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4783

Een soort reusachtige klok, die niet de tijd maar de precieze plek van de planeten aan de hemel laat zien. Het klinkt nogal ingewikkeld, maar Eise Eisinga bouwde het, zo'n 250 jaar geleden. Zijn planetarium werd Werelderfgoed en het werkt nog steeds. In de sketch probeert Mermelien iets te doen aan de spinnenangst van Ton.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 241

Jongeren 'bepalen' zelf of ze ADHD hebben: drie op de tien doen aan zelfdiagnose * Debat Eerste Kamer: steun voor noodwet of spoedwet? * Minister ontkent inzet slimme software voor WIA-fouten, ondanks dat dit wel verteld is aan UWV-medewerkers * Misstanden bij kalverhouderij in Ierland



De Maastrichtse droom
De Maastrichtse droom: Afl. 1

Karim Amghar maakt voor het eerst kennis met de leerlingen van groep 8a en vraagt wat ze later willen worden. De kinderen zijn net terug van hun zomervakantie en delen hun vakantieverhalen. Al gauw wordt er iets meteen duidelijk gemaakt aan de leerlingen: ze zullen dit jaar heel hard moeten werken. Ondertussen staat Karim versteld dat het de school lukt om de achterstand van de leerlingen in te halen. Een groot aantal kinderen begint met een achterstand van 1,5 tot 2 jaar. Hoe kan het dat de school toch ruim boven het gemiddelde presteert? De eerste rapportgesprekken vinden plaats. Moeten de kinderen harder werken voor hun examen?



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

De kandidaten gaan verder met de zoete week en Adriano Zumbo geeft ze een uitdaging die een draai aan een klassieker geeft. De koks moeten binnen twee uur tijd de croquembouche op hun eigen manier opnieuw uitvinden.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 12

Deze week met Gaia Aikman, Sarah Bannier, Toprak Yalciner en Patrick Martens.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Is Een Beer In Roblox!

Job Is Een Beer In Roblox! πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 201

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Will I win this round?

Will I win this round? Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 202

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 202 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 27

Amir vindt dat echte mannen spieren moeten hebben en denkt dat proteïne shakes hierbij helpen. Zijn vrienden begrijpen er niks van.



Gio
Gio: BEGIN VAN DE BABYKAMER & DEZE VERHUISFOUT KOST €1.000😭🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 132

Sara Kroos is na vier jaar afwezigheid terug met een nieuwe theatershow. * In de reizende tentoonstelling Samen Onbeperkt Vooruit laten geportretteerden zien hoe belangrijk het is dat iedereen onbeperkt mee kan doen in de maatschappij. Een van die geportretteerden is Clifford Thomas. * De langverwachte memoires van Lisa Marie Presley liggen in de boekwinkel. Lammert de Bruin mocht het boek als een van de eerste lezen en deelt zijn eerste bevindingen met ons. * De vier beste Elvis Tribute Artists van over de hele wereld komen naar Nederland toe voor een theatershow. Een van die vier artiesten, Ciaran Houlihan, treedt op.



SLAM!
RIES wordt VERRAST met KIPNUGGET TATTOO (dankzij jullie πŸ™Œ ) - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening op pad om te checken hoe het zit met het libido in de winter? Is dit minder of nog steeds skyhigh bij het haardvuur? Aan de jury om te raden wat ze zeggen! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Kwebbelkop
Kwebbelkop: 99% IMPOSSIBLE PARKOUR RACE CHALLENGE!

99% IMPOSSIBLE PARKOUR RACE CHALLENGE! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s Liger:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qiLbZrzBrIU Teddy:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=KXrXI0BpeNw">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Rondo | Met THEO JANSSEN, MARCO VAN BASTEN, YOURI MULDER EN JAN MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 07/10/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Theo Janssen, Marco van Basten, Youri Mulder en Jan Mulder. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Jan Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 22

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Recycling | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Recycling Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: <a target="_blank" href="http://goo.gl/SbYy6A">Klik hier</a> Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Ziggo Sport
Youri Mulder: 'Ik snap dat ten Hag iemand haalt waar hij succes mee heeft gehad' πŸ‘€| Rondo

De mannen aan tafel hebben het over de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 5

Succes op het grootste filmfestival ter wereld is fantastisch, maar heb je er ook iets aan voor je volgende film? De debuutfilm van de Vlaamse filmmaker Lukas Dhont werd in 2018 geselecteerd voor Filmfestival Cannes, waar hij vier prijzen won. Noa Johannes onderzoekt in Cannes wat de rol van een festival kan zijn bij de totstandkoming van een film. Dhonts tweede film Close werd in 2022 opgenomen in de hoofdcompetitie. Noa spreekt over het succes van de films met de mensen die het van zeer dichtbij meemaakten: de producent, de distributeur, de sales agent, de festivaldirecteur, de pers en natuurlijk met Lukas Dhont zelf.



2Doc
2Doc: Documentaire van Marijn Frank over hoe ingrijpend het verlies van een dierbare vriend of vrien

Documentaire over hoe ingrijpend het verlies van een dierbare vriend of vriendin kan zijn. Regisseur Marijn Frank verloor haar hartsvriendin Annemarie en toont in de film hoe moeilijk het was daarna de draad van het leven weer op te pakken. Ze heeft de hardloopkleren van Annemarie geërfd en bereidt zich met hulp van trainer en coach Hesdy voor op de marathon van Berlijn.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Waiting for a shark... GONE WRONG

Waiting for a shark... GONE WRONG Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 29

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 39

De boer denkt dat hij een kip is! Esther heeft hem gehypnotiseerd toen ze hypnotiseur was. Maar als rasechte kameleon is ze inmiddels alweer veranderd van beroep en nu heeft ze geen idee, hoe ze de boer weer normaal krijgt...



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 50

FVD-Tweede Kamerlid Van Houwelingen voor de strafrechter. Overijssel vreest voor komst gigantische windturbines. Burgers buitenspel? Voelt u zich nog veilig op straat?



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Weghorst heeft het aan de bal makkelijker dan Brobbey' πŸ—£οΈ | Rondo

Weghorst of Brobbey? πŸ€” Marco heeft een voorkeur! β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport
Jan Mulder: 'De duels tussen Neeskens en van Hanegem waren legendarisch' ❀️ | Rondo

De mannen aan tafel hebben mooie herinneringen aan Johan Neeskens. Jan Mulder heeft ook een aantal mooie anekdotes over zijn oud-ploeggenoot. ❣️ β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 127

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: What an intro!

What an intro! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 27

Te gast zijn Wouter van der Goes, Diederik Brink, Tessa van Viegen, Vincent Karremans en Frits Barend. Met hen hebben we het over het leven van Elvis Presley, de Amerikaanse verkiezingen, de Algemene Politieke Beschouwingen in de Eerste Kamer, de brief over de RS-vaccinatie en over het overlijden van Johan Neeskens.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Miranda Bruggink: "Een warm familiegevoel"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 2

Fenna maakt spookjes van schuim die heel leuk zijn om als traktatie uit te delen. Buurmeisje Ayana komt langs om wat advies te vragen voor een verkleedfeest, er wordt een spannend spokenspel gespeeld en buurman Ron heeft een nieuwe uitvinding: een spokenvanger. Hij heeft nogal last van bananen die verdwijnen door spoken. Zou dit de oplossing zijn?





Molmans
Molmans: Afl. 30

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 47

Het sneeuwt en Sam en Julia ontdekken dat kleine witte sterretjes samen voor sneeuwvlokken zorgen. Julia wil een van de sneeuwsterren aan haar moeder laten zien, maar dat is nog niet zo gemakkelijk.



Michael Moore
Trump Is the American Bibi. The World Does Not Need a Double Bibi | Ep 327 The Michael Moore Podcast

Even One Bibi, Who After the Slaughter of October 7th Then Created the Slaughter of October 8, 2023-October 7, 2024, Is Too Much. The Current Slaughter Is the One You and I Fund and Arm. Who Will Forgive Us? Vice President Harris, Please, Tell Us You'll Fix This. One year ago today, Michael Moore (and the rest of us) awoke to the devastating news that over 1200 civilians — mostly Jews — had been slaughtered in Israel, and lay dead in the streets. On today's episode, Michael not only reflects back on that fateful day, but he also uncovers the uncomfortable truths that surfaced in the days, weeks and months that followed, that led us to where we are today: Our tax dollars funding & arming an off-the-rails Netanyahu and his mass slaughter of innocent Palestinians — and now us Americans on the brink of being dragged by Netanyahu into a war with Iran. Also, only 4 weeks away from November 5th, Michael covers the latest lies and vitriol coming from the American Bibi, Donald J. Trump. Michael reveals the negative effect of our unwavering support of Netanyahu on Michigan voters, and pleads with Vice President Harris to do whatever she can, right now, to end the madness in the Middle East. Or, at the very least, tell the American people, the majority of whom support an immediate ceasefire, that she is going to do right by us and fix this as soon as she holds power. Finally, today is the LAST DAY TO REGISTER TO VOTE in the following states: Arizona Georgia Florida Ohio Texas (no online registration) Arkansas Indiana Kentucky Mississippi (no online registration) Tennessee If you live in any one of the states above — or in Missouri, Oklahoma, Delaware, South Carolina, Oregon or West Virginia whose voter registration deadlines are later this week — check your voter registration online TODAY and make sure you are registered to vote! And if you aren't, or know someone who isn't, get registered NOW. There's only a few hours left. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at <a target="_blank" href="https://www.michaelmoore.com Write">Klik hier</a> to mike: mike@michaelmoore.com ******************** This episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at ⁠<a target="_blank" href="https://www.shopify.com/moore⁠ [all">Klik hier</a> lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 281

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 201

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.