True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

09-10-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 27

Elke 8 dagen wordt er in Nederland een vrouw vermoord. Met staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Ingrid Coenradie bespreken we wat haar plan is om femicide tegen te gaan. Ook rechtbankverslaggever Saskia Belleman schuift aan. * Florida zet zich schrap voor wat mogelijk de heftigste orkaan van de eeuw wordt: Milton. Charles Groenhuijsen en meteoroloog Reinier van den Berg over de naderende monster-orkaan. * Lucy ging in transitie van vrouw naar man, maar kreeg daar later spijt van. Lucy en documentairemaker Vera Verzijl schuiven aan. * Met Rob Kemps reizen we af naar Parijs, voor zijn grote liefde: de fameuze begraafplaats Père-Lachaise.



Vaarwel Vaderland
Vaarwel Vaderland: Afl. 6

De eerste immigranten die naar Nederland kwamen, zijn intussen met pensioen. Hoe ervaren ze dat: willen ze toch nog terug of blijven ze hier voor de kinderen? Hoe kijken ze terug op hun immigratie?



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 23

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 38 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 oktober, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Wat gaat de nieuwe minister van Infrastructuur en Waterstaat, PVV'er Barry Madlener, doen met Lelystad Airport, dat eigenlijk in 2020 al open had moeten gaan? * De oorlog tussen Israël en Hezbollah leidt tot een grote vluchtelingenstroom in Libanon. Verslaggever Zainab Hammoud bezoekt een klooster in Libanon. * Rapper Sean 'Diddy' Combs is aangehouden op verdenking van afpersing, seksuele uitbuiting en mensenhandel voor prostitutiedoeleinden. Het lijkt een nieuwe grote MeToo-affaire te worden. * We spraken de Belarussische Nobelprijswinnares Svetlana Aleksijevitsj over de situatie in haar thuisland en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.



Handen aan de couveuse
Handen aan de couveuse: Afl. 3

Elodie is na een zwangerschap van nog geen zes maanden geboren met een gewicht van slechts 785 gram. Gelukkig doet zij het erg goed. Anne-Mar gaat met haar ouders in gesprek en hoort waar zij de kracht vandaan halen om overeind te blijven. Edith komt met een leeftijd van gecorrigeerd twee jaar terug op de poli om te laten zien hoe het met haar gaat. Tijdens de controles krijgen haar ouders Lianne en John te horen hoe zij zich ontwikkelt. Angela en Damian beleven een van de zwaarste momenten uit hun leven. Na zes dagen moeten zij afscheid nemen van hun zoontje Cas. Anne-Mar zoekt hen vier maanden later op om te horen hoe het met hen gaat.



Trap Er Niet Influencer?!
Trap Er Niet Influencer?!: Afl. 5

Socials beloven goedkope plastische ingrepen in Turkije, maar er schuilen gevaren. Ook in Nederland zijn er schimmige praktijken. Het team onderzoekt het, spreekt slachtoffers en confronteert daders.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 36

In Museum Arnhem is werk van meer dan zestig vrouwelijke kunstenaars uit twintig verschillende landen te zien die een belangrijke rol speelden in de eerste helft van de 20e eeuw. Directeur van Centraal Museum Bart Rutten bekijkt de schilderijen en beelden die gaan over onderwerpen als gender en maatschappijkritiek. Met bekende namen als Charley Toorop en Barbara Hepworth, maar ook ruimte voor kunstenaars die eerder vergeten zijn.



Van onschatbare waarde
Van onschatbare waarde: Afl. 6

De eerste verkoper komt uit Den Haag, maar heeft iets bij zich uit die andere grote stad: Amsterdam. Frits heeft twee hele oude boeken meegenomen.



Focus
Focus: Afl. 4

Tuktoyaktuk ligt in het uiterste noorden van Canada. Nergens ter wereld gaat klimaatverandering zo snel als daar. Stijgende temperaturen en het dooien van permafrost vormen een grote bedreiging. Landingsbanen en snelwegen smelten weg, waardoor het aan de kust gelegen Tuktoyaktuk steeds moeilijker te bereiken is. Het dreigt nu in zee te vallen. Het kerkhof ligt nog maar op een meter van het water af. Nederlandse onderzoekers willen weten wat de gevolgen zijn van het dooien van de permafrost. We volgen hun onderzoek en leren en passant hoe de mens zich aanpast aan het veranderende klimaat. Is de situatie van Tuktoyaktuk ons voorland?



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Selfmade man Jan is rijk geworden door de verkoop van auto-onderdelen en geniet samen met zijn vrouw Anouk met volle teugen van hun luxeleven. Als Jan en Anouk niet werken, genieten ze van het goede leven. Het ontbreekt zoon Javey aan niets, hij krijgt wat zijn hartje begeert. Het leven van Saskia en Ruby staat in schril contrast met dat van Jan en Anouk. Saskia woont met haar 5-jarige dochter Ruby in een kleine sociale huurwoning in Zwijndrecht en kampt met gezondheidsproblemen waardoor ze niet kan werken. Saskia moet rondkomen van 85 euro per week, geld voor leuke uitjes is er niet. Ondanks dat haar financiële middelen beperkt zijn staat Saskia optimistisch in het leven. Een keer geen 'nee' hoeven te zeggen tegen Ruby is haar grote droom! Weten Jan en Anouk zich te redden met slechts een fractie van hun gebruikelijke weekbudget? En hoe bevalt Saskia en Ruby het rijke leven, nu ze niet meer elk dubbeltje moeten omdraaien?



Boerderij van Dorst
Boerderij van Dorst: Afl. 1

Sanne Hans (Miss Montreal) en Rapper Donnie zijn te gast op de boerderij. Met een lach en een traan maken ze het land klaar om pompoenen te planten, doet Donnie zijn titel als 'chef frituur' eer aan en is Sanne niet vies van een smerige varkensstal.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 202

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 43

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 40

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 122

In Oud-Zuilen wonen Ohyoon en Joris in hun 19e-eeuwse huis, met een verrassend ruim betonnen achterhuis. Vanaf hun blauwe bank genieten ze met z'n tweeën van Slot Zuylen, waar ze op uitkijken. * In deze aflevering van de serie Leon Bij de Zuiderburen leert chef-kok Leon alles over de Geraardsbergse mattentaarten. Deze taartjes zijn gevuld met matten, een lokaal soort wrongel. In Pajottenland leert hij alles over geuze, een bijzonder, natuurlijk gegist bier. * In het Brabantse Prinsenbeek ligt de tuin van Catherine en Richard. In drie jaar tijd hebben ze hun verwilderde tuin omgetoverd tot een heerlijke familietuin met Engelse elementen.



Eva
Eva: Afl. 23

Het kabinet zit vandaag 100 dagen en van enige rust is nog geen seconde sprake geweest. Vooral de weg naar de noodwet is hobbelig, nu ook de Eerste Kamer kritiek uit. Te gast: Politiek commentator Joost Vullings. * Het lijkt de grootste MeToo-affaire van Amerika te worden: de zaak rondom Sean Combs, beter bekend als P. Diddy, een van de meest invloedrijke personen in de hiphopwereld. Amerikaverslaggever Tom van 't Einde, voormalig MTV-veejay Simone Angel en fotograaf William Rutten praten ons bij. * Nederland kent geweldige jazzmuzikanten, die we bijna nooit zien. Vanavond: Edison Oeuvre-winnaar Benjamin Herman, Maite Hontéle en het NJJO.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 283

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Feyyaz begint aan een dubbelgezellige date met Alinda en Lisa. Maar die liefde zit er niet in voor Alinda. En dat betekent dat Alinda ook afscheid moet nemen van Lisa. Henk en Brigitte zijn nog maar net begonnen met hun date.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4746

Lahmacun (Turkse pizza) en döner kebab zijn hele bekende gerechten uit de Turkse keuken, maar er is nog veel meer. Tirsa gaat naar een Turks restaurant en proeft de lekkerste gerechten. Ook gaat ze meze maken met foodie Elvan. Meze zijn kleine hapjes die je als voorgerecht kunt eten, maar ook los of als maaltijd, net als tapas in Spanje. Wendel en Liza doen een kookwedstrijd.



De Maastrichtse droom
De Maastrichtse droom: Afl. 2

Het is bijna kerstvakantie. De leerlingen gaan schaatsen op het Vrijthof. De meeste families vieren geen kerst, maar vullen de vakantie op hun eigen manier in. Ze sluiten de dag af met een groepsfoto. De resultaten van de doorstroomtoets komen binnen. Klopt het schooladvies? Een leerling gaat samen met Karim kijken op een middelbare school waar ze kinderen van andere culturen gaat ontmoeten. De burgemeester komt een bezoekje brengen. Karim gaat mee met een leerling naar voetbaltraining bij MVV. Zijn vader is zelf oud-profvoetballer en deelt zijn zienswijze op de toekomst van zijn zoon met Karim.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 242

Een derde van basisscholen lukt het niet anderhalf uur gymles per week te geven * Hoe extreemrechtse Trump-aanhangers de macht grepen in dit gebied in Californië: 'Ik ga je neerknallen!' * Deze streek in Italië krijgt miljoenen aan landbouwsubsidies van de EU, maar er is bijna geen koe te vinden * Orkaan Milton is onderweg naar Florida



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

De deelnemers doen mee aan de zogeheten tweelinguitdaging. Elk team van twee moet een apparaat gebruiken tijdens hun 90 minuten durende kooksessie waarbij ze streven naar identieke desserts, ondanks dat ze elkaar niet kunnen zien en alleen instructies naar elkaar kunnen schreeuwen.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 13

Deze week met Gaia Aikman, Sarah Bannier, Toprak Yalciner en Patrick Martens.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 202

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Gio gaat vreemd & Rapper Boef is boos: 'Vervelende crimineel'

Rapper Boef is boos op Dennis Schouten en Jan Roos na de uitzending van vorige week met Alex Soze. Deze week is Lange Frans te gast en komen we erachter dat Gio Latooy vreemd gaat. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org De">Klik hier</a> voetbalkleding van Dennis: <a target="_blank" href="https://cultheld.nl Volg">Klik hier</a> RoddelPraat op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/roddelpraat/?hl=nl Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 203

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 203 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 28

Als Stijn van school dreigt te worden gestuurd, doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat hij niet de enige is.



Gio
Gio: MEUBELS UIT AMERIKA & HIER GAAT LYNN BEVALLEN..πŸ‘ΆπŸΌ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 133

Daan Schuurmans is te zien in de nieuwe film Het Boek van alle Dingen, die een strenggelovig gezin in de jaren 60 van de vorige eeuw volgt. * Anouk Glaudemans organiseert een bakwokshop voor mensen die dankzij De Zonnebloem op pad kunnen. * Ted van Essen praat over de Week van het Donorgesprek. * Lara Santos werkt met dak- en thuislozen en slaat alarm: steeds meer vrouwen en kinderen raken namelijk dakloos. * An Gaiser, non-verbaal profiler en investigative interviewer, analyseert de non-verbale communicatie van premier Schoof tijdens een debat in de Tweede Kamer. * Twee R&B-groepen uit de jaren 90 gaan samen het theater in: Re-Play & Roméo.





FORMULA 1
FORMULA 1: How Kimi Raikkonen Clinched One Of His Greatest Ever Victories! | Workday Winning Strateg

In our second episode of Workday Winning Strategies, Jolyon Palmer, Ruth Buscombe Divey and Bernie Collins take a look at one of the greatest strategic races of the noughties at the 2005 Japanese Grand Prix. Due to changing conditions, Kimi Raikkonen started the race in 17th position yet was able to overtake race leader Giancarlo Fischella on the final lap to claim a sensational victory. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: VOOR DE EERSTE KEER MURDER MYSTERY 2 SPELEN!

Ik moet eerlijk toegeven: ik ben altijd bang geweest voor dit spel. Maar nu durf ik het eindelijk aan. Op SUPER populaire aanvraag: murder mystery 2! π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 23

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: Deze AANBIEDING Is INSANE! (30,-)

Bedankt voor het kijken naar Deze AANBIEDING Is INSANE! (30,-) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Prinses Peppa | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Prinses Peppa Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: <a target="_blank" href="http://goo.gl/SbYy6A">Klik hier</a> Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



2 Meter Sessies
2 Meter Sessies: Afl. 5

Fink is het alter ego van de Britse singer-songwriter Fin Greenall. 2 Meter Sessies en Fin hebben een lange geschiedenis, ruim achttien jaar geleden nam hij al een eerste sessie op. Voor deze sessie komt de band in de traditionele bezetting naar de 2 Meter Sessies-studio, dus met bassist Guy Whitaker en drummer/gitarist Tim Thorton. Het trio speelt nummers van de nieuwe plaat Beauty In Your Wake en gaat in gesprek met presentator Jan Douwe Kroeske. Songs: What Would You Call Yourself?, The Only Thing That Matters, One Last Gift, Be Forever Like A Curse en Looking Too Closely. Opname van 15 juli 2024 in Zeewolde.



De Matties
De Matties: Afl. 5

Wat weet jij over de poolgebieden? Tijd om jouw kennis te testen!



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Chaos at the start!

Chaos at the start! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 40

Esther zit met haar tong vast aan een ijskoud glas en belt de Coop Troop om haar los te maken. Als het Flo uiteindelijk lukt om haar te bevrijden, blijkt dat haar tong niet meer functioneert.





PSV
PSV: FULL DOCU | Iedereen houdt van Eddy ❀️

De documentaire 'Iedereen houdt van Eddy' is een hartverwarmende ode aan Eddy, de verzorger van PSV en de Rode Duivels. Spelers zoals Dries Mertens, Johan Bakayoko, Memphis Depay en Joey Veerman delen hun verhalen en laten zien hoe Eddy's toewijding en humor het team versterken. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Guenther Steiner: Life On The Other Side Of F1 | F1 Beyond The Grid Podcast

For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DRIE KLEINE KLEUTERTJES | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuter

Videoclip van het kinderliedje: Drie Kleine Kleine Kleutertjes: die zaten op een hek, boven op een hek… Kijkwijzer AL. TEKST van DRIE KLEINE KLEUTERTJES Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Boven op een hek Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Op een mooie zomerse dag in september Waarover praatten zij, die drie daar op dat hek Boven op dat hek Waarover praatten zij, die drie daar op dat hek Op een mooie zomerse dag in september Over de vogeltjes, daar in de blauwe lucht In de blauwe lucht Over de vogeltjes, daar in de blauwe lucht Op die mooie zomerse dag in september Over de kikkertjes, daar in de kleine sloot In de kleine sloot Over de kikkertjes, daar in de kleine sloot Op die mooie zomerse dag in september Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Boven op een hek Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Op een mooie zomerse dag in september Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: <a target="_blank" href="http://www.minidisco.nl">Klik hier</a> FACEBOOK: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Facebook-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> INSTAGRAM: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Instagram-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> TWITTER: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Twitter-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> YOUTUBE: <a target="_blank" href="http://bit.ly/YouTube-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> SPOTIFY: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Spotify-Minidisco-Nederland ">Klik hier</a> @MinidiscoKidsSongs @MinidiscoKinderliedjes



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DRIE KLEINE KLEUTERTJES | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuter

Short van het kinderliedje: Drie Kleine Kleine Kleutertjes: die zaten op een hek, boven op een hek… Kijkwijzer AL. TEKST van DRIE KLEINE KLEUTERTJES Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Boven op een hek Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Op een mooie zomerse dag in september Waarover praatten zij, die drie daar op dat hek Boven op dat hek Waarover praatten zij, die drie daar op dat hek Op een mooie zomerse dag in september Over de vogeltjes, daar in de blauwe lucht In de blauwe lucht Over de vogeltjes, daar in de blauwe lucht Op die mooie zomerse dag in september Over de kikkertjes, daar in de kleine sloot In de kleine sloot Over de kikkertjes, daar in de kleine sloot Op die mooie zomerse dag in september Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Boven op een hek Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek Op een mooie zomerse dag in september Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: <a target="_blank" href="http://www.minidisco.nl">Klik hier</a> FACEBOOK: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Facebook-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> INSTAGRAM: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Instagram-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> TWITTER: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Twitter-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> YOUTUBE: <a target="_blank" href="http://bit.ly/YouTube-Minidisco-Nederland">Klik hier</a> SPOTIFY: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Spotify-Minidisco-Nederland ">Klik hier</a> @MinidiscoKidsSongs @MinidiscoKinderliedjes



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 128

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Kwebbelkop
Kwebbelkop: I was SO CLOSE to winning..

I was SO CLOSE Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 28

Te gast zijn Tweede Kamerlid VVD Frederik Peters, Tweede Kamerlid D66 Hanneke van der Werf, investeerder in technologie-startups Eva de Mol, hoofdredacteur AD Rennie Rijpma en hoofdredacteur NU.nl Lindsay Mossink. Met hen hebben we het over AI in de rechtzaal, over schermtijdverslaving, over een grote bitcoinbeurs in Amsterdam en over dat NU.nl 25 jaar bestaat en een open dag organiseert.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 3

Het is Kinderboekenweek. Buurjongen Niek heeft een nieuwe roeping: hij is SuperNiek! Hij draait zijn hand niet om voor wat heldendaden. Brengt hij ook even de geleende boeken van Fenna terug naar de bibliotheek? In de zeppelin worden twee spannende spellen gespeeld: het boekenspel en het letterspel. Raad thuis mee welke woorden er gezocht worden. Wethouder Wilniet wil promotie maken voor de bibliotheek, maar heeft hij daar wel de juiste pet voor op?





Molmans
Molmans: Afl. 31

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 48

Sam en Julia zijn gek op hun pompoen en noemen hem Leon. De vader van Sam wil er echter soep van maken. De twee vrienden doen er alles aan om hem te redden.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 282

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 202

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 32

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.