True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

10-10-2024
NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 204

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 28

Het is twintig jaar geleden dat Theo van Gogh op gewelddadige wijze werd vermoord. Katja Schuurman, Hanneke Groenteman, Gijs van de Westelaken en Jaap Cohen over het leven en het werk van de meest provocerende persoonlijkheid uit de recente Nederlandse geschiedenis. * Maanden geen treinen, geschonden afspraken, kerncentrales én kernafval: de provincie Zeeland lijkt bepaald geen voorkeurspositie te hebben. Te gast is Hugo de Jonge, waarnemend Commissaris van de Koning in Zeeland. * Tennislegende Rafael Nadal stopt. Oud-proftennissers Kristie Boogert en John van Lottum over zijn absolute hoogtepunt én of er ook een opvolger klaarstaat.



2Doc
2Doc: Afl. 68

Wie zegt dat 70 jaar oud is? Het rockkoor My Generation bewijst het tegendeel. My Generation is een koor speciaal opgericht voor senioren. Het koor belichaamt een krachtige boodschap: kom achter de geraniums vandaan en geniet van het leven, ongeacht je leeftijd of zangvaardigheid. In deze documentaire wordt het koor gevolgd op weg naar hun grootste optreden ooit: het openen van hét rockfestival van Nederland, de Zwarte Cross.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 24

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Beter wordt het niet
Beter wordt het niet: Afl. 4

Rob is vastbesloten om liefde te vinden: hij gaat sporten en zoekt advies van een problematische datingcoach Thorgan. David bereidt zich voor op zijn eigen date met Hanna, waar hij steeds onzekerder over wordt. In het Oertijdmuseum spreekt Rob meisjes aan om te oefenen. David gaat langs bij de opening van een champagne-galerie die Aisha georganiseerd heeft, waar zijn spanning een hoogtepunt bereikt. Aisha staat zelf ook al maanden droog en regelt een nummer. Rob gaat op date met een oppasmeisje, Aisha met een cateringmeisje, David beleeft een romantische middag met Hanna. Maar uiteindelijk zorgen alle dates alleen maar voor meer verwarring.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 39 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 oktober, 21:38 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

27 EU-ministers bespreken vandaag in Luxemburg hoe ze het Europese terugkeerbeleid van afgewezen asielzoekers kunnen verbeteren. Voor Nederland is PVV-minister Marjolein Faber (Asiel en Migratie) bij de bijeenkomst. * In Florida heeft orkaan Milton vannacht flink huisgehouden. Er zijn meerdere doden gevallen. Bijna drie miljoen huishoudens en bedrijven zitten zonder stroom. Correspondent Rudy Bouma doet verslag. * De BBB is mordicus tegen windmolens op land. In het regeerprogramma van het kabinet staat ook: 'Windturbines komen zoveel mogelijk op zee, in plaats van op land.' We zijn in de provincie en peilen de stemming onder BBB-stemmers.



Dit Was Het Nieuws
Dit Was Het Nieuws: Afl. 6

Te gast zijn Teun van den Elzen en Anne-Goaitske Breteler.



Verloren Jongeren
Verloren Jongeren: Afl. 3

Lars krijgt goed nieuws: hij mag van de crisisopvang verhuizen naar een beschermd wonen-locatie. Hij heeft geen goede band met zijn ouders, omdat er veel is gebeurd. Het vertrouwen moet weer groeien. Het is dan ook fijn als zijn vader komt helpen bij de verhuizing. Andy moet vertrekken uit de opvang en logeert tijdelijk bij een vriend. Hij wacht met spanning op de uitspraak van de rechter. Dit zorgt voor meer verveling en meer wodka. Xaron woont weer bij zijn vader. Zijn moeder is daar erg bezorgd over. De vraag is of het voor Xaron goed is om veel alleen te zijn en alle vrijheid te hebben die het leven bij zijn vader hem biedt.



Focus
Focus: Afl. 16

Er is momenteel een mestoverschot. Maar dat kan op termijn omslaan in een mesttekort, als we de doelen op het gebied van kringlooplandbouw willen halen. Waarom rijden we onze eigen mest eigenlijk niet, net als vroeger, over het land uit? Petra Grijzen volgt een project van de Wageningen Universiteit, waarbij menselijke mest wordt getest op effectiviteit en mogelijke toxiciteit. Ook bezoekt Petra de Broodje Poep-foodtruck van de maatschappelijk bevlogen kunstenaar Fides Lapidaire. En ze spreekt met psycholoog Joshua Tybur, die onderzoek doet naar walging. Waarom staat het idee van onze eigen poep en plas hergebruiken de meeste mensen zo tegen?



De Ring
De Ring: Afl. 6

Max en zijn collega's verhoren iedereen die iets zou kunnen weten over de moord op Simon, ook zijn secretaresse Lois. Anna gaat op zoek naar andere slachtoffers van Simons seksuele wandaden. Lilly en de kinderen worstelen met het gemis van hun echtgenoot en vader. Roos krijgt steeds meer last van haar geweten.



Anne Frank House
Anne Frank House: Quote Anne Frank 1 August 1944 #shorts

On 1 August 1944, Anne Frank wrote the last entry in her diary. 'I'm afraid that people who know me as I usually am will discover I have another side, a better and finer side.' She writes that there are two sides to her: one that is lighthearted and cheerful, and one that is much deeper. She doesn't show that side to other people, in fear of being mocked or not being taken seriously. Can you relate to Anne? Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrank Official">Klik hier</a> website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In het Groningse dorpje Oude Pekela is Jan voor een kwart deel eigenaar van de brandgang achter zijn woning. Als zijn achterburen plotseling besluiten om een toegangspoort en een schutting te verwijderen, is de brandgang vanaf dat moment voor Jan en alleman toegankelijk. Jan is daar totaal niet van gediend, want hij wil niet dat iedereen te pas en te onpas over zijn grond loopt. Inmiddels staat de burenrelatie volledig in de hens en is het dus hoog tijd dat mr. Visser en Viktor naar Groningen reizen om op zoek te gaan de nooduitgang.



Pointer
Pointer: Afl. 30

Hoe voorkom je onlineoplichting? We doen het allemaal: onlineshoppen. Maar het gaat ook vaak fout. Zo denk je bijvoorbeeld dat je online gouden sieraden bestelt bij een ouder juweliersechtpaar in Nederland dat met pensioen gaat, maar in werkelijkheid krijg je plastic prul uit China. Dagelijks doen 40 mensen aangifte van onlinehandelsfraude via een webshop. Is onlinefraude nog te stoppen? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid om dat te doen, bij de politie, justitie of moeten wij als consument beter opletten?



PowNed of View
PowNed of View: Afl. 3

Documentairemaker Vera Verzijl spreekt met mensen die jarenlang bezig zijn geweest met hun transitie naar het andere geslacht en vervolgens beseffen dat dit niet is wie ze zijn. Zij vertellen hun persoonlijke verhalen over detransitie en hun beslissing om terug te keren naar hun geboortegeslacht. In de documentaire zien we de emotionele, sociale en medische aspecten van hun reis, en onderzoeken de complexiteit van genderdysforie en detransitie. Deze documentaire biedt een diepgaand en empathisch inzicht in een onderwerp dat vaak onderbelicht blijft.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 203

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 44

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 41

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 123

Wiel en Rianne wonen in een typisch Limburgs vakwerkhuis in Mechelen. Wiel heeft eigenhandig het eeuwenoude huis opgeknapt met oude materialen en heel veel doorzettingsvermogen. * Chef-kok Rosah is in Biervliet, waar rozenkweker Hans als enige in Nederland biologische tuinrozen kweekt. Zijn rozen zijn naast een prachtige verschijning ook een bijzondere delicatesse. * Marieke Eyskoot gaat met ontwerper Iris naar een testveld voor natte landbouw. Het telen van planten die met hun voeten in het water groeien en niet in de aarde, is goed tegen droogte en verzakking. Iris ziet kansen voor de rietsigaar, waar ze duurzaam textiel van kan maken.



Eva
Eva: Afl. 24

Na een indrukwekkende carrière van bijna twintig jaar aan de top, heeft Rafael Nadal vandaag zijn afscheid aangekondigd. Met tenniscommentator Marcella Mesker en Spanje-correspondent Edwin Winkels bespreken we de hoogtepunten van deze gravelkoning. * Ons eigen sterrenpanel buigt zich iedere maand over lovende of vernietigende cultuurrecensies. Vanavond bespreken we de musical 40-45, het nieuwe album van Katy Perry en de film The Substance. * Presentatrice Eva Eikhout laat zich door niets en niemand weerhouden. Nu schittert ze als danseres bij dansgezelschap Introdans.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 284

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Henk en Brigitte hebben de smaak nog weinig te pakken, en er is ook nog een ander niet te negeren struikel blokje. Bij Roy en Esther geen gebrek aan wederzijdse aantrekkingskracht. Maar ziet Roy ook wel een toekomst voor zich?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Dat je twee ogen hebt, is voor de meeste mensen vanzelfsprekend maar niet voor iederee

Dat je twee ogen hebt, is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Maar niet voor iedereen. Sommige mensen dragen namelijk een kunstoog, zoals Marijke. Hoe is het voor haar om een kunstoog te hebben? Janouk gaat naar ocularist (kunstoogmaker) Koen en ziet hoe Marijke's kunstoog wordt gemaakt. Vrachtwagenchauffeuse Babette maakt grappen over oogproblemen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 243

SP wil als linkse partij strenger migratiebeleid: 'Mensen willen duidelijker verhaal' * Helft linkse kiezers wil immigratie beperken, maken zich vooral zorgen om opvangtekort en polarisatie * Hoe moet het nu verder in Libanon? Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen vertelt * P Diddy vandaag voor het eerst voor de rechter: wat voor invloed heeft deze zaak op de muziekindustrie?



De Maastrichtse droom
De Maastrichtse droom: Afl. 3

De school staat in Pottenberg, de armste wijk van Maastricht, met een hoge werkeloosheid. In het kader van buurtparticipatie helpen de leerlingen mee met het opknappen van de buurt. De burgermeester komt voorlezen. Groep 8 gaat op kamp en speelt een potje boerengolf. Dan is ineens de moeilijkste dag van het jaar aangebroken: het afscheid van groep 8. Voor de leerlingen en leerkrachten is dit een emotionele gebeurtenis en wordt het duidelijk hoe warm en veilig het nest bij El Habib was. Voor de leerlingen gaat hun schoolcarrière door, maar voor de leerkrachten begint na de vakantie alles weer opnieuw.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Twee zware rondes stellen de koks op de proef. Eerst doen ze de macaron-smaaktest van Adriano Zumbo. Vervolgens maken ze een op koffie geïnspireerd dessert, waarbij de maker van het zwakste gerecht de wedstrijd moet verlaten.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 14

Deze week met Gaia Aikman, Sarah Bannier, Toprak Yalciner en Patrick Martens.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Roblox, Maar Elke Minuut Gaat Het Mis!

Roblox, Maar Elke Minuut Gaat Het Mis! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 203

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Corruptie in Suriname! Wat is de oplossing?

Maya Parbhoe is een van de grote kanshebbers voor het presidentschap in Suriname. Met haar bespreek ik de corruptie in het land, maar ook de positieve potentie van Bitcoin als oplossing. Dit en meer in deze aflevering van Staat's Schuld. <a target="_blank" href="https://x.com/mayapar25?lang=en --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 204 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 29

De leerlingen worden geïnterviewd over wat ze weten van seksualiteit, drugs en alcohol. Violet besluit wat te verzinnen.



Gio
Gio: ONZE VERBOUWPLANNEN MET HET HUIS! DIT IS NEXT LEVEL!🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 134

Diederik Jekel bespreekt de Nobelprijswinnaars. * Paul Rem ging samen met Tamara van Laarhoven op pad. Samen bezochten ze in een rolstoel Paleis het Loo. Hoe toegankelijk zijn musea eigenlijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel? * Hanna Verboom en Nienke van Ree wandelen door heel Nederland om aan de mentale gezondheid te werken. Dat is het doel van de Walk of Life. Ze vertellen erover. * Vivian de Gier heeft de biografie geschreven van Thea Beckman. Ze vertelt over hoe ze Thea geportretteerd heeft in het boek * Sven Ratzke treedt op met een voorproefje uit de David Bowie-theatershow We Could Be Heroes.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: HOW TO BUILD WORLD'S FASTEST CAR!

HOW TO BUILD WORLD'S FASTEST CAR! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>





NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 24

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Heracles Almelo
Fortuna Düsseldorf - Heracles Almelo | 10-10-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



vThorben
vThorben: Ik Geef SKINS en MEER Weg Aan Degene Die Deze Video Kijkt!

Bedankt voor het kijken naar Ik Geef SKINS en MEER Weg Aan Degene Die Deze Video Kijkt! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Nienke Plas
Nienke Plas: Voelde alsof mijn laatste seconden geteld waren.. #414 By Nienke Plas

Serieus, je kan niet alles zomaar doen zonder goed onderzoek te doen. En in dit geval, DOE HET NIET… Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: #4073 #4074 #4075

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/hMZFPwi0Ros Deze">Klik hier</a> video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4073 23:28 - Vlog #4074 29:33 - Vlog #4075 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Boos
Ozempic: oplichting, illegale handel en een geheime deal | BOOS S11E11

Op 14 februari dit jaar worden wij gemaild door iemand met grote zorgen: haar minderjarige zusje heeft namelijk via drie kliks online illegaal Ozempic kunnen kopen. Maar na het geld te hebben overgemaakt, wordt het medicijn nooit op de post gedaan en blijkt het jonge zusje ook nog te zijn opgelicht. Met die informatie op zak duiken we wat dieper in dit diabetesmedicijn. Want er is veel om te doen: er zijn grote tekorten, bekende namen zweren erbij, en de zwarte markt zwelt aan. We willen de oplichter vinden om het geld terug te krijgen van het jonge zusje, maar hebben ook vragen. Want ondanks dat zij de Ozempic nooit opgestuurd kreeg, leek ze deze wel in bezit te hebben en erin te handelen. Hoe werkt dit? Werkt zij alleen, of is ze onderdeel van een netwerk? En hoe steekt zo’n netwerk in elkaar? Dit sleepte ons een wilde rit in die maanden in beslag nam, en deze week zie je daarvan deel 1. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: <a target="_blank" href="https://npo3.nl/boos Volg">Klik hier</a> ons ook op Instagram en TikTok: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/boosbnnvara http://www.instagram.com/debroervanroos https://www.tiktok.com/@boosbnnvara">Klik hier</a>



Op de planken
Op de planken: Afl. 5

Het Cununa Ensemble laat het publiek kennismaken met traditionele volksmuziek uit Roemenië en Turkije. Ze spelen daarbij op authentieke instrumenten, zoals de panfluit en de cimbaal.



Hollandse Meesters in de 21e Eeuw
Hollandse Meesters in de 21e Eeuw: Afl. 5

Filmportretten van vijftien minuten van Nederlandse kunstenaars in hun werkomgeving.



FORMULA 1
FORMULA 1: Kimi at His Absolute Best 🤣

Sarcastic, cheeky... and unmistakably Kimi. This press conference might've been Kimi Raikkonen's greatest off-track performance in F1! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 41

De Coop Troop heeft een paar dagen geen telefoontje gehad en Flo vindt dat er een promotiefilmpje moet worden gemaakt over wat ze allemaal kunnen.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 51

100 dagen kabinet-Schoof: lossen de coalitiepartijen hun verkiezingsbeloften in? De euro verliest steeds meer aan waarde. De prijs van goud en zilver gaat door het dak. Hoe beschermt u uw vermogen?



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 129

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 29

Te gast zijn Paul Römer, Yoeri Albrecht, Lale Gül, Matthijs van Amelsfort, Wessel Penning en Ivo Opstelten. Met hen gaan we het hebben over Kinderen voor Kinderen, Boris Johnson, de theatercollegetour van Lale, de Cybermaand en einde burgermeesterschap Carola Schouten.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 4

Buurjongen Niek doet er alles aan om eens in een ambulance te zitten. Maar moet er eigenlijk wel een ambulance gebeld worden voor Niek? Fenna speelt een spannende quiz: wie weet als eerste zijn dokterstas te vullen? Buurman Ron heeft een ambulancedienst opgezet, maar of dat nu wel een goed idee is.





Molmans
Molmans: Afl. 32

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 49

Julia hoort haar moeder met een buurvrouw praten en denkt nu dat ze gaan verhuizen. Sam en Julia doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze niet hoeft te vertrekken.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: #22 Wat ik zou zeggen tegen mijn 10 jaar jongere zelf?

Stel je voor je hebt een tijdmachine en je gaat 10 of 15 jaar terug in de tijd. Welk advies zou jezelf dan geven? Dat is waar we het over hebben in deze aflevering van Van Struikelen tot Succes. We zijn ook heel benieuwd wat jij jezelf dan zou vertellen. Laat het ons weten in de comments. 🍲 Probeer de kant-en-klaar-verse maaltijden van Factor met de code FACTORSUCCES en krijg 40% korting op → <a target="_blank" href="https://www.factormeals.nl/pages/partnerships?utm_source=influencer&utm_medium=IG_story&utm_campaign=8_2024_FACTORSUCCES&utm_content=FACTORSUCCES&c=FACTORSUCCES Deel">Klik hier</a> je tips, of wat je vond van deze podcast, in de comments! **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 283

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 203

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Ziggo Sport voetbal