True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-10-2024
Ziggo Sport voetbal




NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 35

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Annika
Wanneer er een telefoon afgegeven wordt op het politiebureau met beelden van een moord erop, gaan An

Wanneer er een telefoon afgegeven wordt op het politiebureau met beelden van een moord erop, gaan Annika en haar team op onderzoek uit. Wanneer de hoofdverdachte een alibi blijkt te hebben, proberen ze een medeverdachte in de val te lokken. Intussen zoekt Annika een goed moment om een groot geheim met Michael te delen, dat zijn leven voorgoed kan veranderen.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 286 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 oktober, 22:35 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Denkend aan Holland
Denkend aan Holland: Afl. 5

Janny en André kiezen het ruime sop op Nederlands trots: de Waddenzee. De reis begint in Den Helder, op de boot naar Texel. Dit is een herhaling t.b.v. de nominatie Televizier-Ring.



Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 7

Martin Luther King droomde van gelijkheid voor allen. Washington, zestig jaar later. Martijn en Fin ontmoeten Michelle en Corbett, zij zwart en woke, hij wit en opgegroeid in een oerconservatief milieu. Een onwaarschijnlijk huwelijk. In Maryland horen Martijn en Finbarr het verhaal van hun grote heldin Harriet Tubman, die tientallen slaafgemaakten naar het noorden smokkelde. Op de plek waar Harriet Tubman ooit mensen verborg, helpen de Aunties, twee activisten, jonge mensen de wereld beter te begrijpen. In Washington ontmoeten Finbarr en Martijn Roach Brown, een zwarte man van in de tachtig, die levenslang kreeg voor een roofoverval.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Britse regering wil de groei van ideologisch extremisme aanpakken en voegt vrouwenhaat toe aan deze categorie. Het Nederlandse kabinet ziet vrouwenhaat niet als extremistische ideologie. We praten erover met Bram Sizoo, bijzonder hoogleraar Klinische Psychologie van Radicalisering aan de UvA. * De waterschappen moeten voor 2027 nog meer dan 220 projecten uitvoeren die de natuur en waterkwaliteit verbeteren. Alles moet elektrisch en dat materieel is bijzonder schaars. * We spreken de Belarussische Nobelprijswinnares Svetlana Aleksijevitsj over de situatie in haar thuisland en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.



The Connection
The Connection: Afl. 5

Bram Krikke, Rick Paul van Mulligen en Nabil Aoulad Ayad gaan de strijd met elkaar aan.



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Margaret en Todd verdedigen de internationale operaster, diva en Lyle's moeder, Jaqueline.





Hollandse Meesters Herzien
Hollandse Meesters Herzien: Afl. 3

Frans van Mieris de Oudere schilderde in 1678 Vrouw aan haar toilet. Het licht schijnt door het raam op haar glanzende japon. Achter haar komt een zwarte bediende de kamer binnen. Waar kijkt zij naar? Jörgen Tjon A Fong probeert de zwarte vrouwen op de 17e en 18e eeuwse schilderijen uit de schaduw te halen. Welk verhaal vertelt hun aanwezigheid?



Beste Zangers
Beste Zangers: Afl. 5

Rikki Borgelt, de leadzangeres van RONDÉ, wordt in de spotlights gezet. De afgelopen jaren scoorden ze hit na hit met Love myself, Bright eyes, Hard to say goodbye en vele andere. Voldoende repertoire voor haar collega's om uit te kiezen dus.



Wisting
Wisting: Afl. 7

Wisting vertrekt naar Vilnius om een aanwijzing na te trekken. Hij krijgt daarbij hulp van Interpol-agente Harriet Dunn. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak loopt niets zoals hij had verwacht, maar hij keert wel terug naar huis met nieuw bewijsmateriaal. Zijn team heeft intussen overtuigend bewijs gevonden tegen Lennart Hök, maar Wisting heeft zijn twijfels.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 25

Koningen Willem-Alexander en Filip openen samen de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter was erbij en geeft duiding. Ook praat hij ons bij over de machtswisseling in Luxemburg.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 41

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Heel Holland Bakt Kids
Heel Holland Bakt Kids: Afl. 3

Zwieren, zwaaien en rondjes draaien; het is kermis in de tent. Voor de technische opdracht worden er spekken gesneden in ruiten vormen. Lukt dat binnen de tijd? Als spektakelstuk maken de bakduo's een kleurrijke kermisattractietaart, met daarbij kermissnoep. Ondertussen gaan Janny en Robèrt de strijd met elkaar aan bij een echte kermisattractie: wie vist de meeste eendjes?



Kassa
Kassa: Afl. 22

Steeds meer auto's hebben gelaagd glas voor extra veiligheid en comfort. Dit glas breekt echter niet met een veiligheidshamer, wat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties als de auto te water raakt. Ouders vertellen vaak met trots dat hun 1-jarige kind al kan swipen. Maar kunnen ze niet beter met hun kind gaan knutselen of ze voorlezen? Gemiddeld kijken kinderen tot 1 jaar al 80 minuten per dag naar een scherm. Vaak onbegeleid. Hoe schadelijk is dat?



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 6

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 286

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 44

Kim-Lian ontmoet agent Marco en ex-boef Rodney, die helpen risicojongeren te re-integreren. In het café Heilige Boontjes krijgen deze jongeren de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Robbert is twintig jaar conducteur. Onlangs besluit hij positieve boodschappen te delen via de intercom in de trein. Het gebaar is klein, maar hij hoopt met zijn positieve boodschappen mensen aan het denken te zetten. En Greet blijft ondanks haar diagnose alzheimer positief in het leven staan en runt met veel passie een tweedehands kledingwinkel in Delft.



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 7

Jurre en Sahil onderzoeken of je een blauwe plek weg kunt zuigen met een bloedzuiger. Hierbij krijgen ze hulp van bioloog Roy en dokter Addy van Steken en Prikken. Wetensgappie Frances Versluis ontrafelt het mysterie rondom stenen en mineralen. In 'Glijdt't?' hebben ze stroop op hun glibberbaan.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 245

Slechte controle maakt het mogelijk dat commerciële zorgbureaus zorgverleners uitbuiten: 'Veel gaten waarmee je kan knoeien' * IS-vrouw voor rechter voor houden van slaaf * Opvang Ugchelen weer opgeschrikt door harde knal bij noodopvang * Boeing ontslaat zeventienduizend werknemers



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 41 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 oktober, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 62

Sander, de broer van Larissa Koops, had van die pretoogjes en lol in het leven. Als hij ziek wordt, staat hij er positief in: hij zal er wel weer goed uitkomen. Dat gebeurt niet en Larissa moet afscheid van hem nemen. Het moment dat ze hem voor het laatst ziet, staat nog scherp op haar netvlies en zal haar altijd dierbaar blijven. * Marian Bos komt er pas veel later in haar leven achter dat haar moeder niet haar biologische moeder is. Haar biologische moeder overleed kort na haar geboorte. Over dat verlies werd destijds thuis niet gesproken, waardoor er voor Marian een zoektocht ontstaat naar wie haar moeder eigenlijk was.





EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 45

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



Pokerface
Pokerface: Afl. 7

Te gast: Anna Gimbrère en Rosario Mussendijk.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 40

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 41

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.



Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 6

Dierenarts Maaike heeft een vol programma: ze moet het gewricht van een bruine hyena onderzoeken en een baviaan met een ontstoken teen vraagt haar aandacht. Ook controleert ze de gezondheid van drie jachtluipaarden: dat zijn de snelste landdieren op aarde.



Ziggo Sport voetbal


Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 26

Samenzang met liederen over de grootheid van God, onder andere vanuit Kortenhoef en Schiedam. In de psalm waarin David zegt dat hij opkijkt naar de bergen, klinkt iets door van Gods indrukwekkende schepping: Onze hulp komt van de Heer die alles heeft gemaakt. Daarvan zingen en getuigen we.



De eerste keer
De eerste keer: Afl. 6

Er gebeurt zoveel als je gaat puberen. Kaj schept op over zijn nieuwe baard, wat niks meer dan 1 haartje blijkt te zijn. Lena is voor het eerst ongesteld geworden en haar vader weet niet hoe hij hiermee moet omgaan. Omars vader gaat stiekem mee op date om Omars overslaande stem te verbergen. Benjamin heeft voor het eerst een puist en zijn moeder laat ziekenhuispersoneel langskomen. Shirley heeft voor het eerst een behaatje gekocht.



Gio
Gio: IK KAN DIT ECHT NIET GELOVEN..😪

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 27

Iwan Massing is een van de oprichters van Caloh Wagoh. Caloh Wagoh is een inmiddels verboden motorclub die ook wel werd ingezet om moorden te plegen. Op een dag hoort Iwan dat hij zelf op de dodenlijst staat. Deze heftige situatie is het begin van een complete verandering voor Iwan.





Party Crew
Party Crew: Afl. 2

Ayana, Esther, Madelief en Niels organiseren een candy party. Ze maken een eigen snoepautomaat, bakken een chocolate bar en doen een Marshmallow challenge.



Petrus in het land
Petrus in het land: In de Vredeskerk in Katwijk aan Zee komen mensen samen om elkaar houvast te bied

Hoe vinden we houvast wanneer we ons als een schip in een storm voelen? Dominee Barbara Broeren van de Vredeskerk in Katwijk aan Zee vertelt hoe we ons, als schippers in een storm, kunnen verankeren in de zekerheid van God. De zee kan veel gevaren met zich meebrengen, weet Janmarinus Vooijs als geen ander. Hij is vrijwilliger bij de Katwijkse Reddingsbrigade en laat zien hoe mensen gered worden uit de zee. Ilona en Willem Hus vinden hun houvast bij de gemeenteleden van de Vredeskerk. Het koppel verloor twee kinderen, maar tijdens het jaarlijkse campingweekend van de gemeente zijn zij campingouders van alle kinderen op het terrein.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Deze week is het team in Velserbroek, waar ze Margreet helpen met de volgende stap in haar huisproject: de tuin. Margreet droomt van een plek waar ze kan ontspannen en genieten van een groene oase met warme, Ibiza-achtige sferen. Terwijl Ivo de tuin onder handen neemt, gaat Djamilla in de woonkamer aan de slag met Margreets lievelingskleur: paars. Het wordt een sfeervolle metamorfose.





FORMULA 1
FORMULA 1: From Euphoric First Wins To Gut-Wrenching Crashes | My Highs My Lows

We all know that a career as an F1 driver can be a complete rollercoaster, from suffering setbacks to claiming unforgettable podiums. Esteban Ocon, Charles Leclerc, Sergio Perez, Carlos Sainz, Zhou Guanyu and Valtteri Bottas give their takes on what the highs and lows have been throughout their careers so far. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Halloween: Aankleden! | Griezelig-ober 🎃 | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Halloween: Aankleden Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: <a target="_blank" href="http://goo.gl/SbYy6A">Klik hier</a> Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 41

Er verdwijnen jaarlijks duizenden zeehonden per jaar, vooral in de Friese Waddenzee. Het is een mysterie. Langzaamaan wordt duidelijk dat het klimaat hier een grote rol in speelt.







Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 41

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



PSV
PSV: Younis and Ndala’s away day experience 🆚 Fulham in the Premier League International Cup! ✈️

In deze video krijg je een kijkje achter de schermen tijdens een Premier League International Cup wedstrijd tegen Fulham U21. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Ziggo Sport racing


Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 30

YouTuber Meisje Djamila komt langs in de studio. Ze vertelt over haar nieuwe boek. Zanger Dave treedt op met zijn single Hey Meisje.



De Matties
De Matties: Afl. 36

Wat weet jij over huisdieren? Tijd om jouw kennis te testen!



Ninja Nanny
Ninja Nanny: De politie is op zoek naar de ninja's die zich nu al een paar keer hebben laten zien in

De politie is op zoek naar de ninja's die zich nu al een paar keer hebben laten zien in Gooidorp. Wanneer Stanley wordt opgepakt als verdachte voelt Hunter zich schuldig.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: UH OH

Wist jij al dat je Minecraft tot leven kunt brengen met de LEGO Minecraft sets? Hoe gaat jouw avontuur eruitzien? * Deze video is in betaalde samenwerking met de LEGO Groep



Superheldenschool
Superheldenschool: Afl. 4

De superhelden mogen een wapen uitkiezen. Of beter gezegd: de wapens kiezen hun superhelden! Maar heeft Eno wel het juiste wapen in handen?



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 3

In de klas wordt Loic soms gepest door een kindje dat nare dingen zegt. Hij wil graag leren hoe hij voor zichzelf kan opkomen en sterker in zijn schoenen kan staan. Kinderen voor Kinderen koor 45 komt in actie. Samen met Raïsha gaat Loic kickboksen bij Fidan Yücel om weerbaarder te worden. Maar dat is niet alles. Raïsha heeft een grote verrassing voor Loic: hij mag voetballen met zijn held, PSV-speler Luuk de Jong.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 23

De teams van Nathan Rutjes en Marije Zuurveld strijden om de winst. De teams krijgen les van twee bekende tennissers. Wie slaat de ballen het beste op en wie pakt de Zappsport-beker?



Boswachters gezocht
Boswachters gezocht: Afl. 1

Boswachter Tim heeft het te druk met boswachten. De hele dag door hebben de dieren hem nodig. Daarom is hij op zoek naar hulpboswachters. Twee bosbazen van zes of zeven jaar mogen in drie vette klussen laten zien dat zij het beste zijn voor deze job en maken kans op de enige echte Boswachters badge.



Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 6

Het dak van een eeuwenoud kasteel waar vroeger ridders, prinsen en prinsessen woonden, moet vervangen worden. Soy en Justin helpen alle leistenen de toren in te krijgen. Helaas hadden ze in de middeleeuwen nog geen lift, dus dit blijkt nog een hele klus! En zien ze daar nou een ridder lopen?



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 13

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



Paw Patrol
Paw Patrol: Afl. 4

Humdinger ziet een luiaard aan voor een aap en komt in de problemen als het dier plotseling verdwenen is.



Close Up
Close Up: De Amerikaans-Poolse Ursula von Rydingsvard is wereldwijd een van de weinige vrouwelijke b

De Amerikaans-Poolse Ursula von Rydingsvard is wereldwijd een van de weinige vrouwelijke beeldhouwsters die op monumentale schaal werkt. Haar grote houten sculpturen laten zien wat een enorme wilskracht en vechtlust ze heeft. Precies die eigenschappen had Ursula ook nodig om te overleven als oorlogskind.



Rubble & Crew
Rubble & Crew: Afl. 2

Boerin Zoë heeft nieuwe dieren: kippen. De crew gaat een kippenvoerbak bouwen.





NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 6

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 285

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 205

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.