True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

14-10-2024


2Doc Kort
2Doc Kort: Afl. 11

Docent Peter, homoseksueel en bekeerd tot de islam, geeft workshops over seksuele en religieuze diversiteit op basis- en middelbare scholen. Zonder te oordelen, met de nodige humor en prikkelende stellingen probeert hij gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Maar hoe reageren de leerlingen wanneer Peter vertelt over zijn eigen leven?



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 29

Is de hitserie The Secret Lives of Mormon Wives een reëel beeld van het kerkgenootschap? Dat vragen we aan Melina van Andel en Tijs van den Brink. * Natascha van Weezel en Sinan Can gaan sinds het begin van de oorlog in Gaza in gesprek met mensen aan beide kanten van het conflict. In Brug over de Breuklijn II gaan ze in Israël op zoek naar de dialoog. * De rechtszaak tegen Donny M. L1-verslaggever Frank Moonen schuift aan over de zaak. * De Giro 555-actie voor het Midden-Oosten. Harm Goossens, directeur van het Nederlandse Rode Kruis en voorzitter van de hulpactie zit bij ons aan de bar. * Merol treedt op met nieuwe muziek.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 288 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 oktober, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Theo van Gogh, de Hunkering
Theo van Gogh, de Hunkering: Afl. 1

De moord op Theo van Gogh maakte veel los in de maatschappij. Zijn moeder en andere intimi beschrijven, nog steeds zichtbaar aangedaan, de verbijstering over de moord op Theo. Theo groeide op in Wassenaar, een tijd waarvan hij altijd zei: 'Ik lijd aan een gelukkige jeugd.' Uit wat voor nest komt Theo en hoe heeft hem dat gevormd?



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 25

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 19

Van alle warme dranken is er geen één zo talloos als thee. Zelfs wanneer de leut iedere dag een ander smaakje zou kiezen, kan die maandenlang teren op het theeschap. Van earl grey tot appel-aardbei en van gember-citroen tot karamel-peer. Maar hoe komen al die doodsimpele theeblaadjes aan al die complexe smaken? Keuringsdienst van waarde ontdekt dat je met thee vele trucjes uit kan halen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 41 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 oktober, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Waarschuwing voor poepbacterie in Apeldoorn en Noord-Limburg. De E. colibacterie zorgde voor problemen met drinkwater in de regio Apeldoorn. Ook in het noorden van Limburg is de bacterie nu gevonden. * Israël versus VN-blauwhelmen. Er waren meerdere confrontaties tussen VN-vredesmissie Unifil in Libanon en het leger van Israël. We spreken met Robert Serry, de topdiplomaat die jarenlang Midden-Oostengezant was van de VN. * Gevluchte Syriërs vluchten nu uit Libanon. We spreken met VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. * Oekraïne bereidt zich voor op de winter. Oekraïne kampt met grote uitdagingen op het gebied van energie.



Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem
Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem: Afl. 5

Op verschillende plekken in Den Haag is de jugendstil, ook wel art nouveau, terug te zien. Panden aan de Denneweg hebben nog prachtig versierde portieken in art-nouveaustijl. Ook gevels aan het Haagse Noordeinde zijn bekleed met prachtige tegeltableaus, waarin de plantenwereld een grote rol speelt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 7

Na de rivierenmars vindt Ray het tijd voor een essentiële commandovraag. Het antwoord daarop kost een van de cursisten de kop. De overgebleven cursisten komen er in de nacht achter hoe belangrijk nauwkeurig werken is. De volgende dag staat in het teken van scherpte, focus en actie-intelligentie. Wie houdt zijn hoofd koel tijdens een heftige stresstest?





Radar
Radar: Afl. 23

Glazenwassers claimen vaak een wijk en creëren oneerlijke concurrentie, waardoor de consument benadeeld wordt. Hoe gaan glazenwassers te werk? Fons onderzoekt een website die belooft dat je binnen één dag je scooterrijbewijs kunt halen. In werkelijkheid ligt het examen 150 kilometer verderop, met een wachtlijst van twee maanden. Alleen tegen een meerprijs van 155 euro kan het eerder en dichter bij huis. Radar spreekt gedupeerden die geen gehoor krijgen na betaling, niet kunnen inplannen voor examens en geen reacties krijgen op telefoontjes. En hoe komen oud-studenten met een studieschuld ooit nog aan een koopwoning?



NOS Voetbal Nations League
NOS Voetbal Nations League: Afl. 4

Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League wedstrijd Duitsland - Nederland.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 205

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 45

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 43

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 125

In Blaricum hebben ontwerpers Erik Gutter en zijn partner Sven hun charmante huis met veel liefde en lef ingericht. Zo is het spiegelplafond in de eetkamer het pronkstuk van de woning. * Een paar jaar geleden verruilde Folkert de Amsterdamse vastgoedwereld voor het biologisch boerenleven in Friesland. Alsof dat al niet bijzonder is, kweekt hij hier naast vele groente en kruiden ook sinds dit jaar voor het eerst gekleurde mais. Dat wil onze nieuwe kok Jetske van den Elsen graag zien en proeven. * Tuinexperts Manon en Simon gaan een insectenhotel 2.0 maken in de gezellige buurttuin van Manon, met materialen uit de omgeving.



Eva
Eva: Afl. 25

Deze week gaat landbouwminister Femke Wiersma met de Tweede Kamer in debat over haar landbouwbegroting. Wat kan zij betekenen voor de boeren? * Dwars door de Lage Landen stapten de Vlaamse vrienden Arnout, Ruben en Philippe. De wandeltocht door ons eigen kikkerlandje leverde fantastische televisie op langs historische steden, verborgen parels en ongerepte landschappen. Geliefd bij het grote publiek en dat succes werd bekroond met een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. * Nightwish zangeres Floor Jansen heeft bewogen jaren achter de rug. Nu gaat ze haar lessen delen. Hoe? Dat gaat ze vertellen.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 288

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De date met Fabian lijkt Noa iets te mooi om waar te zijn. Maar hij blijkt goed te kunnen zoenen en toont zelfs interesse in festivals. En de date van Carles en Fleur, die staat nog maar net voor de deur.



Zentijd
Zentijd: Afl. 36

Zentijd-yogadocent Jolijn volgde ooit een dansopleiding en die ervaring neemt ze nog steeds mee als ze les geeft, zoals in deze vinyasa bijvoorbeeld. Je flowt met haar mee door speelse houdingen, alsof je danst op je yogamat. De kers op de taart is de bekende yogahouding 'de danser'.



Het klokhuis
Op het Klokhuis Kantoor is iedereen gespannen, want er komen twee échte journalisten langs.

Op het Klokhuis Kantoor is iedereen gespannen, want er komen twee échte journalisten langs. In HUH?! wordt uitgelegd wat 'nieuws' is. Een fles cola die net geschud is krijg je nooit open zonder te knoeien. Maar wat gebeurt er als je een paar keer tegen de bodem tikt? Tirsa en Eva doen een experiment. Eva onderzoekt een van de meest voorkomende kwaaltjes: wratten. Wat zijn wratten en hoe krijg je ze weg?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 246

Groningen vraagt opnieuw hulp aan rechter rondom Ter Apel * Eerste barstjes in Belgisch cordon sanitair na winst Vlaams Belang * Mislukte oogsten, boeren willen af van kalenderlandbouw * Tekort aan gebarentolken



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Niet iedere regio heeft last van aardbevingen en we hebben in ons land maar één professioneel circuit voor motorraces. De hulpverlening past zich daarop aan en specialiseert zich per regio. Zo kunnen ze op het TT-circuit in Assen niet zonder hun gespecialiseerde EHBO'ers. Deze hulpverleners staan standaard langs de baan, urenlang in de brandende zon of stromende regen, klaar om in actie te komen.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Hugh Allen keert terug naar de keuken voor de ​​stresstest, waarbij klassieke Franse technieken worden gecombineerd met smaken uit de Australische bush. De koks krijgen drie en een half uur om zijn dessert na te maken.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 16

Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 205

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #41 2024

De totale ontmaskering van de PVV: Wilders als agitator! In Weekoverzicht 41 duiken Jeroen en Willem vol in de complete ontmaskering van de PVV en de rol van Wilders als ultieme agitator. Ze bespreken hoe antisemitisme steeds vaker wordt ingezet als splijtzwam, en vooral als wapen om oppositieleden zoals Van Houwelingen te treffen. De WOO-stukken? Die laten opnieuw keihard zien dat de overheid wel degelijk wist van haar eigen misstanden – geen incompetentie, maar opzettelijke misleiding. Ook het klimaatverhaal krijgt nog een laatste slinger voordat we weer volle bak het viruspropaganda-seizoen in gaan. Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-41 --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Liam Lawson On His 'Once In A Lifetime' F1 Chance | F1 Nation Podcast

Tom Clarkson and 1996 World Champion Damon Hill are joined by VCARB’s Liam Lawson ahead of his return to Formula 1 at this weekend’s United States Grand Prix in Austin, Texas. How long has Lawson’s comeback been in the works? What do Red Bull expect of him in these final six races of 2024? Does he have his eyes on a seat alongside Max Verstappen next year? Also on the agenda, Liam talks about how Red Bull Motorsport Advisor Helmut Marko has prepared him for the sport’s extreme pressures and what it means to represent New Zealand in F1. Plus, Tom and Damon discuss the challenges presented by the Circuit of the Americas, expected upgrades for Red Bull, Mercedes and Ferrari, and what Haas’s new technical partnership with Toyota means for their future. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 206

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: ALLE KATTEN GAAN VERHUIZEN! HIJ ZIT ONDER HET KWIJL..😪🐱

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Brugklas
Brugklas: Afl. 31

Wanneer Liam zich sterk houdt over het feit dat zijn vader in de gevangenis zit, liegt Jade tegen hem dat haar ouders heel cool en ruimdenkend zijn. Al snel blijkt dat niet waar te zijn.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 136

Loiza Lamers doet mee aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje en ze is te zien als presentatrice van Hollands Next Topmodel. Ze praat ons bij. * Diana Kuip blikt alvast vooruit op de Nations League-wedstrijd Duitsland-Nederland. * Eva Nijsten en Peter van Maaren vertellen over de documentaire Ik Zeg Je Eerlijk. Peter is docent, homoseksueel én bekeerd tot de islam. Tijdens workshops op basis- en middelbare scholen gaat hij in gesprek met leerlingen over seksuele en religieuze diversiteit. * Marco Schuitmaker heeft een nieuwe single uitgebracht. Reden genoeg om aan te schuiven en ook op te treden met zijn nieuwe single.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 26

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: OMSINGELD Door BEWAKERS In Bloemburg!!!(Paniek)

Bedankt voor het kijken naar OMSINGELD Door BEWAKERS In Bloemburg!!!(Paniek) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 11

Bert van Leeuwen is in een specialistisch verpleeghuis van het Leger des Heils in Ugchelen, waar hij vijf weken lang verblijft. Hier worden mensen verzorgd die door hun verslaving in de problemen zijn gekomen, maar toch hopen het gewone leven weer op te pakken. Bert leert in zijn eerste dagen medewerker Yannick kennen. Hij begrijpt de patiënten in het verpleeghuis maar al te goed, want ook hij was ooit verslaafd. Hij gebruikt zijn eigen ervaringen in zijn werk.



EnzoKnol
EnzoKnol: GROOTSTE AQUARIUM VAN EUROPA BEZOEKEN! #4076 #4077 #4078 #4079

Vorige video: Deze video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4076 16:44 - Vlog #4077 51:25 - Vlog #4078 1:15:24 - Vlog #4079 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Schiet helemaal in het verkeerde keelgat! #415 By Nienke Plas

Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: Rosberg And Hamilton's Epic Title Decider! | 2015 United States Grand Prix | Extended Hig

Re-live a classic title decider in Austin, as high-pressure weather - and on track action - made it one to remember. Rivals Nico Rosberg and Lewis Hamilton started on the front row, with the Red Bulls of Daniel Ricciardo and Daniil Kvyat hounding them all afternoon. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1 #USGP">Klik hier</a>



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Wel Duizend Lammetjes - Van Kooten en De Bie

'Wel Duizend Lammetjes' is de naam van de eerste speelfilm van het Simplisties Verbond. Hierin trekt Koot zich terug in een zomerhuisje waarna de Bie op bezoekt komt met een krat bier en de Playboy. Ze nemen samen diverse relaties door. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Expert Jaap Polak taxeert vanuit Museum Beelden aan Zee een aardewerken kom.

Expert Jaap Polak taxeert vanuit Museum Beelden aan Zee een aardewerken kom. Het is bijzonder dat aan de binnenkant van deze Iraanse kom een leeuw staat afgebeeld. In de islam beeldde men namelijk liever geen mensen of dieren af, maar in Perzië was het in de Sjiitische samenleving wel degelijk toegestaan. De leeuw is een teken van moed en het is een koninklijk dier. De kom komt uit noordwest-Iran en dit aardewerk is typerend voor het zogenaamde Garrusgebied.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: VVD in Laren - Van Kooten en De Bie

De hoge levensstandaard in Laren heeft een aanzuigende werking op nep-VVD-ers, waardoor het karakter van de gemeente dreigt te veranderen. mr. R. Hafkamp (Hfd. Gem. Immigratiedienst) houdt een groepje immigranten bij de dorpsgrens tegen en onderwerpt ze aan de VVD-test. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Two goals from Simeon ✌️ | Highlights & reactions Ajax O16 - AZ

De samenvatting van het duel tussen Ajax O16 en AZ O16. Na afloop verscheven Guus Olgers en Stan Bijl voor de camera. #AjaxO16 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: De Regelneef - Van Kooten en De Bie

Loet van Kooten, gedwongen werkloos, vertelt over zijn dagelijkse bezigheden die o.a. bestaan uit het tellen van de inhoud van doosjes paperclips, het controleren of de brievenbus wel op tijd geleegd wordt, het controleren van de eb- en vloedlijn langs het strand en het regelen van het luchtverkeer vanuit de straat waar hij woont. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Positief en negatief simplisme - Van Kooten en de Bie

Deze uitzending ging over positief en negatief simplisme, een demonstructie op woensdag en geestelijke werkloosheid. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Podium Dans
Podium Dans: Afl. 6

Hiphopchoreograaf Lloyd Marengo is een rasechte Rotterdammer en een streetdancer pur sang. Hij geldt als een van de meest toonaangevende figuren die hiphop in het theater bracht. Hij leerde dansen op de straat en maakte furore met de fameuze 010 B-boys, die wereldwijd successen boekten. Deze danscrew heeft de Rotterdamse hiphop en straatcultuur op de kaart gezet. Ook danste hij bij het Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst, om vervolgens zijn eigen stukken te gaan maken, zonder de schoonheid en de rauwheid van de hiphopcultuur te verliezen. Mede hierom ontving hij in 2022 de Gouden Zwaan.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Dit is Juinen - Van Kooten en De Bie

Burgermeester mr. H. van der Vaart en wethouder Tj. Hekking leiden u rond in de gemeente Juinen. Juinen is het handvat van Nederland. Er volgt een kleine rondgang langs een aantal gerenommeerde bedrijven die zich in Juinen hebben gevestigd. Helaas blijken die niet allemaal even succesvol: de Bokap, 's werelds grootste fabriek van pakringen voor propaanprocessoren, heeft surseance van betaling aan moeten vragen. Eurogleuf BV, Europa's oudste specialist op het gebied van fietsgleuven is over de kop gegaan door concurrentie met Thaise gleuven. Daarna feliciteren B&W een vader met Juinens jongste nieuwe inwoner. Ook is B&W actief betrokken bij elke operatie die uit de hand dreigt te lopen, zoals een hennepbloempot van een vaag artistiek type van buiten Juinen. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Ikke OK - Van Kooten en De Bie

Aanpassingsonderzoek in Juinen onder proef-Marokkanen door bioloog J. Gobels en geoloog H. Goring. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



VeraCamilla
VeraCamilla: 14 oktober 2024

code VERA20 voor korting <a target="_blank" href="https://be.erborian.com/ @erborian">Klik hier</a> #erborian #kbeauty #ccred #ccredcorrect #redness



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 43

Elvis is gevraagd op te treden als DJ, maar hij heeft geen geluidsinstallatie. Gelukkig heeft Flo een echte ouderwetse ghettoblaster die ze kunnen gebruiken. Deze ghettoblaster blijkt echter zijn eigen willetje te hebben, en over magische krachten te beschikken...



Feyenoord
Highlights | Feyenoord V1 - FC Utrecht | Azerion Vrouwen Eredivisie 2024-2025

Feyenoord V1 heeft zondagmiddag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op eigen veld verloor de ploeg van Jessica Torny met 0-3 van FC Utrecht. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Big W! ✨| Highlights Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen | Azerion Vrouwen Eredivisie

De Ajax Vrouwen zijn nog altijd foutloos in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Op sportcomplex de Toekomst werd zaterdag ook de derde competitiewedstrijd gewonnen: 5-1 tegen Fortuna Sittard. #ajaxvrouwen ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 131

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Feyenoord
Feyenoord: RECAP | Champions League in Girona & two WINS at home

In het tweede 'blok' van dit seizoen bleef Feyenoord ongeslagen in de Eredivisie, mede dankzij thuisoverwinningen op NAC Breda en FC Twente. De valse start in de Champions League kreeg een beter vervolg in Girona, waar de eerste uitoverwinning op het hoogste Europese podium in 22 jaar kon worden genoteerd. In deze video blikken we terug op de zes wedstrijden van de afgelopen periode. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 31

Te gast zijn journalist Financieel Dagblad Anna Dijkman, strafrechtadvocaat Jillis Roelse, verslaggever defensie en terrorisme Silvan Schoonhoven, directeur debatcentrum De Balie Yoerie Albrecht en acteur en presentator Patrick Martens. Met hen hebben we het over hoe we het beste kunnen sparen, over de strafzaak tegen Donny M, over de nieuwe documentaire over Theo van Gogh en over de impact van het Songfestival 2024.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 6

Wethouder Wilniet heeft een spiksplinter nieuwe racefiets. Hij was zo duur dat hij voorlopig nog even verder moet sparen voor de wielrenschoenen. Maar hoe moet hij zonder die schoenen de fiets gebruiken? Laurine is wielrenster en legt alles uit over de sport. Fenna laat zien hoe je met eenvoudige materialen een leuke versiering aan je fiets maakt en de mobiele fietsenmaker komt langs om de band van Fenna te plakken. Postbode Bert heeft de mooiste fiets van iedereen: de ligfiets. Maar of dat wel zo handig is voor het bezorgen van de post?



Molmans
Molmans: Afl. 34

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 51

Sam heeft kiespijn. Zijn vader gaat op zoek naar dokter Pokken. Daan, de oudere broer van Sam, vertelt Sam dat de dokter zijn kies gaat trekken. Sam wil dit voorkomen en vraagt Julia om hulp.



Ukkepukkies
Ukkepukkies: Afl. 1

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.



Pip en Posy
Pip en Posy: Afl. 1

Pip en Posy willen een middernachtsnack eten, maar wachten tot het middernacht is duurt wel erg lang.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 41

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 287

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.