True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

17-10-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 32

Voormalig bandlid van de grootste boyband van deze eeuw, One Direction, Liam Payne is overleden na een val van een balkon. We spreken met radio-dj Mai Verbij over de impact van bekendheid op jonge leeftijd en met fans over wat de band voor ze heeft betekend. * Adriaan van Dis is met het boek Naar zachtheid en een warm omhelzen genomineerd voor de NS Publieksprijs. * Uit conclusie van een nieuw CBS-onderzoek blijkt dat het aantal mensen in armoede het afgelopen jaar bijna is gehalveerd. Te gast zijn econoom Peter Hein van Mulligen, politicoloog en schrijver Tim 'S Jongers, hulpverlener Vanessa Umboh en ervaringsdeskundige Marleen Veldhoven.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 28

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



2Doc
2Doc: Afl. 70

Hoe onervaren criminelen zeven meesterwerken roven en met de buit blijven zitten. Een groep Roemeense vrienden heeft in 2012 slechts 2 minuten en 48 seconden nodig om wereldberoemde meesterwerken te stelen uit de Rotterdamse Kunsthal. De buit is miljoenen waard, maar hoe verkoop je een Picasso of Monet en aan wie? Een reconstructie op basis van politieverhoren, interviews en nagespeelde scènes. Nederlandse en Roemeense rechercheurs, justitie, kunstexperts en kunstdetective Arthur Brand geven inzicht in de boven- en onderwereld binnen de kunst.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV | Aflevering #8 | Seizoen 2024-2025

Heracles TV met aandacht voor de oefeninterland van Jong Oranje in het Asito stadion, Jac de Wit vertelt over zijn 25 jaar bij de club, de contractverlenging van Timo Jansink, een voorbeschouwing op het seizoen van Heracles Almelo Futsal en Damon Mirani blikt vooruit op Heracles Almelo - Ajax. Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Beter wordt het niet
Beter wordt het niet: Afl. 5

David voelt zich eenzaam omdat Rob op familiebezoek naar Noorwegen is. Aisha is te druk om te hangen en Hanna reageert niet eens. Op aandringen van zijn ouders bezoekt hij Dieter en Monika, vrienden van hen die in de bossen rond Berlijn wonen. Hoewel hij warm ontvangen wordt door dit indrukwekkende stel, blijft David gespannen. Dieter en Monika blijken zijn ouders helemaal niet goed te kennen. Er klopt hier iets niet. Er klinken vreemde geluiden en stemmen. En wat is dat daar? Achter je! Naarmate de avond zich vordert en Dieter en Monika steeds dieper tot de kern van Davids wezen doordringen, vraagt hij zich af of hij hier ooit nog wegkomt.



Kwebbelkop
This TV simulates the Amsterdam view on the balcony #Kwebbelkop #Jelly #amsterdamrealestate

This TV simulates the Amsterdam view on the balcony #Kwebbelkop #Jelly #amsterdamrealestate Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo Futsal maakt debuut in Eredivisie: "Een droom die uitkomt"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 44 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 oktober, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Brussel komen regeringsleiders bij elkaar voor een EU-top. Migratie staat hoog op de agenda. Binnen Europa gaan de laatste tijd steeds meer geluiden op om te werken aan zogenoemde terugkeerhubs, plekken buiten de Europese Unie, waar afgewezen asielzoekers moeten worden opgevangen. * Mensen die verward gedrag vertonen, zijn niet altijd in het vizier van de instanties. We maken vanavond een reconstructie van de zaak van de verwarde Nuri Tolga Ö., die zijn onderbuurmannen aanviel met een mes. Te gast is Niels Mulder, hoogleraar Openbare Geestelijke Gezondheidszorg bij het Erasmus MC.



Focus
Focus: Afl. 17

Het Nederlandse stroomnet is overvol. Duizenden bedrijven staan op de wachtlijst voor een nieuwe of grotere aansluiting: een probleem voor dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor de verduurzaming van onze energievoorziening. Dit terwijl we niet langer kunnen wachten met de energietransitie. De wetenschap gaat op zoek naar oplossingen. De TU Delft werkt bijvoorbeeld aan krachtiger stroomkabels. Een andere mogelijkheid is de opslag van stroom in thuisaccu's of in zeezoutbatterijen.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In Amstelveen beschuldigt Jan zijn buurman Carol ervan in het geniep een waterkering op het dak te hebben gesloopt toen hij op vakantie was. Jan wil dan ook dat Carol dat ding weer terugplaatst en alles netjes herstelt. Op zijn beurt zegt Carol dat hij de waterkering wel moést verwijderen, omdat hij last had voor een forse lekkage in zijn woonkamer. Kortom, het water stond hem aan de lippen.



Pointer
Pointer: Afl. 31

Steeds meer jongeren in Nederland zijn dak- of thuisloos. Kwetsbare jongeren zonder sociaal netwerk staan er vanaf hun achttiende vaak alleen voor. Een betaalbare woning vinden lijkt haast onmogelijk en dus zwerven ze van bank naar bank, of slapen ze zelfs op straat. Hulpinstanties om bij aan te kloppen zijn er genoeg, maar kunnen vaak niet bieden wat deze groep het hardst nodig heeft: een dak boven het hoofd. De overheid lanceerde twee jaar geleden een actieplan om hier verandering in te brengen. Eerst een huis, dan andere hulp, was het idee. Maar komt dat plan wel van de grond?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 208

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Gouden Televizier-Ring Gala
Gouden Televizier-Ring Gala: Afl. 1

Live in Carré arriveren de genomineerden op de rode loper voor de Gouden Televizier-Ring. Wie wint deze felbegeerde publieksprijs?



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 48

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Kwebbelkop
I Had to Explain ICE to Jelly! #Kwebbelkop #Gangbeasts #gangbeastsfunnymoments #gangbeastsclip

I Had to Explain ICE to Jelly! #Kwebbelkop #Gangbeasts #gangbeastsfunnymoments #gangbeastsclip #gangbeastsmoments #Jelly Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 128

In Haaften hebben Claudia en Bas een boerderij uit de 19e eeuw omgetoverd tot een paradijs voor het hele gezin. Het huis voldoet met een ruime eetkamer, knutselkamer en grote tuin aan al hun wensen. * Chef-kok Alain reist af naar Rotterdam om een echte baguette te proeven. Hij ontmoet daar Jan Willem en zijn zoon en dochter, die met hun handen in het deeg traditionele Franse stokbroden kneden. * Waterbeheerder Roel geniet dagelijks van de Koopmanspolder in Andijk. Een bijzondere proefpolder met een uniek waterbeheersysteem én veelzijdige natuur.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 291

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eva
Eva: Afl. 28

Donald Trump en Kamala Harris gaan nek-aan-nek, en de einduitslag blijft onvoorspelbaar. Maar wat als Trump opnieuw wint? Wat betekent zijn winst voor de rest van de wereld? We spreken Amerikadeskundige Laila Frank en presentator Jort Kelder. * Dit weekend begint het laatste deel van het Formule 1-seizoen en is het erop of eronder voor drievoudig wereldkampioen Max Verstappen. Hij won race na race, maar dit seizoen lijkt hij te worstelen met zijn auto. Mattie Valk en Giedo van der Garde praten ons bij. * Vanavond wordt voor de 59e keer de De Gouden Televizier-Ring uitgereikt. Te gast zijn Angela de Jong, Cornald Maas en Robert ten Brink.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Het privé concert van Atty wordt absoluut gewaardeerd door zijn date Yvonne. Deze 2 zijn allebei vrijgezel door het verlies van hun partner. Zelfs jaren later nog een groot gemis, zeker voor Atty. Mir heeft met Ruben een persoonlijke chef-kok in handen die ook nog eens leuk is om naar te kijken. Ruben gebruikt zijn handen niet alleen in de keuken. Mir weet alleen nog niet of ze wel net zo knuffelig is.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4744

Iedere dag liggen er in Nederland miljoenen zonnepanelen te shinen op daken en in weilanden. Janouk zoekt uit hoe ze werken en hoe je de meeste energie haalt uit ons zonlicht. In het Ruimteschip zien we dat zonnepanelen in de toekomst ook nog handig kunnen zijn.



FORMULA 1
FORMULA 1: These 2017 Austin Walkouts Were ICONIC 🤣

The driver walkouts at the 2017 United States Grand Prix were an absolute joy to watch. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 249

Nieuwe rekenmethode laat minder armoede op papier zien * Oeganda als opvangplek voor asielzoekers: hoe realistisch is dit? * Wie zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2024?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Op 19 mei 1572 liet admiraal Sebastiaan de Lange vier Spaanse galjoenen de lucht in vliegen. Het Amsterdam Museum huist tijdelijk aan de Amstel. In deze aflevering: de totstandkoming van een tentoonstelling over oorlog en conflict. In Ons Dorp: In de jaren 30 voeren passagiersschepen af en aan in Alkmaar. Tot ongeveer halverwege de vorige eeuw was het heel gebruikelijk om per boot te reizen.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Na een demonstratie van Michelinster-chef Vicky Cheng, moeten drie koks zijn gerecht met daikon-radijs namaken, zonder referentie. De winnaar wint immuniteit voor de eliminatie van deze week.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 19

Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: We Maken De Grootste Sneeuwbal In Roblox!

We Maken De Grootste Sneeuwbal In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 208

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 209

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Matthew McConaughey Is Lewis Hamilton's Number 1 Fan! 😅

Who remembers when Lewis Hamilton hugged Michael McConaughey before his dad at the United States Grand Prix? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 209 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 34

Yuna wordt gek van de roddels over haar moeder en Folmers. Is het allemaal geroddel of waarheid?



Gio
Gio: NU AL SCHADE THUIS! JIJ GAAT DIT OPLOSSEN…😡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



OnneDi
OnneDi: Is SINISTER mijn FAVORIETE HORRORFILM?!

Ken jij deze horrorfilm? Het is toch wel écht één van mijn favorieten😍 ▻ INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi ▻">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... ▻">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 139

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.



PSV
PSV: FC25 RUSH | Who wins the Best of 3!?🔥

Malik & Ricardo nemen het in FC25 op tegen Mauro & Richy in de nieuwe spelmodus “Rush” 🎮 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 29

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Kwebbelkop
Giving KETCHUP To The Winner! #Kwebbelkop #Jelly #Trialmakers

Giving KETCHUP To The Winner! #Kwebbelkop #Jelly #Trialmakers Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Overleef De 50 BOMMEN = Win

Bedankt voor het kijken naar Overleef De 50 BOMMEN = Win In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: DE GRAPPIGSTE AUTO SESSIE OOIT GEHAD! 😂😂 #4089 #4090 #4091

Deze video bevat een samenwerking met <a target="_blank" href="https://www.carnavalsland.nl. ▬ Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/mCm3vx1CuaU Deze">Klik hier</a> video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4089 50:19 - Vlog #4090 59:55 - Vlog #4091 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Nienke Plas: Frenky-Dean wordt zo groot, dat betekent.. ik word OUD #416 By Nienke Plas

De kindjes luisteren wel beter als FD voorleest. Hmmm, dit kan maar ding betekenen… Ik lees NOOIT meer voor als FD thuis is 😂 Check onderstaande link voor info over de popschool in Harderwijk! <a target="_blank" href="https://popschoolharderwijk.nl Vanaf">Klik hier</a> oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Boos
Ozempic II: het netwerk achter de illegale handel | BOOS S11E12

Dit is het tweede deel van ons tweeluik over de illegale handel in Ozempic en het netwerk dat hierachter schuilgaat. De rit begon bij een mail op 14 februari 2024: iemand uitte zorgen over haar minderjarige zusje, dat via een paar kliks op het internet illegaal Ozempic had kunnen aanschaffen. Maar na het geld te hebben overgemaakt werd het medicijn nooit opgestuurd, en bleek zij opgelicht. We duiken dieper in het diabetesmedicijn, want er is veel om te doen: er zijn grote tekorten, bekende namen zweren erbij, en de zwarte markt zwelt aan. We willen de oplichter vinden om het geld terug te krijgen van het jonge zusje, maar hebben ook vragen. Want ondanks dat het zusje de Ozempic nooit opgestuurd kreeg, leek de oplichter deze wel in bezit te hebben en erin te handelen. Hoe werkt dit? Werkt zij alleen, of is ze onderdeel van een netwerk? En hoe steekt zo’n netwerk in elkaar? Geneesmiddelen mogen alleen worden voorgeschreven door mensen die hier een vergunning voor hebben. Dit zijn mensen die verstand van zaken hebben en bekend zijn met jouw medische geschiedenis. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: <a target="_blank" href="https://npo3.nl/boos Volg">Klik hier</a> ons ook op Instagram en TikTok: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/boosbnnvara http://www.instagram.com/debroervanroos https://www.tiktok.com/@boosbnnvara">Klik hier</a>



Op de planken
Op de planken: Afl. 6

Gavin Reijnders heeft het in Glittermoe, zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling, over zijn jeugd in Twente, over queer zijn in een straighte wereld, en over het verschil tussen millennials en Gen-Z.



Hollandse Meesters in de 21e Eeuw
Hollandse Meesters in de 21e Eeuw: Afl. 6

Filmportretten van vijftien minuten van Nederlandse kunstenaars in hun werkomgeving.



PSV
Gonzaga showing off his magic 😮‍💨🪄#PSVAcademy

►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 46

Maggie is ziek! Uitgerekend nu belt Sam met de mededeling dat de puppies aan de tv verslingerd zijn geraakt. Gelukkig biedt Cornelius zich aan als verpleger. Alleen gaat Maggie in een onbewaakt moment aan de wandel...



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 53

Is de opmars van kunstmatige intelligentie nog wel te stoppen? Nederlanders eten steeds meer vlees. Hoe de media rechtse partijen labelen en framen. Met Yernaz Ramautarsing, Evert Bleijenberg, Machiel de Graaf en Thijmen Sprakel.



SLAM!
Andromedik - LIVE @ ADE 2024 (DJ-set) 🔥 | SLAM!

Experience the electrifying energy of SLAM! @ ADE 2024 with this livestream full of the best DJ sets this festival has to offer. This set features non-stop, high-energy tracks that will make you feel like you're right in the middle of the festival crowd. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam <a target="_blank" href="https://room-matehotels.com/en/aitana/ More">Klik hier</a> live DJ sets? Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: Carlos BEGGED Him To Say It 🤣

Carlos Sainz led the early stages of final practice at the 2020 Italian Grand Prix, having been the only car to set a time... but sometimes, it's just nice to be told you're first! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 134

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 34

Te gast zijn Malik Azmani, Tim Versnel, Henny Huisman, Catherine Keyl en Susan Smit. Met hen praten we over de bijeenkomst van de EU-leiders in Brussel, werkloosheid, het Gouden Televizierring-gala en het nieuwe boek van Susan Smit over de tweede helft van je leven.



Zentijd
Zentijd: Afl. 12

Als je veel zit, kun je last krijgen van je rug. Met deze yogales van Zentijd-docent Djilani versterk je je rugspieren en houd je je rug soepel. Zo kun je rugklachten voorkomen of verminderen. Tegelijk geef je aandacht aan je hart, zodat je met een sterke rug en een zacht hart de dag begint of afsluit.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 9

Buurman Ron heeft last van bananenvoeten; zijn linkerschoen zit aan zijn rechtervoet en zijn rechterschoen aan zijn linkervoet. Kan hij hier wel mee uit de voeten? De Europees kampioen schoenreparatie komt langs, Fenna laat zien hoe je met eenvoudige knutselmaterialen schoenen voor een clown maakt en er wordt een spannend schoenenspel gespeeld. Buurvrouw Noël heeft weer een nieuw beroep: tapdanser. Is dit dan iets voor haar?



Molmans
Molmans: Afl. 37

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 54

Julia wil samen met Sam een act met de step doen voor een show voor de ouders. Sam durft haar niet te vertellen dat hij niet zo goed kan steppen.



Ukkepukkies
Ukkepukkies: Afl. 4

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.



Pip en Posy
Pip en Posy: Afl. 4

Pip heeft speciaal een uitgebreide lunch gemaakt voor Posy, maar ze durft niet te zeggen dat ze geen honger meer heeft, omdat ze onderweg al wat gegeten heeft.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 290

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 208

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.