True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

30-10-2024
2Doc
2Doc: Afl. 70

Portret van de Amerikaanse presidentskandidaten voor de verkiezingen van 2024: de Republikeinse kandidaat Donald Trump en de Democratische kandidaat Kamala Harris. De documentaire onderzoekt de levens en persoonlijkheden van beide politieke figuren en onthult hoe hun achtergrond, ervaringen en drijfveren hun leiderschapsstijl en visie op de toekomst van Amerika hebben gevormd.



Handen aan de couveuse
Handen aan de couveuse: Afl. 6

Noud is tweeënhalve week oud en Eline en Kevin durven steeds meer zelf te doen als het op de verzorging van hun zoontje aankomt. Na een ziekenhuisperiode van drie maanden bezoekt Anne-Mar hen thuis, waar ze ook afscheid hebben genomen van zijn tweelingbroertje Ian. Kiëra en Yordi zijn vier maanden te vroeg ouders geworden van hun dochtertje Louèn. Louèn is vlak na de geboorte erg ziek geweest en heeft de eerste maanden met een stoma geleefd. Nu mag deze verwijderd worden. Een risicovolle operatie voor zo'n jonge baby. Anne-Mar ziet Lotte, Peter en Dex terug op de poli. Dex is inmiddels gecorrigeerd drie maanden en heeft zijn eerste controle.